[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
踢起腳,隻手仲逗起佢反轉佢。 呢條友都陰毒啦
波就中既 但臨尾嗰下浪人落地真係好肉酸
呢d攔得無咩問題

問題都係在於石地者 攔人者有無立心不良就唔知
其實真係唔係好狼姐 亦唔算攞命攔截既

佢推甩腳正常都會主動去做tackle 係肉酸左少少

不過佢後尾個反應真係好唔要得 理應要比人執返劑

唔知條友事後有冇內疚過呢

球皇
條友事後既反應都幾衰
比賽還比賽 撞完人一副關我撚事模樣 好無體精
條友最後有無事 抽哂筋
靚波黎喎
中波先大曬?
條友有咩事你同法官講中波先囉
踢起腳,隻手仲逗起佢反轉佢。 呢條友都陰毒啦

原來係成個人蹲低撞, 痴撚線去玩美足啦。
屌係咪on9
浪起人都靚波
條友最後有無事 抽哂筋

上面有巴打話佢無事
條友最後有無事 抽哂筋

上面有巴打話佢無事

堅無事,入左廠維修
叫你朋友去左睇醫生先,拎醫生紙,證明左係因為踢波比人撞到氣管 呼吸唔順,
驗下有無腳痛,有需要可以去照埋MRI,
而家無事唔代表佢年幾兩年後無事。

我朋友就係踢波比人剷到傷左,初時唔知,行得走得,後期中風 右腳行唔到。醫生話可能係之前比人剷跌,腦管有少量瘀血壓爆左神經線/微絲。

最後claim到條友破左產。所有醫療洗費記得開單。
屌係咪on9
浪起人都靚波

有時係咪中撚完波就可以拎埋刀捅鳩人先?
咁樣浪起人有心定無意?
浪完人個反應又會唔會太撚過份?
大家確定係要繼續以球例角度睇件事?
叫你朋友去左睇醫生先,拎醫生紙,證明左係因為踢波比人撞到氣管 呼吸唔順,
驗下有無腳痛,有需要可以去照埋MRI,
而家無事唔代表佢年幾兩年後無事。

我朋友就係踢波比人剷到傷左,初時唔知,行得走得,後期中風 右腳行唔到。醫生話可能係之前比人剷跌,腦管有少量瘀血壓爆左神經線/微絲。

最後claim到條友破左產。所有醫療洗費記得開單。

個post佢呀哥話留完左一晚暫時無咩事
如果係踢緊職業比賽,球例上冇問題
但係而家唔係中波定中腳既問題,問題係呢d只係業業業餘既比賽,難聽d講係玩,冇人工,冇醫療,冇買保險,個個第二日要返工返學,係咪唔應該去得咁盡呢?有d波係咪要收一收腳去保護下雙方呢?
踢波有呢d好平常
條友踢中人之後個即時反應係wfc咁
唔理有無心
哥狗踢完人之後都識埋去慰問下扮下野啦
個問題係石地咁樣朗起人..痴線
踢草地就話落地有緩沖姐
其實係兩個都唔識收 攻個個甩腳死追 守個個tackle 又係肉酸
係無犯規咁又點

無人覺得條友個反應好撚博打咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞