[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
明明係進攻果個成隻牛咁撞落人地度

推甩波成隻牛咁 最撚驚呢d 人 讓你又以為自己好好扭

呢個真 香港地踢league 九成都串柒柒
有無人可以解釋下點解左腳跳係撞,右腳跳係避

明撚明就係冇左個波先知仆街避唔切跳起諗住用隻左手做緩衝頂去人地度諗住收掣 點知對面生得dup低避佢就變左跳馬咁fing左過去

事實真係好殘酷

所以結論:矮係原罪

香港石地七人 出現攞命攔截
攞命原因:生得矮

突然間講到真係防守既錯晒

因為左腳會大力d

咁你起跑時係左腳擺前定右腳擺前

咪咁啦

屌,我真係諗唔撚明嘛
見到巴打咁奇突咪想了解下佢咩構造囉

似假膠

明撚明就係冇左個波先知仆街避唔切跳起諗住用隻左手做緩衝頂去人地度諗住收掣 點知對面生得dup低避佢就變左跳馬咁fing左過去

事實真係好殘酷

所以結論:矮係原罪

香港石地七人 出現攞命攔截
攞命原因:生得矮

突然間講到真係防守既錯晒

唔識踢波既人心諗:
你矮過人一定無人地咁好撞, 如果唔係你突登撞人又點會人地受傷

似係右腳踏前發力跳起...

進攻條友都淆, 想收都收唔切, 唯有右腳踏地跳起希望轉身撞過去自己冇咁傷

進攻球員一隻腳一定承托到成個人重量
再發力加力水去跳啦
岩岩望返條片
起跳前一秒左腳仲要半空
最衰進攻球員起跳
如果佢硬食一腳
防守無foul之餘又唔洗比人話浪人
進攻唔洗發羊吊又比人話特登撞埋去

屌你跑緊有幾可會兩隻腳一齊掂地呀

進攻條友都淆, 想收都收唔切, 唯有右腳踏地跳起希望轉身撞過去自己冇咁傷

再發力加力水去跳啦
岩岩望返條片
起跳前一秒左腳仲要半空
最衰進攻球員起跳
如果佢硬食一腳

屌,你唔俾人地有四隻腳架?

再發力加力水去跳啦
岩岩望返條片
起跳前一秒左腳仲要半空
最衰進攻球員起跳
如果佢硬食一腳

如何硬食一腳 人哋種實晒,拎中腳踢你呀

再發力加力水去跳啦
岩岩望返條片
起跳前一秒左腳仲要半空
最衰進攻球員起跳
如果佢硬食一腳

睇得波多....
唔係...睇得閃電十一多...
以為撞到飛天無事.....
其實起跳係咩心態....

事實真係好殘酷

案已破

矮仔dup低D就會變左紮馬

矮仔識得轉身卸力, 又靈活d, 而且一開波睇住條友衝埋黎, 成功卸走條友道力之後老老柒柒唔開心就假

矮無理由夠人撞, 人地受傷擺明就係矮仔用全力撞人, 人地無用力啦

再發力加力水去跳啦
岩岩望返條片
起跳前一秒左腳仲要半空
最衰進攻球員起跳
如果佢硬食一腳

廢老玩開競步

事實真係好殘酷

案已破

矮仔dup低D就會變左紮馬

矮仔識得轉身卸力, 又靈活d, 而且一開波睇住條友衝埋黎, 成功卸走條友道力之後老老柒柒唔開心就假

佢果下其實連紮馬都唔係 只係tackle完隻腳落地之後就有條友係佢上面飛過左

衛生波約fdly 都串柒柒啦

以個重點係進攻果個一d都唔好扭
基本帶波都未做好 成個身體動作都唔協調
繼續扭曲啦
講左進攻球員單腳起跳唔會夠力再抽水
你地要講佢特登抽水我無辦法

無話佢突登抽水, 講佢去盡有機會整親人有d無品姐
繼續扭曲啦

抽你老母水咩
佢隻手擺明就係想搵野借力唔想係個身一野撞埋去啦
繼續扭曲啦

呢個情況根本就唔使跳
想搵人借力仲想賴墊底

衛生波約fdly 都串柒柒啦

以個重點係進攻果個一d都唔好扭
基本帶波都未做好 成個身體動作都唔協調

有腦都知e球波就算佢跑9秒9掂到波先都唔會過到防守球員啦
最多咪博到個犯規, 唔好彩隨時整傷
有心long你唔係咁既動作啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞