[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike

有咩事講真

如果真係有事,唔誤殺都賠撚死佢

點解要賠錢

點解唔得?如果事主之後有後遺症,睇完醫生,醫生話係同呢次撞擊有關係既話一定有得告,又有片,聯賽又一定有果條友既資料

你訓醒未

On9啦,識人出去打籃球嗰啲街聯,唔小心批㬹打爆人地果頭,條友告到佢上法庭,賠咗幾皮野加堂費

批㬹唔同
呢次有埋片睇 大家都係去緊個波,唔明點係個半秒度睇到所謂特登long
踢得波 根本就有對運動危險性既預知同自己有責任
英超球星隻腳咁值錢d球會都未告人傷人

家姐話事
明顯唔係蓄意傷人點告
有哂片更加係支持防守者既證據

點解要賠錢

點解唔得?如果事主之後有後遺症,睇完醫生,醫生話係同呢次撞擊有關係既話一定有得告,又有片,聯賽又一定有果條友既資料

你訓醒未

On9啦,識人出去打籃球嗰啲街聯,唔小心批㬹打爆人地果頭,條友告到佢上法庭,賠咗幾皮野加堂費

你都識講批㬹打爆人地果頭

而家佢中波

法停唔係咁計

你法官定律師?

我普通人一個
明顯唔係蓄意傷人點告

樓主捉蟲

點解要賠錢

你訓醒未

而家佢中波

法停唔係咁計

你法官定律師?

我普通人一個

咁你又知法庭點計?
防守個隻腳清個下仲提高緊

攻果個無避既話斷下腳啦

成個tackle上身又打中氣門下身又去埋腳喎
如果有架間單車炒埋嚟,我避唔到縮身擋,結果佢死我冇事,我係咪要打靶?

唉 上年有一日我踢踢下波 有條友撞埋嚟 點知佢撞死左 我而家仲坐緊花廳呀

點解要賠錢

你訓醒未

而家佢中波

法停唔係咁計

你法官定律師?

我普通人一個

咁你又知法庭點計?

因為身邊d人上個幾次庭
清波果個仆街狗 不過攻果位都唔抵幫
大佬你推甩左 見到人埋你都識準備好撞啦
唔係就咁直衝埋去掛 浪你唔起都訓左係度啦
明顯唔係蓄意傷人點告

告進攻果個撞人就差唔多
明顯唔係蓄意傷人點告

告進攻果個撞人就差唔多

進攻果個比人LONG起埋 力都未發到 仲比人告返轉頭

你講返出黎笑唔笑先

咁講法推波者咪大哂
全部防守者都要讓路
3米外唔郁都係阻人前進
On9
防守球員篤完粒波
條友仲沖埋黎 唔通硬食?
老閪都保護自己呀?
進攻球員大份過防守一個碼
唔縮可以點?
咁叫long起人?
無話條友 以為自己食硬夠快過到
On9

防守球員真係篤波咁簡單?
成腳踩落去抽水
進攻條友唔縮真係腳都斷

點為之抽水,,, 依個情況無人會預進攻方推甩左仲去到咁盡
有心明知你撞埋黎先叫抽水
On9
防守球員篤完粒波
老閪都保護自己呀?
唔縮可以點?
咁叫long起人?
On9

成腳踩落去抽水
進攻條友唔縮真係腳都斷

哇 你用咩慢鏡睇? 讀埋心?
我睇到腳面踢走 係進攻員無收過步沖埋去
介唔介意 cap圖 指示下真係踩落去?
明顯唔係蓄意傷人點告

告進攻果個撞人就差唔多

你講返出黎笑唔笑先

知唔知咩叫浪起
佢依家係騎落人度喎
明顯唔係蓄意傷人點告

告進攻果個撞人就差唔多

你講返出黎笑唔笑先

衝到成架貨車咁撞埋去叫未發到力 你講返出黎有冇笑先
呢件事唯一錯既就係防守果個點解無受傷,

如果佢無保護自己, 出腳清, 就會比進攻果個一下撞落地向後跌, 抽筋果個就會係佢

到時連登仔就會開

[痴撚線]香港石地七人 出現攞命衝撞
如果有架間單車炒埋嚟,我避唔到縮身擋,結果佢死我冇事,我係咪要打靶?

唉 上年有一日我踢踢下波 有條友撞埋嚟 點知佢撞死左 我而家仲坐緊花廳呀

屌你老母 你係咪覺得好搞笑
縮番入你老母個臭閪度啦
明顯唔係蓄意傷人點告

告進攻果個撞人就差唔多

你講返出黎笑唔笑先

你撞我, 我LONG 起左你, 我錯啊?
你講返出黎笑唔笑先
明顯唔係蓄意傷人點告

告進攻果個撞人就差唔多

你講返出黎笑唔笑先

佢自己撞埋去先比人晾咋wor
攞命攔截原來係自己攞命
On9
防守球員篤完粒波
老閪都保護自己呀?
唔縮可以點?
咁叫long起人?
On9

成腳踩落去抽水
進攻條友唔縮真係腳都斷

哇 你用咩慢鏡睇? 讀埋心?
我睇到腳面踢走 係進攻員無收過步沖埋去
介唔介意 cap圖 指示下真係踩落去?

除非防守條友讀心讀到進攻條友推甩都照去盡
否則點都唔構成抽水啦

咁講法推波者咪大哂
全部防守者都要讓路
3米外唔郁都係阻人前進

講緊甩左波 大家都去緊喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞