我唔覺意穿越咗時空 遇到個神秘女仔?!

1001 回覆
33 Like 37 Dislike
校對完架啦 聽日數齊人就出
🙋‍♂️
報到
啱啱醒
Chapter 53: 改良

「嗚!」Jennifer有啲痛咁掩住佢個頭!

『Jennifer!』我見到佢咁樣,即刻迅速喺Keyboard上面撳CTRL + Z!(Linux立即停止執行指令快速鍵)

「我一時無心理準備姐,我ok架。」Jennifer示意我哋繼續。

『唔好死頂呀Jennifer...』我知道始終佢嘅腦部結構同我哋唔同...

可能佢會承受一啲我哋唔會感受到嘅痛苦而我哋都唔知...

「我可以架。」Jennifer肯定咁點頭...

我重新執行個程式...

Jessie將一條條鐵絲接上佢一個儀器上面... 跟住佢攞佢部主機喺度睇啲數據...

「呢個pattern... 真係用嚟虐待人...」Jessie睇左之後驚訝咁講...

『如果我哋嘅干擾器無運作嘅話,佢哋會點...?』我有啲擔心咁問...

「應該會痛苦到原地抽搐,不過最恐怖嘅係,唔會死。」Jessie有啲驚咁講...

我哋一定要諗辦法確保干擾器唔會停止運作... 就算呢度全部停電佢都要運作!如果咪呢度嘅人會好大鑊!

『我想問第一代嘅干擾器係邊個整架?』

「係我。」Jennifer好cool咁喺牆角望住我哋兩個...

『竟然?!Jennifer吖!你究竟有咩唔識架?!』我有啲驚訝... 究竟Jennifer為咗佢哋做咗幾多嘢...?

「其實腦聯同我嘅入侵能力兩者非常之接近... 所以我當時係capture咗我安撫人情緒嘅信號嚟通過天線廣播... 唔知點解咁啱又work喎... 咁就一直用到而家。」Jennifer向我哋兩個解釋...

當時我哋掛住改良個干擾器,忽略咗一樣匪夷所思嘅嘢...

『咦,你等等... 我發現咗啲嘢!』我留意到程式原來仲有接收嗰部分!

我大概研究咗吓... 有啲頭緒!

我試下淨係run接收嗰段,然後改咗個程式,要佢print晒所有收到嘅指令返黎!

『Jennifer你過嚟試下對住佢諗嘢?』我指示Jennifer靠近個盒...

Jennifer過嚟... 跟住做咗個抬起手嘅動作...

我部laptop上面出現咗一啲指令!

我即刻抄起佢!再抄去發射嗰個程式...

『Jessie你一陣幫我睇住你收到啲咩信號!』我指示佢望實!

『嚟啦!』我將頭先抄返黎嗰啲指令重新發射!

「咦?你呢個信號會令到人郁架喎?同頭先唔同嘅?」Jessie覺得好奇怪... 佢好奇咁望住我...

『如果個人會有動作,佢會做咩?』我問得仔細啲!

「抬起手囉。」Jessie好自然咁答!

掂咗!雖然我無辦法解破晒成個程式...

但係我至少有啲辦法去估其中一啲指令嘅意思!

咁抽搐嘅相反係... 放鬆!只要叫Jennifer試下叫人放鬆!跟住我錄低佢再解返佢做指令!

『Jennifer!今次你試下叫人全身放鬆...』我指示Jennifer...

跟住我哋再錄!我再睇一睇... 同折磨人嗰段比較下...

咦?只見嗰堆指令嘅數字係幾乎exactly折磨人嗰堆指令嘅相反?

只係有一啲零丁數字唔同...

我有個大膽嘅想法... 如果我哋搵一個人試下呢?

我撞一撞Jennifer嘅手臂...

呢個動作已經成為咗我哋兩個交換心靈嘅暗號。

Jennifer挨近我...

Jennifer,不如我哋搵個人試下?

「但係有風險... 冇乜人肯試呢啲嘢架喎...」Jennifer喺我心入邊同我講...

嘿嘿,我緊係知道搵邊個啦~ 我知道呢個人一定肯幫你試!

「咿!你好仆街呀~ 阿恆!」Jennifer臉上出現奸笑...

「你哋兩個又喺度偷偷哋講秘密唔話我知!」Jessie攞佢嘅接收器指住我哋!

佢想用佢支天線截聽我哋嘅心靈交流!

「太遲luuuu~」Jennifer對Jessie扮咗個鬼臉!

「我去打個電話~」Jennifer同我哋講完之後就行咗出房...

「阿恆~ 你知唔知呢,Jennifer佢好怕我搶走你架~」Jessie突然撩我傾偈...

『我知呀~ 佢有話我知。』我好平淡咁答...

Jennifer講嘅嘢我緊係會記住啦!

「咁你呢?如果我都想你做我拍檔,你會揀Jennifer定係我?」Jessie笑瞇瞇咁問我...

『我講咗出嚟你唔好嬲我喎...』唉...

呢啲二選一嘅假設性問題真係好難答!

『如果講外貌嘅話,你同Jennifer各有優勝之處... 但係如果講默契嘅話,無可否認我同Jennifer嘅默契比較好啲。不過呢,Jessie你都幫咗我好大嘅忙呀~ 知唔知吖?』好似越描越黑咁... 點搞...

「既然我幫咗你... 你打算點樣報答我先?」Jessie對我做咗個有啲挑逗嘅單眼嘅表情...

唔准色色其他女仔!Jennifer嘅表情喺我腦海入邊浮過...

我仲諗住答Jessie... 跟住Jennifer就入咗嚟!

比Jennifer見到我哋兩個頭先喺度傾偈...

Jennifer望我一眼,撞一撞我隻手...

「Jessie佢引你?」Jennifer認真咁望住我...

你覺得係咪?我比返頭先段對話佢睇...

「佢喺基地入邊好多獵物架... 你係咪想做其中一隻呀?」Jennifer用有啲唔滿意嘅語氣喺我心入邊講...

What do you mean獵物先... 我唔get...

跟住傳嚟Jennifer之前行過人哋房聽到人哋嘅叫床聲...

咁一般人不論男女,有性慾係一件好平常嘅事嚟嘅姐... 有性慾咪去解決囉。

我一臉無奈咁望住Jennifer...

Jennifer一臉無奈咁望住喺度寫緊文嘅格躺...

寫緊文嘅格躺表示:我再唔小心啲講嘢嘅話又有人會中槍架啦...

「至少我personally唔係咁接受到先,我淨係接受到同中意嘅人做。如果唔係嘅話我同你哋地球嗰啲動物有咩分別?」Jennifer望住我...

我頓時面紅... 但係我記得Jennifer你講過話你中意我架喎...

「喂吖!你哋兩個唔好咁啦好無... 成日就喺度放閃蝦我呢啲單身狗...」Jessie扁嘴扮可憐咁...

「但係Jessie你好多獵物sssss架喎~」Jennifer做咗個貓爪嘅姿勢...

「Jennifer!阿恆喺度架!」Jessie扮怕醜咁抗議!

「我作為XO都係隻眼開隻眼閉姐~」Jennifer單眼奸笑~

「兩位靚女~ 請問搵Anson我有咩事呢?」一把招積嘅聲音喺門口出現!

嘿!我不禁奸笑... 我需要嘅測試者到咗啦!
大人巴
忠實毒者出現了
鍾生你仲未訓?
小新!
更新到Chapter 53
真係推一次多一個負皮
唔通Jessie後宮滿佈成個基地?
Suika Ibuki
聽日有嘢做 想加更都唔得啦
更何況再chur落去真係會文盡人亡
未呀
真係佩服
唔係呀
點解你仲係清醒架!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞