Dune 沙丘瀚戰 劇透討論區 (1)

1001 回覆
24 Like 23 Dislike
女主角樣我覺得係ok嘅, 但同男主角真係唔太襯, 或者講男主角睇落真係太細個
男主26 ok 喎,反而係覺得同老母相差太少
差12年係戲入面做情人都得
tim 個種氣質好突出
成套戲都係慢熱 唔覺唔覺咁就兩個幾鐘
啱啱先到戲肉 好想追落去
樓上條牙痛,人地逐一回覆佢,佢答唔到就轉話題
終於個𠝹櫈post比佢入去圍爐
岩岩睇完 真係唔明白講唔明既人有邊到唔明
講悶同拖就明
至少同場有一半白哂頭 地中海既啊叔都冇中途走
成個故事唔使明都可以睇

期待part 2
呢套同上年天能個post有d似層相識 睇唔明但feel到成件事好勁咁
Moko imax都係好暗
之前銀翼殺手同天煞異降都易入口啲易明啲, 但今次我真係完全唔知道做乜嘢, 我都去睇返深淵異形算啦

補充 係套戲到睇到權力遊戲影子
真係祖先

大佬,點解可以咁執著點解醫生叛變
典型家臣叛變既套路,三國誌都有啦
MARVEL 十年鋪排出end game 係好正,但係咪代表其他戲都要跟住依個套路
明明屎眼怪最後出場應該好壯觀,但點解要set係夜晚出場 乜撚都睇唔到
換過角度諗,投入度都幾高
好似同現場一樣好撚黑
都唔會唔明丫,如果要睇完某啲bg或介紹先入場咁睇得明咁套戲都唔掂
似got係因為多奇怪野怪力亂神?我反而真係覺得似starwars
男主真係好撚靚仔,女主(唔係老母)真係好撚樣衰
請問去到書既幾多?睇完有啲興趣追書
係細左d
有幕老母換衫,佢望左望個感覺好怪
個人睇法
如果日出前一刻跑到去山丘
半光半暗個陣會好啲,睇晒成條沙蟲應該會再震撼啲
睇imax真係暗左少少 還掂最後單挑都已經光晒
屌個幕我以為會有露背!!!!

有氣質
其實個仔係咪佢親生
個幕個仔背住左換衫個表情係尷尬咁
the voice係咪抄星爺特異功能
係呀
乜都唔洗講點解架
成套戲就係「件事發生左」
個故仔完全無高低起伏
啲對白又淺白
個世界觀配樂畫面係好「史詩式」呀
但以一套電影講故仔黎比分我真係頂唔緊
嚴格上黎講依套只係一個序
似GOT主要原因都係因為啲HOUSE, 仲有就係背叛,偷襲,老豆死呢啲元素同權力遊戲都好似
我冇睇starwars

男女主我本來都鐘意,見咁多人唔鐘意女主 真係各花入各眼

戲好似係書既一半
因有要事去唔到
平放兩張戲飛

沙丘瀚戰 (IMAX With Laser)
09月 19日 (日) 12:10
尖沙咀iSQUARE

有意留tg
佢老婆比對家捉左 傾好左攞老豆做交換
唔係好合理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞