[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
撞親人,人地有事都唔埋去慰問一下,都幾能冇體育精神。 職業球員踢到幾凶狠對方傷倒都會慰問一聲喇。 低質到呢

條片最後個度個條都有行埋去
條片短到咁就話人
撐攻方既唔洗擔心

推多兩推上熱門 cc台大愛撚就會全面進場支援

頂實!
SiuMa呢下應該了起個波輕鬆過

siuma點會踢依D垃圾聯

Siuma照撞既話條友應該飛出周

點解你地覺得佢會推咁多腳 一開波個位已經射程範圍

你岩 條片一開始既事己經唔會發生

當佢SHOOT POWER 91流嫁?

唔好on9 佢有hulk 五個人一齊咁衝上去搶波先啱啱可以逼到佢控甩腳

Fire ball shot
撞親人,人地有事都唔埋去慰問一下,都幾能冇體育精神。 職業球員踢到幾凶狠對方傷倒都會慰問一聲喇。 低質到呢

條片最後個度個條都有行埋去
條片短到咁就話人

本身點撚知條友咁傷姐
正常反應比球證吹罰都係話自己無犯規架啦(事實依球真係無犯規)
好撚心D唔識踢波既柒頭就唔好話人突登啦
撞車都會扭軚啦, 彎低避免受傷都屈人有預謀

ching用自己意志講野

以前落街場踢波成日同人開拖, d柒頭成日自己撞埋黎之後屌9人阻人前進
有無人留意到,被剷果個開始開筋時掂到另一個對方球員
條友即刻訓低插水,見無人理佢先坐起身

根本成隊都無品狗閪

佢隊友無品=佢都無品

呢d 突發事件,每人個即時反應已經反映到佢地既人品

受傷條友既即時反應(唔要命狗衝過去爭波)已經反映佢低能

剷到人炒起晒,第一個反應係攤攤手走撚左去
俾個抽筋仔掂一掂到,第一個反應係即刻訓低插水

你老母個死臭閪真係俾狗屌撚完先生撚到你d 咁既死賤種咁撚無品
開條私家路比你帶波好冇?
好多on9踼呢d濕鳩聯賽以為自己踢英超咁下下去到盡,但段片睇落唔算特別茅,係事後wfc個樣衰d.
平時踼波就算64波我都收腳,傷咗自己受返
有無人留意到,被剷果個開始開筋時掂到另一個對方球員
條友即刻訓低插水,見無人理佢先坐起身

根本成隊都無品狗閪

佢隊友無品=佢都無品

呢d 突發事件,每人個即時反應已經反映到佢地既人品

受傷條友既即時反應(唔要命狗衝過去爭波)已經反映佢低能

剷到人炒起晒,第一個反應係攤攤手走撚左去
俾個抽筋仔掂一掂到,第一個反應係即刻訓低插水

你老母個死臭閪真係俾狗屌撚完先生撚到你d 咁既死賤種咁撚無品

屌你老母啦, 你試下無啦啦有條友唔要命咁撞埋你度未?
依球波防守果個好彩, 無受傷
如果佢避唔切就好似進攻條友訓撚左落地啦
差d比人搞到受傷都仲要走埋去關心人
老實講,就算責任唔係防守都度,佢整到人發羊吊仲要擺出一副事不關己既嘴面行開,人格都幾有問題
本來真係討論下無乜野

睇到條西女人家姐話要去報警

真係火都黎
都唔撚知你地有無踢過波, 有條友唔要命撞埋你度
你好彩避得到, 避唔切就入廠
你真係會第一時間走埋去關心人先講啦
https://youtu.be/PzphpLEezb8
點睇紅衫11號 8:25開始睇

同埋我想知條友個樣有幾衰
咪正常話:邊有foul? 個啲樣
攞黎講

siuma點會踢依D垃圾聯

Siuma照撞既話條友應該飛出周

點解你地覺得佢會推咁多腳 一開波個位已經射程範圍

你岩 條片一開始既事己經唔會發生

當佢SHOOT POWER 91流嫁?

shoot power 91 一陣射親人又比人拍片上FB屌

[痴撚線]香港石地七人 出現攞命射門
原來呢個世界踢波真係咁撚多人無品

都係同返圍內踢好
原來呢個世界踢波真係咁撚多人無品

都係同返圍內踢好

如果防守條友唔係避得切已經同條友一樣入撚左廠
推甩腳成個人去晒真係好撚危險
好彩條友無事, 唔係到時真係唔知邊個無品

rainbow flick
老實講,就算責任唔係防守都度,佢整到人發羊吊仲要擺出一副事不關己既嘴面行開,人格都幾有問題

唔好on9
防守條友無回過頭望點知發緊羊吊
呢球波同球証講無犯規其實好正路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞