男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
完撚全明白
次次都話唔做,咁咪叫佢幫我打個靚丁囉
屌,打一兩分鐘又話累,又一隻手打,一隻手上fb ig睇野,我都冇心機俾佢打

我試過佢m到,叫佢幫手打丁,勁大力咁上下旭,痛撚到我,以為爛撚左
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

我一齊幾年 都唔比扑
要求扑嘢就等於肉體先一齊?
為肉體就唔會咁耐一齊幾年啦
你都On99

又係依條死港女
我明你感受
我同女朋友一齊一年
去旅行摸都唔俾摸
我已放棄左呢d諗法

即飛啦 當你兵咋,轉個頭就同人69毒龍乜都玩齊咁濟

希望佢仲係處
巴打有冇檢討過關唔關你size或者技術事?
應該係你技術唔得 本錢又唔足

我條女之前都係性冷感咁成日唔搞得

但而家keep住有搞1排之後已經好順灘仲會自己郁得起勁
巴打你係咪好樣衰

自問正常樣,出街都叫有女望下既
巴打你起碼都屌過 我入都唔比入
有時真係好撚灰
咁你又唔好下下叫佢上嚟都叫佢同你扑
個女仔可能會覺得你只係拎佢嚟發洩性慾
但佢睇住劇嚟扑就真係
忍唔住笑左 好奇梗忍左幾耐
你同佢講:
冇錯,拍拖唔係為左搞野。人生都唔係為左飲水,但做人可唔可以唔飲水?
好難堪呢篇野
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon

正常人邊會咁,摸都摸到high晒啦

講真,佢有濕濕地,但唔會叫

試下擺隻震強落去震佢幾個字,震佢果陣攬下佢陪佢睇劇

我都有諗過,我又驚到時買左,佢又話唔乾淨,又話我咸濕,唔肯玩,又曬9我心機同錢,最大問題係我滿懷希望,一野俾佢打沉
你同佢講:
冇錯,拍拖唔係為左搞野。人生都唔係為左飲水,但做人可唔可以唔飲水?

佢會話
邊有得咁比!!
你真係為咗搞我先同我一齊!!?
拍過幾次拖啲女都好主動
上親黎都自動自覺騎上黎
有時都chur死我

點阿,無人想知阿
同我一樣
不過我好d 佢會了解我需要而大約三個月做一次
不過每次做都唔可以快 唔可以大力 一定要普通男上位
太耐話痛

用口又唔得 我奶佢又唔摸 好啦 做前戲摸下佢下面又唔得
我同ex 做搞足一日咩都玩哂
我都現任七年就乜都冇
我都係老婆大左肚

唔比我屌先搵出去溝第二條女

同樓主一樣
同個ex一齊左三年
除左摸個對波外 乜春都冇做過

之後頂唔順 飛左佢
搵個台妹女朋友 朝朝自動波含醒

勸你快分手 咪晒時間
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon

正常人邊會咁,摸都摸到high晒啦

講真,佢有濕濕地,但唔會叫

我懷疑你條女少做運動令到入面愈黎愈鬆
or真係天生體質問題

佢又唔會,果到一入去,夾得好實下,緊架
好有畫面
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

我一齊幾年 都唔比扑
要求扑嘢就等於肉體先一齊?
為肉體就唔會咁耐一齊幾年啦
你都On99

樓主女友畀扑喎
同埋佢日日要 聽落係好煩咁
同埋女朋友唔多願做佢就唔叫佢上去

唔知呢 有冇試過從咀呀摷吓入手先
起有個氣氛先啦
睇樓主個語氣似係咁:

喂我好想做愛呀。得唔得呀
女友:好累唔想要呀今日
好啦嚟啦我好想要呀 我快手啲啦
女友:都話唔水要咯
:你尋日又話唔賈話攰今日又話攰 我真係好想要 成個星期喇
女友:唔要呀

設計對白 想像緊樓主嗰種煩同0氣氛
講分手睇下佢乜反應,奶奶閒就算啦分啦,如果要生要死就即刻咀佢,之後就會瘋狂仆野架啦
同樓主一樣
同個ex一齊左三年
除左摸個對波外 乜春都冇做過

之後頂唔順 飛左佢
搵個台妹女朋友 朝朝自動波含醒

勸你快分手 咪晒時間

呢樣真
快啲分
唔好好似我咁
可能出面食太飽姐 帽事架安答

唔會掛
我覺得係樓豬唔識哄條女?

痴線啦,而家佢條女性冷感喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞