[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
成班玩開玩具冇踢過波嘅衝出嚟柒,又話彎腰又話性咁,有隻牛衝埋嚟正常都會縮啦,進攻球跑到盡唔收制唔保護自己怪得邊個,明明自己攞嚟,仲要瀨地硬批鬥防守球員,惡撚過狗

另外又一班人屌個防手球員冇品唔關心人,姐係條友如果有口德就無錯。成班口德村村民又出嚟用口德做對錯標準

仲有班人當受左傷就係大晒,一定錯不在傷者,一尾盲撐個傷者再抺黑個防守球員。成班高地撚諗著撐傷者就啱撚硬,唔撚用腦

唔係話針對, 街場d玩具撚係咪都foul人打手架啦
佢地覺得進攻一定岩晒都係正常心態

未上籃已經嗌定foul
好撚憎D踢街波都踢到咁狼死既人, 屌佢老味班仆街真係為左踢波連人性都冇埋 試過比呢D人整傷, 因為自己根本反應唔切佢果種狠, 佢老味

又屎波 又矛波 之後仲要講到認真踢波 少不免受傷啫

真係睇到出班足波撚有幾 on 9

屎波係推甩腳嗰個喎

你都 on 撚 9 既 , 照你地咁講, 撞佢嗰個係好波既話 就唔駛暴力攔截佢啦, 反正佢都推甩腳啦

白痴仔

暴力

唔暴力 ? 都唔明你地睇乜鳩既

進攻嗰個身形大過防守嗰個, 但撞埋一齊之後, 一個被撞到訓低, 另一個仲企喺度笑口柒柒

就知擺明防守嗰個相撞一刻 出既力 係遠大過 進攻嗰個啦

邊個為左球西波 無收力, 盲既都睇得出啦下話

1999,又話人大份又話人唔夠力,你行路比條樹枝Kick到仆街又係條條枝出力遠大過你好多? 你都on99
話踢下波姐唔使咁嗰啲
業餘波雖然係廢咋
但唔代表唔使認真踢架

何況只係好合理既防守動作
佢亦都只係向球證示意無foul
片尾佢都有走去個傷者度睇下咩情況
上面up乜撚野中波先
中完波打鳩你都得?
樓上班傻仔 最有問題係條仆街個反應
撞完擺個WFC 既樣出黎仲要即時行開

明明講緊攞命攔截
唔夠講就講態度

有樣野叫動機, 佢個態度夠話你知有冇動機要傷人, 希望有段片/其他資訊果兩個人有咩野過節

傻鳩,你唔知態度可以決定你個罪刑判罰輕重架 ?
態度可以推論動機,動機推論罪責
唔小心介親人vs. 係啊我要介你啊吹鳩咩
防守條友現實一定係啲仆街嚟 睇住進攻條友跌覺得佢死佢事咁
護航d人真係痴撚線 咁樣的確係正常搶波?
你睇邊撚個球星會衝埋去搶完波之後烏低個身浪起人?
成班都戇鳩鳩

未見過有球星失去控球權仲撞埋去整傷自己
落得場邊個想輸,認真踢有咩問題?
最大問題係唔識保護自己姐,咁都去到盡
對面都沒沖自己沖埋去又真係唔怪得人
成隻牛撞黎仲硬碰天硬咩
真係唔怪得人
成班都戇鳩鳩

玩開玩具又冇睇波就出少句聲啦,頂波落地比人浪起,單刀收唔切制比守龍浪起成日都有㗎啦,踢職業嘅識得保護自己同草地先冇咁傷到發羊吊姐
成班都戇鳩鳩

戇鳩仔跑果下會收得切?
唔好掛住坐係度睇波唔出去做運動啦
好老實講踢波有碰撞係好正常
我自己mark人都會撞埋去
但撞完佢失平衡我一定會抆一抆佢唔比佢跌
同埋一定唔會專登烏低個身浪起人

你撞埋去就話有準備姐
而家係防守俾人撞喎
成班都戇鳩鳩

戇鳩仔跑果下會收得切?

跑果下收唔切, 咁你都好撚廢下
e d波正常都係貪隻腳去波就算, 成個人去晒好明顯煞唔切, 係自己問題
呢球波
條友傷到咁係不幸
掉翻轉好彩防守嗰個無扎行馬鬥撞
如果唔係又係另一件不幸既事
人都傷咗積下口德啦
in口德we7
成班都戇鳩鳩

居然有人拎職業球星黎比
專業既見有人沖埋黎緊係知最好係點應對黎搶波
餘業既見到有人發癲咁撞埋黎彎腰避有咩出奇?
哩下防守真係無問題,中波浪起人周不時都有,
佢之後個反應都好正常自己無犯規但比人吹唔係抱頭掩面就係攤手架啦
成班都戇鳩鳩

戇鳩仔跑果下會收得切?

專登要傷人會烏低身,見有隻牛鳩衝又係會烏低身縮埋保護自己

你係要有罪推定話人一定係想傷人至烏低身,惡撚過公安
對面都沒沖自己沖埋去又真係唔怪得人
成隻牛撞黎仲硬碰天硬咩
真係唔怪得人

其實你地係咪智鳩障呢 ?
乜撚野呀自己沖埋去 ?

根本就係防守條友為左封佢前進路線 , 去閘鳩佢, 令到畀波過唔畀人過
進攻嗰個起動左, 可以話停就停 ?

仲有, 防守嗰個照你地講, 係有人沖埋去既話, 點解佢可以撞撚完仲企喺度呀 ?
根本就係 防守嗰條撚樣特撚登側身閘鳩佢位等佢撞埋去

咩居心 心照啦, 成班仆街仔

咁個波有冇過到
照你咁講 個個起動左推到入龍都得啦
反正唔停得大晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞