男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1581 Like 175 Dislike
原來香港有咁多人同我一樣

其實我地係小數,只係咁岩有個平台俾我地班乞衣相認
大把人同自己條女性生活夾
你話係處女, 耶西, 要等結婚, 都可以話值得等,

要又乞又西又求又呢樣果樣既, 就肯定唔夾,

時間唔會改變呢種唔夾, 死證無得救

唔好自己呃自己

Agger
狗公

唔好自己呃自己

真係冇得救

講起依樣野,佢係唔撚鐘意

性冷感😂 一路拍拖都係咁?

係阿,開頭以為女仔怕羞,點知日子長左都係咁
2年都係咁,去完日本之後,我覺得再係咁,我依世都係咁

佢性格好好咩?點忍到咁耐

我都唔識講,有時鍾意既野好難解釋

愛情就係咁奇怪,可能條女明明樣又唔係靚,
性格又唔係特別好,身材又無乜,
可能相處舒服,話題背景相近就開始,
但開始左就攞命,唔比搞,唔認錯,唔改變
時間拖得越耐越唔捨得
好喇,放棄喇,但你又放唔低
長情既話可以大半世都放唔低

所以2年早D斬算,過多1,2年,又多條罪曬左佢青春

你決定左。?
我覺得你試左好撚認真同佢講
就算有得搞 屌你係到睇戲?
你話你好撚唔開心 可唔可以 改下
你都加埋講之後唔會成日要求上屋企就扑
上屋企咪大家煮下野食仔
再唔係咪行下山

好簡單,佢性格就係,咩都要講嬴你
你講咩都要,博9你;"例牌應你 係咩係咩"
其實好多時,佢上來,係大家一齊食野,睇左一陣野,先摸下佢,仍都會擋9我
其實如果你一上來,就咁你上床,我又唔會
只係我覺得,有時大家都知應該增進感情,咪攬下KISS下,開波囉
係唔係真係要厄蝦條咁,哄你上床?

唔好自己呃自己

Agger

一係自己去叫雞, 搵SP, 留精不留情

又做唔出

又唔捨得為性分手

路人表示....好撚可憐

唔好自己呃自己

真係冇得救

睇你忍唔忍
你接受到有女都要打j咪得
可能佢其他方面對你好好?
我一個月先要求扑幾次,都俾人屌我成個腦淨係得一樣野

我1個月2次炸,都次次擋9我啦

我都想1個月1次姐,咁都要屌

學我囉,有無膽

依家無再問啦,成日都比人拒絕都無咩心機
我掂都無掂佢啦,已經興趣不大

上myavsuper 睇住片打個飛機仲開心
佢可能同第二條仔做過 樓主小心 check check穩陣啲

唔好自己呃自己

真係冇得救

睇你忍唔忍
你接受到有女都要打j咪得
可能佢其他方面對你好好?

其他方面過得去啦,正正常常。
一齊左5年幾鳥..............

唔好自己呃自己

真係冇得救

條女比人種左奇怪思想, 覺得想扑野就係錯, 你愈求佢佢愈覺得你錯, 佢覺得你錯自然扑野就唔開心, 愈唔開心愈唔想扑野, 咁你愈求佢就愈唔想.

早走早著啦

搵第二個, 開開心心扑野

唔好自己呃自己

真係冇得救

條女比人種左奇怪思想, 覺得想扑野就係錯, 你愈求佢佢愈覺得你錯, 佢覺得你錯自然扑野就唔開心, 愈唔開心愈唔想扑野, 咁你愈求佢就愈唔想.

早走早著啦

搵第二個, 開開心心扑野

就來1001

係阿,開頭以為女仔怕羞,點知日子長左都係咁
2年都係咁,去完日本之後,我覺得再係咁,我依世都係咁

佢性格好好咩?點忍到咁耐

我都唔識講,有時鍾意既野好難解釋

愛情就係咁奇怪,可能條女明明樣又唔係靚,
性格又唔係特別好,身材又無乜,
可能相處舒服,話題背景相近就開始,
但開始左就攞命,唔比搞,唔認錯,唔改變
時間拖得越耐越唔捨得
好喇,放棄喇,但你又放唔低
長情既話可以大半世都放唔低

所以2年早D斬算,過多1,2年,又多條罪曬左佢青春

你決定左。?
我覺得你試左好撚認真同佢講
就算有得搞 屌你係到睇戲?
你話你好撚唔開心 可唔可以 改下
你都加埋講之後唔會成日要求上屋企就扑
上屋企咪大家煮下野食仔
再唔係咪行下山

好簡單,佢性格就係,咩都要講嬴你
你講咩都要,博9你;"例牌應你 係咩係咩"
其實好多時,佢上來,係大家一齊食野,睇左一陣野,先摸下佢,仍都會擋9我
其實如果你一上來,就咁你上床,我又唔會
只係我覺得,有時大家都知應該增進感情,咪攬下KISS下,開波囉
係唔係真係要厄蝦條咁,哄你上床?

試下狂錫 奶佢全身 話下佢好靚好吸引
做足前戲 佢都唔配合 無野好講

學我囉,有無膽

其實如果掂少d佢,or兩三個月唔再問佢、叫佢上黎屋企過夜,佢係咪覺得冇乜野/冇問題?我係到諗,咁樣會唔會test到佢係咪真係性冷感/唔想同我做/覺得我唔吸引?BTW, 我都開始心淡。

唔好自己呃自己

真係冇得救

二十歲仔女,最應該用相處既時間做愛甜蜜增進感情,
其實你仲有一個機會,女人三四十歲或打後「可能」會大食。
但你會唔會等? 好明顯啦。

女人依種生物,係唔會可憐你,
你唔係以為你累積夠時間,
你條女就會突然叮一聲,
自己晚晚上黎服待你下話,咪傻啦。

可能結婚後佢會晚晚滿足你,自己博下幾大機會囉

唔好自己呃自己

真係冇得救

二十歲仔女,最應該用相處既時間做愛甜蜜增進感情,
其實你仲有一個機會,女人三四十歲或打後「可能」會大食。
但你會唔會等? 好明顯啦。

女人依種生物,係唔會可憐你,
你唔係以為你累積夠時間,
你條女就會突然叮一聲,
自己晚晚上黎服待你下話,咪傻啦。

可能結婚後佢會晚晚滿足你,自己博下幾大機會囉

分開? 唔夠恨心 做唔到呢個決定

學我囉,有無膽

其實如果掂少d佢,or兩三個月唔再問佢、叫佢上黎屋企過夜,佢係咪覺得冇乜野/冇問題?我係到諗,咁樣會唔會test到佢係咪真係性冷感/唔想同我做/覺得我唔吸引?BTW, 我都開始心淡。

你Keep住手又唔拖,攬又唔攬,錫都唔錫
如果佢都覺得無問題你可以88
原來唔止得我咁慘

學我囉,有無膽

你Keep住手又唔拖,攬又唔攬,錫都唔錫
如果佢都覺得無問題你可以88

應該話嘗試斷絕身體接觸,引佢自己做番主動,
咁如果無咩效果就..
屌住睇片真係第一次聽
屌住睇片真係第一次聽

前戲係到禁電話、whatsapp、碌fb、睇淘寶................
屌住睇片真係第一次聽

前戲係到禁電話、whatsapp、碌fb、睇淘寶................

認真 你都好犯賤

人夾人 有呢種女就有你呢種仔
屌住睇片真係第一次聽

認真 你都好犯賤

佢咁樣,我可以點?我有坦白講過自己點諗,有鬧過交,係差在分手姐,呢個好難既一個決定,你明唔明
傻閪搵你埋單姐小二
屌住睇片真係第一次聽

認真 你都好犯賤

佢咁樣,我可以點?我有坦白講過自己點諗,有鬧過交,係差在分手姐,呢個好難既一個決定,你明唔明

我就係明你做唔出分手呢個決定, 所以先話你犯賤唧爸打

唔扑野已經係事小
佢無尊重過你事大 咁都睇唔出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞