男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
五年,仲係處,摷都一定要隔底褲。依家我都冇對佢冇乜興趣,自己打飛機算。

屌,一撚樣。但我六年

hi 五年 波皮都無掂過
追左好耐 忍唔住留言
求完好服務就話啫 仲要做住其他野
唔比人屌就怪人唔叫你上屋企 你估個個都鍾意喺屋企煲埋啲on9劇咩
扑野唔只係出咩火乜乜柒柒
係可以增進感情 將感情昇華去另一個層次
認真性生活夾唔夾都好影響感情
你好愛佢又點?日日喺到嘈扑野 三日唔埋兩日你就唔想做乞兒佢就話你收埋唔見得光既野再冷戰為咩?
利申 同另一半性生活協調 會互相做主動
五年,仲係處,摷都一定要隔底褲。依家我都冇對佢冇乜興趣,自己打飛機算。

屌,一撚樣。但我六年

你地究竟咩構造...
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

極同意

上面有條好樣屌7我,話我態度唔好

人手filter
帽事既
Lm

屌,一撚樣。但我六年

你地究竟咩構造...
認真, 五六年唔扑係咩構造
你地係咪全部都係處?

屌,一撚樣。但我六年

你地究竟咩構造...
你地係咪全部都係處?

我同女友都係
唔搞其實唔係問題
但係連摸下都唔得就真係。。。

屌,一撚樣。但我六年

你地究竟咩構造...
你地係咪全部都係處?

我同女友都係
唔搞其實唔係問題

真心想講, 你如果試左扑野之後, 你就會覺得人生浪費左六年

屌,一撚樣。但我六年

你地究竟咩構造...
你地係咪全部都係處?

我同女友都係
唔搞其實唔係問題

有無原因?
教徒? 又係想結婚後? 定點樣

正常應該得處先忍到咁耐
如果女仔唔係處又唔比自己屌五六年應該會想死

屌,一撚樣。但我六年

你地究竟咩構造...
你地係咪全部都係處?

我同女友都係
唔搞其實唔係問題

真心想講, 你如果試左扑野之後, 你就會覺得人生浪費左六年

即係點,爽過龍覺得應該早六年試?
定係其實哂左六年去追求一個唔爽既野
好撚提子你地去旅行都叫做有搞過一次

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

利申:一齊左3年

耶女,定係佢有信念結婚先?

耶女我都好啲 起碼有原因 最慘佢唔係。。

佢話佢好撚純 唔中意呢啲野

但我知佢同佢條ex有扑過

佢飛機都無幫我打 點解阿

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

好撚純 但係屎眼都比EX玩埋

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

依個Case幾乎仲衰過分手後條女極速同條新仔破處

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

依個Case幾乎仲衰過分手後條女極速同條新仔破處

肯定條女又會話你愛佢就唔好迫佢做啲唔鐘意既野之類既BS
認真,我無要求日日做,只不過去完日本之後發現自已好低賤,要求佢先俾我屌
好on9,點解拍拖,拍到成個乞兒咁,可能我自尊心強啦,之後覺得如期要求佢,不如你唔好上來,免得煩,無叫佢上個半月,就成日問,你係唔係有第二個,又話我有啲唔見得光既野,講事實就話我個腦成日諗依啲野,2個人一齊淨係得做愛,唔可以有其他咩,我講喂大佬如果我出面有幾條女,我洗求你俾我屌,我有其他女,就唔洗咁低賤求你啦,由一齊到宜家你都係咁撚樣,點解唔可以變下呢,次次都係我問題,你就無問題既,之後就唔出聲,就收線,無揾我幾日

好波

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

同ex扑唔同你扑
認真,我無要求日日做,只不過去完日本之後發現自已好低賤,要求佢先俾我屌
好on9,點解拍拖,拍到成個乞兒咁,可能我自尊心強啦,之後覺得如期要求佢,不如你唔好上來,免得煩,無叫佢上個半月,就成日問,你係唔係有第二個,又話我有啲唔見得光既野,講事實就話我個腦成日諗依啲野,2個人一齊淨係得做愛,唔可以有其他咩,我講喂大佬如果我出面有幾條女,我洗求你俾我屌,我有其他女,就唔洗咁低賤求你啦,由一齊到宜家你都係咁撚樣,點解唔可以變下呢,次次都係我問題,你就無問題既,之後就唔出聲,就收線,無揾我幾日

好波

有時啲野, 行錯左第一步真係無得番轉頭

一開始求佢乞佢就係錯, 之後係無得補救, 有本事唔分手你咪忍成世

好波

有時啲野, 行錯左第一步真係無得番轉頭

一開始求佢乞佢就係錯, 之後係無得補救, 有本事唔分手你咪忍成世

唔得,我一諗到結婚都係咁,食屎,就頂唔順
試下呢個方法
一齊訓個陣扯住咁頂下女方patpat,佢自自然然知啦掛
btw,會唔會樓主自己技術唔夠高級?
唔係串,純粹問下
我試過為左另一半性福真係睇咸片唔打丁係到學體位/前戲技巧

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

同ex扑唔同你扑

點忍阿,有無問過點解,有無將自己同佢EX比較過

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

同ex扑唔同你扑

成個Post最慘唔係樓主而係你
有神快拜
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

極同意

上面有條好樣屌7我,話我態度唔好

人手filter

精蟲上腦溝通唔到,男人要求有性行為,咁點解女人唔可以要求淨係同你喺屋企傾下計睇下戲煮下飯仔?你一日打足24小時飛機?自己解決完先叫女友上黎唔得?

上屋企一定要扑野,唔扑就唔撚可以上黎見你,呢個咩道理,女人角度黎度你咁講真係好過份,下次你拍拖之前記得同新女事先講明呀,上我屋企就一定要扑野,唔係咪撚上黎

仲有,屌你態度唔好就留意下自己d用字,乜鬼叫自己女朋友有病就睇醫生,你女友咁同你講野你都唔開心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞