[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
冇踼開波唔知邊個錯
就咁睇片攻方條友咁樣撞埋去 普通人遇到人飛咁快撞埋黎正常都會彎腰低頭保護自己先啦唔係咩?#???條友唔係沖得太快點會沖力大到成個人long起埋

正常人開左拖啦 不過受傷大晒

如果發羊吊條友無受傷, 應該開左拖
起底la,唔好放過俾仆街
冇踼開波唔知邊個錯
就咁睇片攻方條友咁樣撞埋去 普通人遇到人飛咁快撞埋黎正常都會彎腰低頭保護自己先啦唔係咩?#???條友唔係沖得太快點會沖力大到成個人long起埋

咁就要開拖
番去打乒乓波啦
樓主朋友 全面進場!

開得post就預左有兩方面意見我無所謂
係唔知特別有兩三個覆post仲積極過我
真係唔知係咪對面隊

1. 如果比你批鬥公審成功
咁以後街場唔洗鬥波 得返d養生阿叔妹妹下踢衛生波

2. 叫你朋友個家姐收收皮先

香港足球所以咪咁廢
撚有人夠膽打防守

咁呢條友打到港超未 咁識防守

關咩事
係度偷換概念

就係人地clean tackle都要俾你地講到防守方係仆街
都仲想係到偷換概念
話人有心long真係好痴線
要係地面撞擊中long人,有心long真係
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

大家都係就咁睇你呢條片照講
如果你有第二條片影得到守方犯規嘅,咪擺埋上嚟大家討論下囉
逐個觀點討論,無話幫邊隊
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

你個topic on9囉, 仲問
攞命攔截, 引人入黎睇下咩野一回事
點知原來係標題黨
冇踼開波唔知邊個錯

咁就要開拖
番去打乒乓波啦

開唔開拖唔敢講
睇到標題咁講以為擋個個錯 特登睇多幾次條片都唔知防守方有咩問題
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

覆都唔得
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

點知原來係標題黨

你唔入fb 屌鳩埋個版主 ?
我成句都係引用佢
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

我上面話支持你架
想公審人
有反對聲音就話人地覆得咁積極
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

點知原來係標題黨

我成句都係引用佢

貼係連登唔比人係連登講
落地後抽哂筋,即係頭落先?咁都冇後遺症?
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

點知原來係標題黨

我成句都係引用佢

講返俾你知點解咁積極啫,大家都俾標題呃撚咗
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

點知原來係標題黨

我成句都係引用佢

貼係連登唔比人係連登講

原來我有叫過大家停 ?
好撚憎D踢街波都踢到咁狼死既人, 屌佢老味班仆街真係為左踢波連人性都冇埋 試過比呢D人整傷, 因為自己根本反應唔切佢果種狠, 佢老味
意外唔撚比咩

點解你地覆得咁積極

點知原來係標題黨

我成句都係引用佢

貼係連登唔比人係連登講

原來我有叫過大家停 ?

原來覆post覆得快都唔得
成班玩開玩具冇踢過波嘅衝出嚟柒,又話彎腰又話性咁,有隻牛衝埋嚟正常都會縮啦,進攻球跑到盡唔收制唔保護自己怪得邊個,明明自己攞嚟,仲要瀨地硬批鬥防守球員,惡撚過狗

另外又一班人屌個防手球員冇品唔關心人,姐係條友如果有口德就無錯。成班口德村村民又出嚟用口德做對錯標準

仲有班人當受左傷就係大晒,一定錯不在傷者,一尾盲撐個傷者再抺黑個防守球員。成班高地撚諗著撐傷者就啱撚硬,唔撚用腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞