男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
i know that feel bro

有時想仆野慘個做契弟,仆佢又唔俾仆,唔仆佢又問做咩唔仆佢

屌,你想點撚樣呀
喺呢個post見到有部分男性只係為拍拖而拍拖 啲女屌完就飛咁既心態

屌你啦,咁要點先叫拍拖

可能我老套啦
我覺得咁樣唔算係真正既愛情
隨隨便便溝啲女返黎覺得性事唔夾就飛之後又隨隨便便溝第件
點睇都唔係出自愛一個人 而係怕寂寞想有人陪

性本來係一件可以令愛昇華到更高嘅層面嘅事
但係d女人就成日諗到性就係污穢嘅野
完全唔明性都係令一段關係維繫落去嘅其中一項所需品
而性對婚姻黎講更加唔可以缺少嘅事
所以你連拍拖都性事唔夾,你話將來結婚段關係要點維持落去?
咁提早分手唔係一種保障大家嘅方法咩

一齊左三年都冇得扑,我同對上果個仲要見親都做,頂唔撚順最後前幾個月上skout識左個女仔扑左一次
真絲 經歷過性冷感
當年ex隔住bra摸我對波會立即推開
覺得勁核突好似比人強姦咁

睇完個po好想打爆樓主
有無尊重過條囡

我想打爆你添呀臭西!
一齊左三年都冇得扑,我同對上果個仲要見親都做,頂唔撚順最後前幾個月上skout識左個女仔扑左一次

三年都唔比係咩原因

屌,你想點撚樣呀

唉,唔撚知佢地想點,可唔可以自動波D
真絲 經歷過性冷感
當年ex隔住bra摸我對波會立即推開
覺得勁核突好似比人強姦咁

睇完個po好想打爆樓主
有無尊重過條囡

我想打爆你添呀臭西!

性冷感就同人講啦 搵番個同妳一樣性冷感既人唔好煩

三年都唔比係咩原因

佢話肯定左會結婚先得 我唔介意繼續同佢一齊,但自問冇咁好耐性等咁耐唔扑野
柏拉圖愛情揮手區

利申拍左年半囡囡耶的

屌過耶女,唔好信咁多,講真,開頭就咩都唔俾,之後可以摸,最尾咪可以插

但我囡囡係高級耶
其實sex 好舒服女仔都會想享受
同男朋友幾乎次次見面都嚟 好驚chur 親佢
有時反而係佢話想好好地拍吓拖
但最終都會引到佢想嚟
喺呢個post見到有部分男性只係為拍拖而拍拖 啲女屌完就飛咁既心態

屌你啦,咁要點先叫拍拖

可能我老套啦
我覺得咁樣唔算係真正既愛情
隨隨便便溝啲女返黎覺得性事唔夾就飛之後又隨隨便便溝第件
點睇都唔係出自愛一個人 而係怕寂寞想有人陪

性本來係一件可以令愛昇華到更高嘅層面嘅事
但係d女人就成日諗到性就係污穢嘅野
完全唔明性都係令一段關係維繫落去嘅其中一項所需品
而性對婚姻黎講更加唔可以缺少嘅事
所以你連拍拖都性事唔夾,你話將來結婚段關係要點維持落去?
咁提早分手唔係一種保障大家嘅方法咩

係性教育同男女觀念錯的問題
好多女仔覺得sex = 男仔賺左 女仔蝕左
然後有d港女有幾計較就唔洗講

其實咁諗好大男人 點解sex唔係男女平等大家都一齊享受

唔濫交 真心相愛而有sex 最後不幸分手
咁都要話係雞係公廁果d毒男唔嫁都罷

三年都唔比係咩原因

佢話肯定左會結婚先得 我唔介意繼續同佢一齊,但自問冇咁好耐性等咁耐唔扑野

加上等到咁撚耐,已經冇之前對佢咁多幻想,以前都好期待同佢第時做愛果陣係點,而家已經冇
唉 啱啱cap比條女睇 諗住笑下人地 點知即刻咋鳩我形 比說話我聽 屌 唔好講撚到搞果種你唔舒服啦 呢段感情我有付出嫁 講撚到我淨係諗住扑野 仲有男人天生咸濕 無撚得簡嫁

利申:啱啱都係做死狗認低威

唉 啱啱cap比條女睇 諗住笑下人地 點知即刻咋鳩我形 比說話我聽 屌 唔好講撚到搞果你唔舒服啦 呢段感情我有付出嫁 講撚到我淨係諗住扑野 仲有男人天生咸濕 無撚得簡嫁

利申:啱啱都係做死狗認低威

三年都唔比係咩原因

加上等到咁撚耐,已經冇之前對佢咁多幻想,以前都好期待同佢第時做愛果陣係點,而家已經冇

你忍到就無問題既

你幾歲? 幾時先到結婚呀唉
真係有少少錢結婚都成30歲
到時都老啦
命得一條,浪費太多時間係一個中國人頑固既觀念上真係好白痴,唉
條女性冷感+嚴重潔癖,之前仲講過覺得sex好核突

可以去20日旅行都冇得扑嘢

三年都唔比係咩原因

你忍到就無問題既

到時都老啦
命得一條,浪費太多時間係一個中國人頑固既觀念上真係好白痴,唉

賤少少都係咁講,我唔抗拒會同其他女仔做愛既機會,但我唔會主動同佢分,除非佢有一日同我分手

我一開始既預算都係28-30歲先會結婚,今年先26 要我頂咁耐真係冇可能

預示到我嘅未來

你肯定你要繼續?
你依個Case成世架喇喎

三年都唔比係咩原因

你忍到就無問題既

到時都老啦

賤少少都係咁講,我唔抗拒會同其他女仔做愛既機會,但我唔會主動同佢分,除非佢有一日同我分手

我一開始既預算都係28-30歲先會結婚,今年先26 要我頂咁耐真係冇可能

最大問題係,同佢一齊咁耐都冇得搞,遲下如果同佢分手,轉個頭實比第個男仔搞左 諗到依度好唔服氣

屌,你想點撚樣呀

唉,唔撚知佢地想點,可唔可以自動波D

唔自動波都俾下面啦!m前好攰唔想扑,黎m唔俾扑,黎完m仲有少少血未扑得住 不停loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞