有無跑步撚入嚟吹下水(3)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
新手買鞋買 React好定Zoom 38好?
如果Nike 入面揀
偏肥/重磅建議react infinity
正常體重可pegasus
唔該巴打,最近著緊Asic 23覺得麻麻,如果我177cm 58kg會推介邊對?
係咪覺得有啲硬?
普通跑下步試下Pegasus38 novablast2 rebelv2 mach4
呢幾對唔同牌子但定位都差唔多
係呀,硬到好似反彈道力落自己到。好的,聽日去睇睇
有冇人著過ASICS evoride2 ? 之前買咗對glideride2,好穩感覺唔錯,係重咗啲。而家想買埋evoride2,跑開10k,5min左右pace。
終於跑到49分鐘10k
買左Mach 4
買之前試過novablast 2 同nb rebel v2 覺得太淋 同埋我中前掌落地感覺唔太穩

傷愈後跑左50k暫時 快慢都跑過 跑完小腿唔會緊 但唔知係唔係我問題 轉彎時如果唔減速 腳底筋膜會痛
搵波碌下腳,按摩槍打鬆下,同拉筋,我以前著nike 4%比完賽會痛。我估應該係底太淋同埋落掌地方錯。之後著左一兩年adidas,adios、boston,改中掌落地,同埋跟住以上方法做,so far依家著返淋少少嘅鞋都唔會覺痛
nike 鞋d支撐真係麻麻
碳板款唔係落場比賽真係唔建議成日著
我都係唔係成日著,比賽先,但緊排買左對infinity run 2黎慢跑,個感覺超正
想問吓garnin中文版係中英文都有得俾你揀定係得中文?
中英
星期六日都落幾場大雨
但下午曬到仆街 不過照出去跑左一轉
我自己都有對看門口
Easy long/recovery著好正
一早長課,心諗陰陰地幾正,仲差幾k就完,一野落大雨算啦,都成身濕
明明好好大陽,轟呀落到黃雨
再出番太陽蒸撚死你
有冇巴打知平時著US9.5,買React infinity洗唔洗買細/大?
我US9唔洗 但我平時都買鬆少少 鞋長冇問題但同size包到個腳背好貼 腳背高既可能要買大
今朝跑完
涼涼地勁似秋天
呢排想練5k,宜家跑緊23-24mins呢啲位,目標sub 20。請問係咪跑多啲interval好過長課。
巴打有無建議邊個牌子嘅衫比較好著 通常著渣馬嗰件,夏天都係有少少焗 屋企啲背心有經痴汗

另外想問吓2XU壓力褲著完分別大唔大
真心 唔著好過
衫定壓力褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞