男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
雖然無巴打咁慘 但好撚認同 你簡直係人中之龍
同我個件好似
係咪你比唔到高潮佢 佢覺得做黎都晒氣呀
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

我一齊幾年 都唔比扑
要求扑嘢就等於肉體先一齊?
為肉體就唔會咁耐一齊幾年啦
你都On99

樓主女友畀扑喎
同埋佢日日要 聽落係好煩咁
同埋女朋友唔多願做佢就唔叫佢上去

唔知呢 有冇試過從咀呀摷吓入手先
起有個氣氛先啦
睇樓主個語氣似係咁:

喂我好想做愛呀。得唔得呀
女友:好累唔想要呀今日
好啦嚟啦我好想要呀 我快手啲啦
女友:都話唔水要咯
:你尋日又話唔賈話攰今日又話攰 我真係好想要 成個星期喇
女友:唔要呀

設計對白 想像緊樓主嗰種煩同0氣氛

你睇清楚先啦,柒頭,去日本先問佢,平時係香港2星期先上來我到1次,
我都係老婆大左肚

唔比我屌先搵出去溝第二條女

女人幫你生小朋友唔好咁啦,出去叫雞咪算囉,sp好易有感情

有老婆仲叫雞
唔好惹病返老婆呀

你哋成日話雞好污穢同好多男人做
咁同同雞做乜間接同好多好多男人做
一樣咁污衊
嘩屌 打緊reply 姐又跳左兩頁,睇來全香港既男人都經歷過
睇住雜誌做先恐怖
狗也不屌
同我個件好似

個個都話似 香港d女又平胸又性冷感 真係好撚慘
樓主同條女幾歲? 一齊幾耐?

會唔會好似隔離post咁 條女唔想搞, 原來係出面俾空少餵飽左

我唔想諗到太差,一齊2年,近排無揾大家
我條女又係差唔多,成日話攰唔想搞,又唔肯幫我含,又唔叫,又唔肯比我後入。
結果我咪去搵sp囉,佢逼我既。

唉。。。
我條女又係差唔多,成日話攰唔想搞,又唔肯幫我含,又唔叫,又唔肯比我後入。
結果我咪去搵sp囉,佢逼我既。

唉。。。

正 清係邊搵sp?
點樣可以睇住劇做?

佢就用2個枕頭訓係到,佢有佢睇,我有我摸/奶

笑撚左😂
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

厄你做咩,唔信我都無野證明俾你睇
同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。

建議樓主以後一蚊都唔好洗係條女身上,呢d臭西唔教訓唔得

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
但我覺得要有一個安心(冇其他人)嘅環境先會有 mood
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先
女仔都有mood 會主動迎合

最怕一嘢揸埋嚟 其實好痛的
有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

屌你老鼠!下下要人服侍你!你公主呀!又唔見你服侍男朋友!on撚9!

你又知我冇
咁你哋又講到女人好似有義務幫男仔解決性需要咁
為做愛而做咪唯有好似樓主女友咁交功囉
Send 左個post 俾女朋友睇
佢問我 樓主女朋友係咪好似佢
我點答好
抵啦
樓住搵定新女啦
我點答好

要你自己先知喎我地點知
相反 同居 好chur 當然唔係日日要 一星期起碼要四日 返工累架大佬 唔搞又畀你罵唔愛佢之類果d 訓左又係咁搞鳩我碌野
好多難分真與假
我點答好

要你自己先知喎我地點知

其實似
其實樓豬都唔叫慘啦 我有時屌屌下佢無啦啦推開我叫我打飛機算 痴撚線 懷疑佢自己爽完就算on撚9 佢仲要一路同我扑 一路睇爸爸去哪兒

睇爸爸去哪兒仲興奮過同你搞
巴打 對多半年慣架喇
同一情況但冇你咁慘
自己上網買隻杯喇
擺多d心機落返工度 搵多D錢
得閒叫下雞
到有得屌果陣咪到你交下功課
求其扮射左就ok
呢種人唔洗比面佢 唔洗浪費時間係佢身上

唉,2年都係咁,我開頭以為佢怕羞,點知咁就2年
我點答好

Send個po俾佢 你expect佢有咩反應
我點答好

要你自己先知喎我地點知

其實似

照直講
我點答好

Send個po俾佢 你expect佢有咩反應

我話樓主好慘 之後佢就問我喇
其實似架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞