男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
屌 我條女都係咁

開始準備插入個陣 同我講
「幫我著返條褲」

我即刻無撚哂癮 扮訓算撚數
唔係一次半次 係獲獲都係咁

點解無啦啦,咁講?

世界不解之謎 好地地互摸緊大家

到我起身準備插入 同我講呢句野

真係屌三聲!仲要摸到我欲火焚身先咁

第時去叫雞咪撚怪我
扑野一定要雙向 是但一方要氹要西已經有問題

香港社會少見啲可能 西方大把人性生活唔協調要離婚
唉 我覺得搞野係拍拖既一環嚟 當然有d情侶係純潔 當條仔成日又氹又乘 要哀求條女呢 久而久之條仔會有好撚大罪惡感 會諗究竟係咪佢不嬲都唔想 同你扑果陣只係應合你 好撚慘嫁 有咩咪講出聲囉 好撚過估估下得嚟仲要受氣。 唉 明唔撚明丫你班聖人
好撚想發洩下呢份負面情緒 好撚自責丫我

你又咩事阿

一齊三年幾 幾個月就搞左 不嬲都有恆常既性生活 一個禮拜一次左右 但兩年幾以來佢從未主動撩過我 我主動撩佢既呢 十次有六七次都肯 我以前會諗佢係果種可有可無既女仔 但我想要一個確確實實既答案
我好驚佢係純粹怕激嬲我而去做

唔係搵次同佢做完,攬住果D,好聲好氣咁問佢
其實同你做果時,你會唔會唔鐘意,如果你唔想,可以同我講,我驚你會唔開心
睇佢點講
係我以爲處女好巴閉
係我以爲初戀好重要
係我以爲第一次比左佢佢會好好珍惜我
係我以爲原諒佢出軌佢會珍惜機會
係我以爲一切可以重來

唉,你以為姐,有時自己退一步,可能放過佢又放過自己

會唔會自己都想放棄,只不過又怕失去?

嗯 我想放棄了 唔想再浪費大家時間

自己諗啦,有咩唔開心,上連登講

就係見到你個post特登開ac
感謝樓主
祝快點找到個合拍的人

拍拖既野,搵個合眼緣既,咪得囉,唔洗太刻意
有冇試過借d意 灌佢飲酒
再摸身摸勢 對住頸噴熱氣
再一下撩佢下面 就上馬
之後屌屌下
學加滕sir咁 用手了撚到佢噴尿
噴撚完再狠狠傳教士
屌到佢攬到實哂 腳又夾住你
試過一次 之後就會好乖

唔好睇咁多AV啦

真人真事
真係有尿出
出完先肯含撚
其實你係咪技巧差
我以前都係咁
不過學識撻着佢就冇哂問題

高手,你絕技係咩

你射完有無比佢射番先

認真如果得你一個射 久而久之佢都唔想同你做啦

佢係女,點射阿...死仔

好啦 我認真啲 有無諗過去叫雞?

無啦,上面有巴打問左
好撚提子你地去旅行都叫做有搞過一次

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

利申:一齊左3年
係我以爲處女好巴閉
係我以爲初戀好重要
係我以爲一切可以重來

感謝樓主
祝快點找到個合拍的人

你都快d搵到會真正珍惜你既人,唔好再諗過去啦
見到你就諗起女朋友同佢個濕鳩ex,好鬼心痛

聽落係個幸福女
樓豬
係我以爲處女好巴閉
係我以爲初戀好重要
係我以爲一切可以重來

感謝樓主
祝快點找到個合拍的人

你又點阿,講來聽下,講出來舒服D

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

耶西?
睇埋晒d弱智劇畀著我已經想飛鳩左條女 家陣扑野你唔爽既 又唔係強姦 扑野姐 又唔係中出即飛 講到好似乞米咁

你回想下有冇邊次好爽同好放 可能搵唔到敏感位
屌 我條女都係咁

開始準備插入個陣 同我講
「幫我著返條褲」

我即刻無撚哂癮 扮訓算撚數
唔係一次半次 係獲獲都係咁

點解無啦啦,咁講?

世界不解之謎 好地地互摸緊大家

到我起身準備插入 同我講呢句野

真係屌三聲!仲要摸到我欲火焚身先咁

第時去叫雞咪撚怪我

咁痴線 唔問佢,你做撚左阿,一係一開始就講唔想.......玩野咩
扑野一定要雙向 是但一方要氹要西已經有問題

香港社會少見啲可能 西方大把人性生活唔協調要離婚

唉,香港人太內向

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

巴打,You are not alone!

反而我幫佢摷左過百次
當我工具
有冇試過借d意 灌佢飲酒
再摸身摸勢 對住頸噴熱氣
再一下撩佢下面 就上馬
之後屌屌下
學加滕sir咁 用手了撚到佢噴尿
噴撚完再狠狠傳教士
屌到佢攬到實哂 腳又夾住你
試過一次 之後就會好乖

唔好睇咁多AV啦

真人真事
真係有尿出
出完先肯含撚

真係未試過,有機會試下,飲酒係會催情

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

反而我幫佢摷左過百次
當我工具

咁你咪唔好撚摷佢囉
點睇你都係攞黎賤啦
係我以爲處女好巴閉
係我以爲初戀好重要
係我以爲一切可以重來

感謝樓主
祝快點找到個合拍的人

聽落係個幸福女

如果有男人見到條女係到喊,
唔會攬住佢安慰佢而係鬧佢既話
依啲男人真係唔死都無用
只可以講佢已經無愛你既感覺

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

耶女,定係佢有信念結婚先?
咁柒誇張 巿d七年連奶都唔畀摸 要對波黎做乜
你講撚晒我d對白啦

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

反而我幫佢摷左過百次
當我工具

咁你咪唔好撚摷佢囉
點睇你都係攞黎賤啦

其實我幫唔幫佢,佢都好似唔會特別有需要
咁大個人,我要靠摷佢去滿足我果少少想摸佢既性慾,
我覺得自己都幾可悲
咁柒誇張 巿d七年連奶都唔畀摸 要對波黎做乜

本身都無波點摸
想同條女繼續既就正正經經搵個sp解決性需要算啦,以後唔洗為呢樣野嘈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞