男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
如果我男朋友都咁咸濕就好 屌平均一個月搞得一次 仲要每次都係我主動先有得搞 唔係話做主動唔得 係有時候我都好想試下比人好強勢咁抱我上床瘋狂啪啪啪個種感覺啊仆街

唔知係咪佢之前個白癡ex唔比啪搞到佢慣咗唔搞都得 屌有時我會係到諗如果唔係條撚樣唔比啪嘅話可能我男朋友都會係一個熱愛性愛嘅咸濕仔 我就唔洗好似依家咁係依個寂莫嘅夜晚上連登同連登仔呻我男朋友唔咸濕

Same here
想男朋友多啲主動
次次都係我主動 搞到我好似有精神病咁

如果佢純粹一直係咁就慢慢來吧⋯

愈講愈想喊
長話短說
我男朋友係性慾好強
之前一日三四次都得(我地都係對方第一個
之後佢有第二個(我地LD
我發現左之後冇分手
後尾機緣巧合我仲過埋去 依家一齊住
初初到埗都有搞
但之後就冇
我就一直諗到底係咪我唔好
佢唔想要我
我以為你都想要我所以我黎到個陣你都好似以前咁熱情咁要
但點解依家咁⋯

慣左以前果種刺激,身形
可能重同之前有開房
既然連登主張娶老婆娶處女,想問做過愛既你地係咪視對方做終身伴侶
性生活唔夾對男女關係真係死症
就算點忍耐,但總會有個限度
就算比你宜家忍到,但將來呢?要忍受呢種好似上司下屬關係一世?
成日有好多傻仔話結婚要處,你結婚前唔摸清大家性需要
結婚後對方祟尚無性婚姻或者開發失敗咪玩死自己?
古時都可以納妾,現代可以點?
離婚?講就口響,但真係要做有幾多手尾要跟,同set個陷阱比自己踩有咩分別

果D ON9唔洗理,佢地唔會明
係咪我唔好
係咪我太主動要⋯係咪我太唔錫身⋯
好似怨婦好多野亂諗好唔開心⋯

屌你係唔係我管FD條女,佢成日出去洗自己架車,都唔想同條女共處一室
我就掉轉
撩極條仔都話唔想要
明明以前Netflix 三分鐘就擒住我⋯
唔中意呢種佢唔想要我既感覺
唔主動都算⋯
我主動都叫我訓教⋯
真係好down

有無有時借D意用屎忽頂下佢,2人共處著少D布,,,,

裸睡
我肯撚定你條女遲早會出軌或已經出緊軌

利申:過來人

我都幻想過佢出面有第2過,但又搵唔到證據
既然連登主張娶老婆娶處女,想問做過愛既你地係咪視對方做終身伴侶

果D ON9都痴撚線
我就掉轉
撩極條仔都話唔想要
明明以前Netflix 三分鐘就擒住我⋯
唔中意呢種佢唔想要我既感覺
唔主動都算⋯
我主動都叫我訓教⋯
真係好down

有無有時借D意用屎忽頂下佢,2人共處著少D布,,,,

裸睡

你條仔做撚做和尚
係咪我唔好

女人都會有呢種感覺?
我會覺得係我唔夠愛佢, 佢先唔想俾我

我覺得佢唔愛我 但又唔想當我係雞
某程度黎講係好
但我會好易諗起佢會唔會係掛住個第三者之類⋯
我以為我原諒佢出軌 返返黎 可以由頭黎過⋯
但原來唔係⋯
我明
係咪我唔好

女人都會有呢種感覺?

某程度黎講係好
但原來唔係⋯

唉,好難返轉頭,個心係唔係你到
唔多唔少,你自己都估到既
係咪我唔好

屌你係唔係我管FD條女,佢成日出去洗自己架車,都唔想同條女共處一室

唔係喇佢成日係屋企的 佢對我還不錯的
只係自從件事之後我就成日好容易覺得佢唔愛我
屌你老母咁難受咁低賤咪去叫雞囉on9 拍拖嚟把撚
係咪我唔好

女人都會有呢種感覺?

某程度黎講係好
但原來唔係⋯

唉,好難返轉頭,個心係唔係你到
唔多唔少,你自己都估到既

嗯⋯知道⋯
多謝你
咁樓主宜家分左手未?
係我以爲處女好巴閉
係我以爲初戀好重要
係我以爲第一次比左佢佢會好好珍惜我
係我以爲原諒佢出軌佢會珍惜機會
係我以爲一切可以重來
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

極同意
係咪我唔好

過來俾D意見你啦,如果你重好愛佢,重想同佢一齊
你要學識忘記件事,第二要重新建立信住
第三就係唔好成日小小事就"了"返件事來講
屌你老母咁難受咁低賤咪去叫雞囉on9 拍拖嚟把撚

無搵大家幾日啦,重想點
咁樓主宜家分左手未?

無搵幾日啦
係咪我唔好

心入面永遠都會有條刺
接受到就冇得怨,接受唔到就唔好比自己咁低賤
無謂吊命啦,你值得更好既人

依家最唔開心既係
我覺得唔會再有人要我
因為唔係處
冇勇氣分手
之前試過話分 佢話冇左我會死
有冇試過借d意 灌佢飲酒
再摸身摸勢 對住頸噴熱氣
再一下撩佢下面 就上馬
之後屌屌下
學加滕sir咁 用手了撚到佢噴尿
噴撚完再狠狠傳教士
屌到佢攬到實哂 腳又夾住你
試過一次 之後就會好乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞