我唔覺意穿越咗時空 遇到個神秘女仔?!

1001 回覆
33 Like 37 Dislike
仲有排拖啦~
校對完畢 一陣12點有文出
期待@
香港島仲有一個地方我好鍾意,仲想寫多啲關於果度嘅故事
寫故嘅初期我都諗住寫嗰度... 但係咁樣同我個故嘅定位有啲偏離
希望睇到
有機會嘅~
如果我仲寫緊嘅話
等你埋尾
驚拖太耐咋
你肯寫我肯睇
有你呢句就放心了
去刷牙先~ 返嚟就出文
更新到Chapter 63~
希望會快啲搵到靈感!
啱啱起身?
原來主角都同我有同樣嘅問題
都係會問點解有s400

btw,真係要出動s400去截垃圾長劍10咩?
就快訓覺
健康
細心啲睇下
佢哋仲有瑞典製嘅Bofors 40mm

你諗下,首先點解要捐武器先...
第二就係留意下,俄佬嘅武器火力係勁過晒米國佬同埋NATO嗰啲,居心何在?
如果你解答到呢幾條問題,你就會明白架啦

Btw S-400只係一個統稱,唔係一個特定型號。
S-400有分長,中,短距離嘅導彈系列,全部都會連接去指揮車。一套完整嘅S-400先會有齊晒所有火箭,Search同埋Fire Control雷達,仲有指揮車。

佢哋個總部淨係得兩部雷達車,頂多加兩架中距離火箭發射車,連指揮系統都係連接落中央電腦,所以佢哋台「S-400」無你想像中咁勁。

同埋佢哋頭先係用Kashtan嚟頂,仲未出S-400

仲有,唔好睇少某國長劍-10巡航導彈嘅威力
做少少資料搜集嘅話,你就會明白點解佢哋真係算非常好彩
陣間起身就要返工嘛
長劍應該無雲峰、雄二e咁勁
冇乜留意某國分裂出去地區嘅軍備
可以睇睇
絕對係世界一流水準
如果咁大面積傷口仲要大幅度出血,已經超越急救範疇,沖走沙石之後,唔係直接按傷口止血,係大力按上肢動脈,等血流量暫時放緩,再用無菌敷料蓋住傷口防細菌感染,留一小角察看,待血液開始凝固,可緩緩放開動脈避免下肢缺血,再包紮(任何世界的急救包內必有繃帶,撕衫包紮通常係就地取材,而且之後多會因傷口感染出現發炎而導致發燒)
多數留意空軍裝備
f16v
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞