男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包

重冷戰緊?

係阿,佢性格唔會認錯,一定要我打電話,話自己唔好,咁就會無事
今次我真係幾日無搵佢,講真我又唔係次次要你同我做愛,不過可唔可以次次都擋9我,男人老狗,次次被人拒絕,當你狗咁撚,真係好無引

最長冷戰記錄係幾時?
唔會認錯100%死港女

2日,重要我打電話去講"對唔住,係我唔好"

唔係好耐姐
但今日你次次都認衰仔,
依一世都

無啦,好無為,係咁拖大家時間
黎緊m果陣做
試下奶西 條女會舒服到震 奶西邊 奶奶下一野啜粒豆狂奶 包佢求你屌

講起依樣野,佢係唔撚鐘意

性冷感😂 一路拍拖都係咁?

係阿,開頭以為女仔怕羞,點知日子長左都係咁
2年都係咁,去完日本之後,我覺得再係咁,我依世都係咁

咪認真d 當面去搵佢
好聲好氣同佢講你點諗
做死狗 無用 解決唔到問題
最近去酒店過夜想扑
但佢話攰想訓教

之前都比佢拒絕好多次
咁我咪自己坐開玩電話,叫佢訓先
我冷靜下

點知又比人鬧話你滿腦都係呢d野,我點樣同你訓呀

我都坐開左啦
試下奶西 條女會舒服到震 奶西邊 奶奶下一野啜粒豆狂奶 包佢求你屌

咪認真d 當面去搵佢
好聲好氣同佢講你點諗
做死狗 無用 解決唔到問題

唔知阿,你要佢認錯/覺得自己有問題,係難過登天
因為佢認定左你,咸濕,成日諗搞野

佢性格好好咩?點忍到咁耐

我都唔識講,有時鍾意既野好難解釋

愛情就係咁奇怪,可能條女明明樣又唔係靚,
性格又唔係特別好,身材又無乜,
可能相處舒服,話題背景相近就開始,
但開始左就攞命,唔比搞,唔認錯,唔改變
時間拖得越耐越唔捨得
好喇,放棄喇,但你又放唔低
長情既話可以大半世都放唔低
最近去酒店過夜想扑
但佢話攰想訓教

之前都比佢拒絕好多次
咁我咪自己坐開玩電話,叫佢訓先
我冷靜下

點知又比人鬧話你滿腦都係呢d野,我點樣同你訓呀

我都坐開左啦

唉......聽得多....好攰..無心情..個腦唔好成日諗搞野
其實有無反省過自己能力?
條女唔舒服就唔想做架啦,你前戲給唔給力你條撚大唔大,好撚多方面影響到佢想唔想
可能你整痛左佢佢又唔敢同你講呢

我條女就好撚滿意同埋好多時佢唔舒服都會照講,同埋會問佢點樣佢會舒服d
拍拖唔理扑唔扑野都要溝通架啦

時間拖得越耐越唔捨得

所以2年早D斬算,過多1,2年,又多條罪曬左佢青春
我一個月先要求扑幾次,都俾人屌我成個腦淨係得一樣野

我1個月2次炸,都次次擋9我啦
點睇男人成日話攰話眼訓?
其實一句講完
你兩個唔夾
性生活都係兩性關係維持既重要因素
一個睇得重 一個睇得輕

我都想1個月1次姐,咁都要屌
其實有無反省過自己能力?
條女唔舒服就唔想做架啦,你前戲給唔給力你條撚大唔大,好撚多方面影響到佢想唔想
可能你整痛左佢佢又唔敢同你講呢

我條女就好撚滿意同埋好多時佢唔舒服都會照講,同埋會問佢點樣佢會舒服d
拍拖唔理扑唔扑野都要溝通架啦

我緊係有問過啦,次次都係講攰,M到,就M到,M完無耐無心情,要睇劇
日子耐左我差D以為自己,係乞兒
男人high係視覺聽覺觸覺
女人high係大腦同feel

帽事既

時間拖得越耐越唔捨得

所以2年早D斬算,過多1,2年,又多條罪曬左佢青春

你決定左。?
我覺得你試左好撚認真同佢講
就算有得搞 屌你係到睇戲?
你話你好撚唔開心 可唔可以 改下
你都加埋講之後唔會成日要求上屋企就扑
上屋企咪大家煮下野食仔
再唔係咪行下山
搵個臭雞港女答下我,

我愛你, 同你係張床度一齊訓, 我滿腦精蟲, 淨係諗住同你扑野,

有乜撚問題啊

咪撚將一個正常需要妖魔化啦臭雞

我都想1個月1次姐,咁都要屌

學我囉,有無膽
原來香港有咁多人同我一樣
性生活唔協調一定要及早斬
一係斬J
一係斬左段關係

自己簡
你話係處女, 耶西, 要等結婚, 都可以話值得等,

要又乞又西又求又呢樣果樣既, 就肯定唔夾,

時間唔會改變呢種唔夾, 死證無得救

唔好自己呃自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞