Dune 沙丘瀚戰 劇透討論區 (1)

1001 回覆
24 Like 23 Dislike
博士咁插都冇理由唔死掛
好鐘意肥男爵
本身鐘意睇佢做戲
今次主要係捧佢場
點知出得咁少
好撚肉酸
Chloé Zhao Pitched Marvel on ‘Eternals’ Using Images from Denis Villeneuve’s Movies

https://www.indiewire.com/2021/09/chloe-zhao-pitched-marvel-denis-villeneuve-movies-1234663590/

呢段仲中
認真佢兩個用鏡本身係有啲似
我理解係要改變自己先有得自救
係佢同老母係沙漠過夜果個位已經睇到佢成個人改變左
佢意識到如果佢重係一個廢柴 人都唔敢殺就只會同預言一樣咁死
佢要開始黑化先有活路 所以佢先一刀殺左個黑鳩
maths 教授
瓜左啦
btw, 我睇到後面,覺得Duncan唔係Jason Momoa, 好似另一個人
paul嘅預言能力應該有啲似Dr. strange
佢可以睇到未來唔同嘅可能性
然後選擇一條最適合嘅路線
佢第一幕出嚟 我就諗起佢個粉紅色髮圈
剃晒鬚感覺好唔同
靚仔好多
贊成,Atreides 滅門個段其實講少少ok, 由兩母女點搵Freman重振旗鼓開始仲好
拍柒左咪認
睇多次尚氣好過
柒頭敵屎你打手收皮啦
其實D MARVEL撚真係好撚煩

我唔係講緊全部唔鍾意睇DUNE既人 係MARVEL 撚
但就係有D MARVEL撚 唔係MARVEL既戲 就唔撚理係咁踩
特別仲要係華納=DC 所以諗都唔洗諗就屌左先

唔好話人地串9你去睇MARVEL
係你地D 濕9 FANS 好撚煩

利申:對MARVEL戲無意見 尚氣都有睇
特別係上面叫尚氣既7頭
大長老有料到
我屌你老母臭閪
咩叫諗都唔諗
定你覺得呢套戲無拍得差既位
笑左 有一個係到
冇睇小說。如果part 2反攻會騎住沙蟲嚟打應該好正
幻視果part片段 決鬥黑鬼本身以為佢會變Paul既朋友 但原來係以命換命 比Paul 加入foreman to guide him the way of the desert 另一段女朋友把刀上有血姐係決定點都要下痛手
一定要有彩蛋,成套戲垃圾咁,加個彩蛋有驚喜就掂哂
咁樣好似太marvel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞