男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
樓主 下個更好
其實你地依種叫唔識拍拖, 都係算吧啦。

佢對住你都無性慾既, 你又對住佢淨係得性慾喎, 點拍落去?

我都唔知,但有時會諗,因為依樣野分手,好似好白痴
老老實實你同佢做幾耐前戲先
屌 我都想3 4次
男朋友唔係話攰就係話無心情
岩岩一齊都唔係咁
摸下佢又fing開我話我淨係識扑野
依家要氹兩星期先有一似
我覺得係樓豬唔識哄條女?

老老豆豆,我唔係第一次拍拖,真係未試過,做愛要哄,先做既女

咁咪試下學下用d技巧當學下野囉 好feel D 架

其實有冇技巧呢個都係其次 重點係如果兩個人都投入落呢件事上面 就算你一個姿勢到尾都一樣有feel

條仔迫既話真係會唔想做
講真 大家係講個感覺架姐
諗下對方感受 佢未濕味比小小耐性
好多港女都係咁,覺得做愛係衰野,認真,識得有個覺得除左洞房果晚同生仔之外,係唔會比佢條仔屌
你本身會唔會有體臭口氣?屋企環境乾唔乾淨?試下沖涼噴少少香水房點下香薰,抱住佢傾下計咀2野先慢慢黎
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon

屌真係好撚慘,btw會唔會真係你技術同大小唔掂呀,好難一邊比人屌一邊睇劇架喎。
不過佢做場戲都唔肯又衰啲既。
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

正常人邊會咁,摸都摸到high晒啦

講真,佢有濕濕地,但唔會叫
m前都會唔想做 好多女人m前勁大食

係,我都o 撚左嘴
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

唔夠啦下化
完撚全明白
次次都話唔做,咁咪叫佢幫我打個靚丁囉
屌,打一兩分鐘又話累,又一隻手打,一隻手上fb ig睇野,我都冇心機俾佢打
分手啦,你遲早都頂唔順佢架啦,唔好嘥自己時間
巴打你係咪好樣衰
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

試下擺隻震強落去震佢幾個字,震佢果陣攬下佢陪佢睇劇
m前都會唔想做 好多女人m前勁大食

未黎M就係M前
黎左M之後就係M後
亦都係下一個既M前

M前M後都唔想做 即係唔撚洗做

我有時真係想問,你邊段時間係想。。。
叫雞啦屌
睇住劇直情係唔尊重你
都已經唔係講緊佢鐘唔鐘意屌閪嘅問題
拍過幾次拖啲女都好主動
上親黎都自動自覺騎上黎
有時都chur死我
明你感受,好似得香港女人先會咁

我唔撚知,我對上2個都唔會咁
我條女 m前又想要 m後更想要 基本上日日都想要 同居3年keep得到一星期3,4次 好正

巴打我要求2星期一次姐,佢都好似唔想

要慢慢開發 由處 到含 到而家主動買玩具着制服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞