男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
攰真係好撚仆街,都唔撚洗你郁,都唔比屌

射果個先攰,都未出聲。。。佢地痴9線
下,唔比扑野走人啦
我條女俾我調教到好大食,成日都話想要,不過我地無地方。當一有地方做就餵飽佢,每次我出野前都屌到佢黎4,5次先出
港女已經平胸仲要性冷感

平胸唔緊要 主動就好
m前都會唔想做 好多女人m前勁大食

未黎M就係M前
黎左M之後就係M後
亦都係下一個既M前

M前M後都唔想做 即係唔撚洗做

好彩我女人淫底

好好珍惜啦,屌點解會性冷感,我諗唔明
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon

正常人邊會咁,摸都摸到high晒啦

講真,佢有濕濕地,但唔會叫

我懷疑你條女少做運動令到入面愈黎愈鬆
or真係天生體質問題
咁上黎又唔一定要做嘅,定可能佢冇安全感呢,你知女人好講呢樣
不過樓主咁嘅遭遇都幾撚慘

點先安全,係自已間房做,都唔安全
淫底真係好好珍惜啦 恨唔黎
睇住劇真係痴線

唔好曬時間
點解咁多人出去食kfc就係咁解
點解拍拖一定要做愛
樓主都係上黎呻下 呻完咪又係返去做乞兒

唔好戇鳩啦 你將扑野睇得咁重 佢反而更加唔想同你扑
逆向操作 你叫佢上黎然後你就扮柳下惠一段時間
如果純粹係你態度問題 咁佢應該會撩你
如果係佢性冷感咁你又接受唔到 咁就下個更可愛
我女都無呀
樓主係一直都係咁?試下坦坦白白同另一半講下

講左啦,佢咪屌返你轉頭,你個腦淨係裝依啲野,一定上你到就係做既,做其他嘢唔得既

認真如果樓主你係自己住都叫做隨時都有機會可以搞 最撚慘係如果重係同屋企人一齊住 而屋企又冇人既機會係小之有小 叫得你上黎緊係做左啲緊要野先架啦

係阿,就係無人,自已房,有咩心理壓力
咁佢個西係咪如同你個username先
樓主 我地係咪屌埋同一條女 我條女都係咁
講真 偷偷地落春藥

岩啊,你條女五行欠屌,需要人開發下。

加上應該冇咩家教,同枱食飯自己煲劇都冇禮貌啦
何況衣家你兩個係扑緊野喎
唉,淨係幻想下都登你心酸

唔撚識講,都唔知為咩
淫底真係好好珍惜啦 恨唔黎

岩呀 我都係比個淫底前度調教到咁大需求
點解拍拖一定要做愛
樓主都係上黎呻下 呻完咪又係返去做乞兒

唔好戇鳩啦 你將扑野睇得咁重 佢反而更加唔想同你扑
逆向操作 你叫佢上黎然後你就扮柳下惠一段時間
如果純粹係你態度問題 咁佢應該會撩你
如果係佢性冷感咁你又接受唔到 咁就下個更可愛

會唔會咁樣就引到女主動撩啊
明你感受,好似得香港女人先會咁

原來好多都有呢個問題

成日比d八婆fd同垃圾叫春文content farm洗腦話男人愛你唔會要你同佢扑野
加上睇d死人韓劇睇到上晒腦,要d男人有d韓仔咁靚仔同溫柔體貼先可以扑佢地

有時佢睇大叔,我有我做,佢有佢睇。。。我真係做做下停左手,出去食支煙,好無引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞