[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
覺得冇問題依度

未轉ac?

樓主其實我都覺佢整傷你會fd唔岩
但球例上頂龍普通犯規
我都試過咁樣比人浪起

好彩係踢草場,不過落地果下都好痛下
Long上去個下 已經要死全家
真係唔係好覺有問題 你話佢long人
我覺得似係縮姐 條友咁快撞埋黎唔烏低可能頭撞頭
係臨尾態度寸小小姐

其實條片睇到佢未知傷到人
有冇人約出黎街場比我朗一下
係臨尾態度寸小小姐

無錯,如果最後佢有埋去慰問下傷者的話真係又無乜問題。唔覺佢係有心炒到人飛起。
覺得冇問題依度

未轉ac?

但球例上頂龍普通犯規

但佢浪起完人個態度係咪過份左?
當大家話要call白車果陣,佢依然冇黎過關心過比佢整傷既球員
咁既心態真係完全無問題?
有冇人整慢鏡, 好難睇講真
條友事後既反應都幾衰
比賽還比賽 撞完人一副關我撚事模樣 好無體精

認真 呢D一定係死柒頭黎

有心無心撞到人都會say sorry啦

仲要撞撚到人咁

條撚樣咁既嬲打樣 我係現場實打撚到佢仆街

最撚憎人踢場波都要扮哂球星踢緊世界比賽咁

球王都不特止 仲要係拳王
究竟話係攞命嘅人有冇踢過波,定玩開玩具藍波,掂一掂都犯規

傷者橫沖直撞唔收切制,落地落得差,石地本身又有一定危險,發生意外就怪晒攔截條友

條友係串柒柒咁冇去關心人姐,可能佢驚到瀨晒屎呢,咁就要將罪行推落條友到?
係臨尾態度寸小小姐

其實條片睇到佢未知傷到人

係地典下典下咁耐都叫未知
覺得冇問題依度

未轉ac?

但球例上頂龍普通犯規

當大家話要call白車果陣,佢依然冇黎過關心過比佢整傷既球員

咁佢就唔岩 我支持你

但條片無影到 我點撚知
覺得冇問題依度

未轉ac?

但球例上頂龍普通犯規

咁係佢人品有問題
攔截唔可以怪佢
我都係落街跑下步算
我都試過咁樣比人浪起, 好撚在淨係R柴
覺得冇問題依度

未轉ac?

但球例上頂龍普通犯規

撞撚完人行埋一二邊就算啦 仲走埋去搏比人打咩
覺得冇問題依度

未轉ac?

但球例上頂龍普通犯規

咁佢就唔岩 我支持你

但條片無影到 我點撚知

錫翻
知唔知咩叫剷?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞