[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
咁高速沖埋來 唔通正面同佢撞咩

正面撞到防守果個訓低

咪係....進攻推大步條友咁樣衝埋黎, 本身就搏防守條友縮...

應該問, 防守條友要點做先可以格到個波之餘又避開衝力/卸左道力

拎手推一推停條友
呢一球如果唔係進攻條友落地後抽搐根本無得煲大,齋講動作其實好合理,唔明防守條友有咩問題
FB reply:
其實個版主只係放咗受傷後既一段 點解唔放埋成段直至防守果個 望後去知道佢有事果陣即刻行去後面睇佢 同除咗件杉一直幫佢潑風直到白車黎到 同埋驚佢咬到自己比隻手指佢咬住?單單話佢地撞完之後做個唔關佢事後而公審佢 佢個動作明明係同球證講佢係無犯規 佢亦都對自己既攔截充滿信心無犯規先會對球證咁表示 而跌底果個係仲未有任何症狀
係知道有事果陣 係即刻行埋去睇佢有無事
老實講 如果有經驗既都知道如果防守既放軟曬一定都會好傷 佢都只係保護自己 咁到時防守方受傷 唔知道你係咪亦都會打出標題話攞命既進攻? 我亦都唔明點解有人話可以搵人殺咗個人佢 一件意外事件 比一個標題影響 從而令一個無心既人不斷被攻擊
我知道網絡上係唔洗負責 但希望大家客觀睇返件事 同埋希望出貼者再睇下片既後面撞到佢果個人盡力希望幫到佢個樣

cut到段片咁樣已經有心謀殺一個人既人格

今次真係唔知邊個炒晒車
由得佢繼續死雞撐飯蓋啦,邊個唔岩都已經好明顯,佢係要繼續話防守0.1秒爆發撞人真係會唔夠佢講

事實係咁
進攻球員伸到隻腳盡都店唔到波
仲要話佢撞埋去真係吹脹

阿古路球波夠係伸隻盡都掂唔到個波啦
咁阿古路係咪無撞埋雷斯度?

阿古路舉腳咁高同進攻球員隻腳貼地有可比性?

姐係進攻球員隻腳貼地就唔會撞埋去?
FB reply:
其實個版主只係放咗受傷後既一段 點解唔放埋成段直至防守果個 望後去知道佢有事果陣即刻行去後面睇佢 同除咗件杉一直幫佢潑風直到白車黎到 同埋驚佢咬到自己比隻手指佢咬住?單單話佢地撞完之後做個唔關佢事後而公審佢 佢個動作明明係同球證講佢係無犯規 佢亦都對自己既攔截充滿信心無犯規先會對球證咁表示 而跌底果個係仲未有任何症狀
老實講 如果有經驗既都知道如果防守既放軟曬一定都會好傷 佢都只係保護自己 咁到時防守方受傷 唔知道你係咪亦都會打出標題話攞命既進攻? 我亦都唔明點解有人話可以搵人殺咗個人佢 一件意外事件 比一個標題影響 從而令一個無心既人不斷被攻擊
我知道網絡上係唔洗負責 但希望大家客觀睇返件事 同埋希望出貼者再睇下片既後面撞到佢果個人盡力希望幫到佢個樣

本身成件事去到發羊吊之前就好平常嘅
根本攻方大踏步想嚇走防守者之後就可以長驅直進
結果人地唔走佢就騎左上人地度吹跌番落黎
原本無事但又隱性羊吊
防守好正常, 中波又唔係衝埋去, 頂盡吹犯規, 黃牌都應該無
條友撞一下都典成咁好虛下
黑衫唯一既錯就係矮過藍衫先會俾佢騎住
黑衫高多少少成件事唔同晒
FB reply:

屌柒個page啦

有撚用咩, 進攻球員個光環大撚到
如果係踢緊職業比賽,球例上冇問題
但係而家唔係中波定中腳既問題,問題係呢d只係業業業餘既比賽,難聽d講係玩,冇人工,冇醫療,冇買保險,個個第二日要返工返學,係咪唔應該去得咁盡呢?有d波係咪要收一收腳去保護下雙方呢?

睇fb comment以為去左第度
FB reply:

可能直頭係受傷果隊ge人想做鳩防守果個
防守個個中完波可以種到腳證明佢本身已經收緊步or過程冇快跑所以唔洗碎步緩衝,進攻嗰個貪盡都攞唔返證明佢係推甩同錯判自己攞得返,咁點解人哋收到步你收唔到?因為你成隻牛咁死衝囉!點解收咗步都浪得起你呀?因為你成隻牛咁死衝囉!

你冇人駁到我上面咖撐進攻方既就唔撚洗討論啦

咁搵個瘦猛猛奇兵去撞梅毒咪梅毒紅硬
防守好正常, 中波又唔係衝埋去, 頂盡吹犯規, 黃牌都應該無
條友撞一下都典成咁好虛下

係發羊吊
由得佢繼續死雞撐飯蓋啦,邊個唔岩都已經好明顯,佢係要繼續話防守0.1秒爆發撞人真係會唔夠佢講

事實係咁
仲要話佢撞埋去真係吹脹

阿古路無撞埋去雷斯到啊
因為連雙方鬥力既一秒都無 點算撞

我問緊你, 係咪隻腳貼地就唔會撞埋去
呢一球如果唔係進攻條友落地後抽搐根本無得煲大,齋講動作其實好合理,唔明防守條友有咩問題

更何況縮低明顯係反射動作想保護自己

事實係咁
仲要話佢撞埋去真係吹脹

阿古路無撞埋去雷斯到啊
因為連雙方鬥力既一秒都無 點算撞

我問緊你, 係咪隻腳貼地就唔會撞埋去

條友根本唔會直接答你問題
但係而家唔係中波定中腳既問題,問題係呢d只係業業業餘既比賽,難聽d講係玩,冇人工,冇醫療,冇買保險,個個第二日要返工返學,係咪唔應該去得咁盡呢?有d波係咪要收一收腳去保護下雙方呢?

受傷果個個呀哥應該唔識踢波同冇睇片屌到條友仆銜

真係講得冇錯
攻方真係痴撚線

受傷果個個呀哥應該唔識踢波同冇睇片屌到條友仆銜

咁有事緊係幫自己親人, 大家都明
不過有心cut到咁樣去屈人wfc就太衰

業餘比賽都係比賽,
業餘比賽唔通射波細力D 保護對面龍門咩
呢球推果個單薄又甩腳自己ON9, 防守果個企得穩真係無問題。至多話佢之後個態度衰D
防守個個中完波可以種到腳證明佢本身已經收緊步or過程冇快跑所以唔洗碎步緩衝,進攻嗰個貪盡都攞唔返證明佢係推甩同錯判自己攞得返,咁點解人哋收到步你收唔到?因為你成隻牛咁死衝囉!點解收咗步都浪得起你呀?因為你成隻牛咁死衝囉!

你冇人駁到我上面咖撐進攻方既就唔撚洗討論啦

咁搵個瘦猛猛奇兵去撞梅毒咪梅毒紅硬

唔明你講乜 係咪因爲我打甩標點

你冇人駁到我上面嘅,撐進攻方既嗰班人就收收皮唔撚洗討論啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞