[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
咁多人覺得聯賽=街波
咁香港足球水平真係無機會進步
好撚憎D踢街波都踢到咁狼死既人, 屌佢老味班仆街真係為左踢波連人性都冇埋 試過比呢D人整傷, 因為自己根本反應唔切佢果種狠, 佢老味

又屎波 又矛波 之後仲要講到認真踢波 少不免受傷啫

真係睇到出班足波撚有幾 on 9

屎波係推甩腳嗰個喎
成班玩開玩具冇踢過波嘅衝出嚟柒,又話彎腰又話性咁,有隻牛衝埋嚟正常都會縮啦,進攻球跑到盡唔收制唔保護自己怪得邊個,明明自己攞嚟,仲要瀨地硬批鬥防守球員,惡撚過狗

另外又一班人屌個防手球員冇品唔關心人,姐係條友如果有口德就無錯。成班口德村村民又出嚟用口德做對錯標準

仲有班人當受左傷就係大晒,一定錯不在傷者,一尾盲撐個傷者再抺黑個防守球員。成班高地撚諗著撐傷者就啱撚硬,唔撚用腦

唔係話針對, 街場d玩具撚係咪都foul人打手架啦
佢地覺得進攻一定岩晒都係正常心態
想拎幾多同情?
怕受傷不如帶番個頭盔護膝先開波啦
睇唔到防守果個有咩問題

你甩腳,佢到得快過你,你收唔到撞埋去

btw 好多垃圾聯賽d人去到盡當自己職業球星,聽日起身記得返工返學吧啦
街場球王SIUMA點睇
攻方甩腳 守方其實殺晒個波
守方轉身個下其實係有D保護自己
唔通人地撞埋黎真係正面硬食咩
佢係仆街在個死人樣唧
我又覺得冇咩野喎
如果真係太狼死對方一定衝上去圍條友啦
好撚憎D踢街波都踢到咁狼死既人, 屌佢老味班仆街真係為左踢波連人性都冇埋 試過比呢D人整傷, 因為自己根本反應唔切佢果種狠, 佢老味

屎波係推甩腳嗰個喎

你都 on 撚 9 既 , 照你地咁講, 撞佢嗰個係好波既話 就唔駛暴力攔截佢啦, 反正佢都推甩腳啦

白痴仔

暴力
屌前面班友有冇真係落過場踢波

屎波係推甩腳嗰個喎

你都 on 撚 9 既 , 照你地咁講, 撞佢嗰個係好波既話 就唔駛暴力攔截佢啦, 反正佢都推甩腳啦

白痴仔

暴力攔截
成班玩開玩具冇踢過波嘅衝出嚟柒,又話彎腰又話性咁,有隻牛衝埋嚟正常都會縮啦,進攻球跑到盡唔收制唔保護自己怪得邊個,明明自己攞嚟,仲要瀨地硬批鬥防守球員,惡撚過狗

另外又一班人屌個防手球員冇品唔關心人,姐係條友如果有口德就無錯。成班口德村村民又出嚟用口德做對錯標準

仲有班人當受左傷就係大晒,一定錯不在傷者,一尾盲撐個傷者再抺黑個防守球員。成班高地撚諗著撐傷者就啱撚硬,唔撚用腦

你真係人如其名呀

自己睇片啦, 個球員進攻, 仲要啱啱想加速咋, 佢做過乜野呀 ?
佢咁樣畀人撞低都要負責呀 ?

係囉, 你係咪想講 唔撞得就唔好踢波呀 ? on 9仔

你都係玩開玩具,睇清楚d啦,擺明係進攻球員自己想攻爆上去又推甩腳自己撞埋去防守球員啦,邊個撞邊個你都未搞清,講撚中左你就係盲撐傷者抺黑防守嗰班

你真係人如其名呀

自己睇片啦, 個球員進攻, 仲要啱啱想加速咋, 佢做過乜野呀 ?
佢咁樣畀人撞低都要負責呀 ?

係囉, 你係咪想講 唔撞得就唔好踢波呀 ? on 9仔

你都係玩開玩具,睇清楚d啦,擺明係進攻球員自己想攻爆上去又推甩腳自己撞埋去防守球員啦,邊個撞邊個你都未搞清,講撚中左你就係盲撐傷者抺黑防守嗰班

d玩具撚鬥波成日撞落人地度剷籃然後話人打手

屎波係推甩腳嗰個喎

白痴仔

有人傷左嘛,口德村村民全面進場。

屎波係推甩腳嗰個喎

白痴仔

暴力

唔暴力 ? 都唔明你地睇乜鳩既

進攻嗰個身形大過防守嗰個, 但撞埋一齊之後, 一個被撞到訓低, 另一個仲企喺度笑口柒柒

就知擺明防守嗰個相撞一刻 出既力 係遠大過 進攻嗰個啦

邊個為左球西波 無收力, 盲既都睇得出啦下話

有冇中三physic同學可以幫我解答下佢

屎波係推甩腳嗰個喎

白痴仔

暴力

唔暴力 ? 都唔明你地睇乜鳩既

進攻嗰個身形大過防守嗰個, 但撞埋一齊之後, 一個被撞到訓低, 另一個仲企喺度笑口柒柒

就知擺明防守嗰個相撞一刻 出既力 係遠大過 進攻嗰個啦

邊個為左球西波 無收力, 盲既都睇得出啦下話

有冇讀physics?
我上次對小販管理隊啲人,衛生波
單對單條友,波已經推過左佢,佢唔知係唔係踢英超(護級賽咁)4百4咁直接向我大腿膝撞埋去,好左我隻腳咁有番小小肌肉仲企番係到
即刻屌佢老母,我唔主張打架,啲隊友都話有冇過分啲呀,之後仲有幾野收山腳
隊友即刻話唔撚踢換心走,唔會再約佢地踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞