男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
認真,我無要求日日做,只不過去完日本之後發現自已好低賤,要求佢先俾我屌
好on9,點解拍拖,拍到成個乞兒咁,可能我自尊心強啦,之後覺得如期要求佢,不如你唔好上來,免得煩,無叫佢上個半月,就成日問,你係唔係有第二個,又話我有啲唔見得光既野,講事實就話我個腦成日諗依啲野,2個人一齊淨係得做愛,唔可以有其他咩,我講喂大佬如果我出面有幾條女,我洗求你俾我屌,我有其他女,就唔洗咁低賤求你啦,由一齊到宜家你都係咁撚樣,點解唔可以變下呢,次次都係我問題,你就無問題既,之後就唔出聲,就收線,無揾我幾日

即係上黎你到就一定要俾你屌?
咁入名店你係咪一定會送手袋俾佢?
如果你喺女人身上只係要求性
咁就唔好怪個女人係你身上只係要錢

你睇左咩,係唔係回錯post, 個重點唔係一定要俾我屌,重點係唔好次次要哄要求先可以做,

同女人講道理真係好撚辛苦
屌,諗撚咗去母雷公咁遠,好難溝通呀

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
女人扑完一次 話唔定以後都無人要
我真係祝你地下世做女人

咪年代呀而家?
唔係處就連拖都無得拍?

咁拍完呢?

以偏概到一個極點
總係有班撚樣會話男人又要屌又要處女做老婆
我屌你老母,呢個世界大把人唔介意老婆唔係處,
會因為你係處先要你都唔慌真係好愛你啦
會因為你唔係處又唔要你更加唔撚洗要啦

咁鐘意留住個處就入埋棺材啦
個個男人都剩係識做愛架,on9
雖然覺得樓主有性需要係正常嘅,但總唔可以sex>愛

利伸:絲打
支持無性有愛 可能睇戲睇得多

從來冇人講過性>愛呀傻hi
港女真係港女
睇到好撚嬲

死港女個腦裝屎
啲女人有時真係好撚on9
今日'了'佢扑野
夠膽死話聽日先
咁我今日打飛機唔好

咪係,唔係日日有心情想扑囉
聽日聽日,聽日比個官你做
唔比屌又唔比出去屌,我都經歷過

申利 無追post
痴線 好多同路人
不斷彈回覆
完撚全明白
次次都話唔做,咁咪叫佢幫我打個靚丁囉
屌,打一兩分鐘又話累,又一隻手打,一隻手上fb ig睇野,我都冇心機俾佢打

我試過佢m到,叫佢幫手打丁,勁大力咁上下旭,痛撚到我,以為爛撚左

屌笑POST嚟
呢個post啲絲打幾好想像力 死都咬返生

如果呢個世界每一件事係獨立存在
咁的確係我諗太多
但事實上係每一件事都有前因後果

搵sp or 出軌 都有前因後果 到時唔好喊就得
真絲 經歷過性冷感
當年ex隔住bra摸我對波會立即推開
覺得勁核突好似比人強姦咁

睇完個po好想打爆樓主
有無尊重過條囡
cant agree more
巴打我撚明你感受

你睇左咩,係唔係回錯post, 個重點唔係一定要俾我屌,重點係唔好次次要哄要求先可以做,

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
我真係祝你地下世做女人

咪年代呀而家?
唔係處就連拖都無得拍?

咁拍完呢?

以偏概完到一個極點

個個男人都剩係識做愛架啦,on9

都係嗰句 祝你下世做女人
俾人破完處之後俾人飛
我睇下你到時仲可唔可以咁口響

你想留住個處既比會一生一世既男人,
依套理論只有帶入棺材你先係贏家,
你永遠都無可能確保到

你個處點樣100%肯定而有效交到比會一世既男人,
我真係好想請教你
你一係搵個信教既,一係搵個性無能唔識扯旗既
巴打我撚明你感受

*好撚明
痴線 好多同路人
不斷彈回覆

依家引用回覆有通知
真絲 經歷過性冷感
當年ex隔住bra摸我對波會立即推開
覺得勁核突好似比人強姦咁

睇完個po好想打爆樓主
有無尊重過條囡

香港有冇咁撚多女性冷感
唔通佢出面食飽又同你講咩

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
我真係祝你地下世做女人

咪年代呀而家?
唔係處就連拖都無得拍?

咁拍完呢?

以偏概完到一個極點

俾人破完處之後俾人飛

我覺得你講得幾中肯
利申:巴 唔係係為扑野而同女拍拖
個女仔肯先做啦

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
我真係祝你地下世做女人

咪年代呀而家?
唔係處就連拖都無得拍?

咁拍完呢?

以偏概完到一個極點

俾人破完處之後俾人飛

你想留住個處既比會一生一世既男人,
依套理論只有帶入棺材你先係贏家,
你永遠都無可能確保到

你個處點樣100%肯定而有效交到比會一世既男人,
我真係好想請教你
你一係搵個信教既,一係搵個性無能唔識扯旗既

係 係無得100%肯定
80%都好丫咁
而家樓主咁樣 仲要未知其他野
20%都唔知有無喎大佬

老老實實,唔試過又點知婚後性生活夾唔夾到
性生活夾唔到慘過死,對男同對女都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞