[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
進攻個個唔保護自己,見對方咁狼沖埋嚟點都起鋼先啦

調撚轉講下話
進攻甩腳沖埋去wor, 防守踢走粒波就縮啦
唔烏低咪頭撞頭囉 比你地個0.1秒反應我真係想知你地會點
擺明意外 咁都屌
條友WFC樣個陣根本唔知人地咁嚴重

老老實實最自然既反應係縮埋一舊

通常浪人情況係原地爭頂果時先會有,好少話兩邊全速對撞會烏低身

不過我估唔係有心,咁短時間內點會諗到咁樣去害人
又係啲以為自己踢緊英超西甲嘅傻鳩

調撚轉講下話

防守應該避

調撚轉講下話

防守應該避

防守快幾步啦,咁都要避不如玩足球機啦
其實真係唔算好粗野 係石地危險d姐
不過香港好多人踢埋d垃圾league就球星上身下下去哂都唔知為乜

重點係石地加球星上身
所以你香港人抵比人睇唔起

踢波都故意做陰濕野引致別人受傷
進攻個個責任大d
依度好多樓主朋友
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦
進攻球員問題
防守方先到位,進攻球員自己撞埋去
進攻個個責任大d

唔好再講
73波點解係個7避

個7都縮左啦
側起個身比人撞 幾撚醒
完全係意識問題
真心呢D碰撞好正常
防守條友應該唔係有心
係佢見對方比佢撞到咁都唔行埋去睇下狗D姐
其實佢做wfc個手勢個時佢唔知傷者抽哂根,咁佢無做錯,表明唔關自己事好正常姐
我相信佢見到咁大鑊都唔會咁做啦
睇清楚段片先啦,唔好人講你又講
防守方俾人面對面咁撞, 攻擊方又跌得咁傷
打和啦, super
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

而家都大把人屌進攻死沖啦,防守基本上0責任,分分鐘仲可以屌番進攻沖埋黎危險
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

報警點講好

叫佢扲翻黃牌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞