[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike

上面有人話進攻方帶緊個波, 我想問下佢識唔識分帶甩波同帶緊波姐

你擺自己出黎 跑左3,4步都仲未追到波 呢個就甩

今次條片有咁遠咩 未撞之前其實仲修正到個波

除左防守果個企係原地唔解圍, 進攻果個可以點樣修正到

一 防守球員用鏟 仲要訓係地鏟,咁進攻一跳就避過
二 防守球員企直做紙板 進攻球員係cap佢 之後撞低防守球員

訓地鏟
進攻收唔切制踩死訓地個個

石地訓地鏟,你係咪真係享石地踢過波

無計啦 要犧牲下防守球員啦
鬼叫佢今次 無錯比人屌咩
要做到比進攻球員無受傷 咪佢自己傷傷

On9
上面有人cap圖證明進攻球員好貪
仲盡隻腳都店唔到個波
之後邊個出力導致雙方衝撞仲洗唔洗解釋

張圖貪盡嗰刻防守員已經中波
半秒後就種死對腳
我真係想知邊個出力
其實唔撚洗咁在意, 你整9人,下次肯定比人整反. 個個都應得你依家
下次到你帶波真係小心D

痴撚線
企得穩都叫整9人
我搵隻牛踢波咪贏撚硬

二 防守球員企直做紙板 進攻球員係cap佢 之後撞低防守球員

訓地鏟

On9
仲盡隻腳都店唔到個波

係呀唔洗解釋呀,咪進攻囉
佢唔衝前貪盡咪唔會撞囉

係喇係喇
進攻個個貪到盡
腳唔夠長再0.1秒爆發向前同防守撞喇

你要拗到佢高速跑之後1下收停咁無得講

訓地鏟

On9
仲盡隻腳都店唔到個波

係呀唔洗解釋呀,咪進攻囉
佢唔衝前貪盡咪唔會撞囉

係喇係喇
進攻個個貪到盡
腳唔夠長再0.1秒爆發向前同防守撞喇

照你個方向,係咪防守球員發完力清走個波然後再0.1秒爆發向前撞進攻球員
其實唔撚洗咁在意, 你整9人,下次肯定比人整反. 個個都應得你依家
下次到你帶波真係小心D

痴撚線
企得穩都叫整9人
我搵隻牛踢波咪贏撚硬

訓地鏟

On9
仲盡隻腳都店唔到個波

伸盡隻腳都掂唔到個波, 咪姐係代表個波係屬於防守者既身體範圍囉
你去侵犯人地仲怪人地撞你?
點睇都係你撞去人地身體範圍啦

進攻球員店唔到個波即刻爆發撞9防守球員

果個位明明係屬於防守球員既出腳範圍, 而唔係進攻球員既出腳範圍
你衝去人地既出腳範圍度點都係你蝕底啦

呢張睇到啦
帶波嗰個貪盡晒都未到
係推甩喇掛

你都識講帶波個個貪盡哂
咁何來佢撞落人到?
佢貪盡左都出唔到力
仲要比防守kick
唔明點解有巴打會望到呢一秒進攻球員係再爆發
保特咁

唔撞人點浪到呀?其實你明唔明貪盡點解

訓地鏟

On9
仲盡隻腳都店唔到個波

伸盡隻腳都掂唔到個波, 咪姐係代表個波係屬於防守者既身體範圍囉
你去侵犯人地仲怪人地撞你?
點睇都係你撞去人地身體範圍啦

進攻球員店唔到個波即刻爆發撞9防守球員

進攻球員一路跑緊架大佬
話 foul 嗰d應該未踢/睇 個波
下次到你帶波真係小心D

痴撚線
企得穩都叫整9人
我搵隻牛踢波咪贏撚硬

佢下次比人整,整9佢果個人都會企得穩㗎
話 foul 嗰d應該未踢/睇 個波

呢下吹都係石地保護番個球員先吹
由得佢繼續死雞撐飯蓋啦,邊個唔岩都已經好明顯,佢係要繼續話防守0.1秒爆發撞人真係會唔夠佢講
守果條友靜止狀態如果唔避一定食曬力
到時骨都散
下次到你帶波真係小心D

痴撚線
企得穩都叫整9人
我搵隻牛踢波咪贏撚硬

你咁撚醒實搵到隻牛踢啦
FB reply:
其實個版主只係放咗受傷後既一段 點解唔放埋成段直至防守果個 望後去知道佢有事果陣即刻行去後面睇佢 同除咗件杉一直幫佢潑風直到白車黎到 同埋驚佢咬到自己比隻手指佢咬住?單單話佢地撞完之後做個唔關佢事後而公審佢 佢個動作明明係同球證講佢係無犯規 佢亦都對自己既攔截充滿信心無犯規先會對球證咁表示 而跌底果個係仲未有任何症狀
係知道有事果陣 係即刻行埋去睇佢有無事
老實講 如果有經驗既都知道如果防守既放軟曬一定都會好傷 佢都只係保護自己 咁到時防守方受傷 唔知道你係咪亦都會打出標題話攞命既進攻? 我亦都唔明點解有人話可以搵人殺咗個人佢 一件意外事件 比一個標題影響 從而令一個無心既人不斷被攻擊
我知道網絡上係唔洗負責 但希望大家客觀睇返件事 同埋希望出貼者再睇下片既後面撞到佢果個人盡力希望幫到佢個樣
由得佢繼續死雞撐飯蓋啦,邊個唔岩都已經好明顯,佢係要繼續話防守0.1秒爆發撞人真係會唔夠佢講

事實係咁
進攻球員伸到隻腳盡都店唔到波
仲要話佢撞埋去真係吹脹

阿古路球波夠係伸隻盡都掂唔到個波啦
咁阿古路係咪無撞埋雷斯度?
呢球個防守球員收油側身比人衝埋黎都有可能會傷到自己,期實已經留左手

如果佢硬淨d 用個博頭衝埋去,就100%對家食晒自己唔駛傷,街場大把人會咁做亦到好正常

咁都可以話人冇品
FB reply:
其實個版主只係放咗受傷後既一段 點解唔放埋成段直至防守果個 望後去知道佢有事果陣即刻行去後面睇佢 同除咗件杉一直幫佢潑風直到白車黎到 同埋驚佢咬到自己比隻手指佢咬住?單單話佢地撞完之後做個唔關佢事後而公審佢 佢個動作明明係同球證講佢係無犯規 佢亦都對自己既攔截充滿信心無犯規先會對球證咁表示 而跌底果個係仲未有任何症狀
係知道有事果陣 係即刻行埋去睇佢有無事
老實講 如果有經驗既都知道如果防守既放軟曬一定都會好傷 佢都只係保護自己 咁到時防守方受傷 唔知道你係咪亦都會打出標題話攞命既進攻? 我亦都唔明點解有人話可以搵人殺咗個人佢 一件意外事件 比一個標題影響 從而令一個無心既人不斷被攻擊
我知道網絡上係唔洗負責 但希望大家客觀睇返件事 同埋希望出貼者再睇下片既後面撞到佢果個人盡力希望幫到佢個樣

cut到段片咁樣已經有心謀殺一個人既人格
防守個個中完波可以種到腳證明佢本身已經收緊步or過程冇快跑所以唔洗碎步緩衝,進攻嗰個貪盡都攞唔返證明佢係推甩同錯判自己攞得返,咁點解人哋收到步你收唔到?因為你成隻牛咁死衝囉!點解收咗步都浪得起你呀?因為你成隻牛咁死衝囉!

你冇人駁到我上面咖撐進攻方既就唔撚洗討論啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞