男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
如果每次出街都要樓住買禮物送
唔係唔出街
一定會畀男權撚屌係臭雞

所以樓主應該係臭雞蟲

姐係你覺得禮物=同男朋友做愛?
睇黎你先係雞

唔係
唔會要求收禮物

係假設個男仔想做個女唔想做
同埋女仔想要但男仔唔想做
淨喺諗到行街買嘢 睇 Romantic comedy 煲劇之類
用咗例子啫

係見你哋成日話女人係雞 要錢又男人送禮同請食飯嘛

條女好好身材? 好好樣?
係處既值得你等,唔係處既女仔又唔比屌..
佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你係成個Post最慘既人

樣 身材都係一般 亦唔係處

其實都唔係好比到安全感比我

屌又無得屌 其實最卑微既要求係幫我打個飛機

一路煲劇一路打我都肯 點解打都唔打 點解阿

有無問過佢同ex啲野?
可能之前ex硬上搞到佢唔想再理

下星期仲要一齊去9日泰國
應該都無乜機會扑到一次

最後一晚都扑唔到 我去紅燈區算了

係房抽下水睇下咩反應而做唔同行動

應該都係無乜反應 9成係

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上
訓到半熟狀態,上下其手先,摸到少少濕可以入手指
之後唔會唔得掛,如果你去到呢步的話

呢個地步我試過無數次 得出既答案係
「幫我著返條褲」 「唔玩啦」

我仲要扮哂無野個下 我真係服左我自己

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上

我真係好想知,有無打過車輪
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包

重冷戰緊?

係阿,佢性格唔會認錯,一定要我打電話,話自己唔好,咁就會無事
今次我真係幾日無搵佢,講真我又唔係次次要你同我做愛,不過可唔可以次次都擋9我,男人老狗,次次被人拒絕,當你狗咁撚,真係好無引

最長冷戰記錄係幾時?
唔會認錯100%死港女

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
條件麻麻 驚分左無幾二個
咪玩飛機杯 你係青?

我知你地實笑尻我 但好多人都話我中上樣

唔係青頭 第二個女朋友幫我破左

接近4年感情 好難決擇。。。

唔會笑9你
平時去街食飯aa定你比哂?
屌 。朋友真心同你條女講下。
點解ex有得屌 你就j都唔幫打。
定係佢之前比人硬上 有陰影?
不過你預左一定會鬧架

有時aa有時比哂
大數目會比返錢我

去到泰國我會用盡所有勇氣問
不過我都係驚

試下好認真講你真係有需要。
都四年啦 j都唔打又真係幾on9
女人既野,唔會因為時間長左而改變

佢四年無因由唔比你扑,就算你等六年,七年,八年,又如何?
佢唔關心,唔理解,你都只會白等。

我同女朋友都無試過,雖然拍拖只係兩年半貨仔
但佢起碼有應承過會,漏下口風佢捨得比我,
雖然講下講下,一年,兩年,三年都黎緊
但我地既相處,感情,令我相信佢唔會呃我。
(即使佢真係咁高招呃我咁抵輸啦)

不妨諗下自己,你睇到希望嗎?
三年,四年,的確好難分開,
我覺得攤牌講清楚好重要,
斬釘截鐵地要佢同你講依幾年都唔會,
總比迷迷糊糊地一直等一個不可能出現既機會。

所以打算去到泰國真係問清楚 點解唔比我屌你

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

依到太多人留言,唔係太睇得哂邊個打邊個
你有無問佢點解,純粹答唔想?

我就係唔知點開口問 驚佢話我用下面諗野

四年如果用下體諗野早就分左手啦
點會用四年扑個普通貨

你寧願等三四年都唔問清楚,唔知佩服你定話你蠢好..

你個名囉。。。
女人既野,唔會因為時間長左而改變

佢四年無因由唔比你扑,就算你等六年,七年,八年,又如何?
佢唔關心,唔理解,你都只會白等。

我同女朋友都無試過,雖然拍拖只係兩年半貨仔
但佢起碼有應承過會,漏下口風佢捨得比我,
雖然講下講下,一年,兩年,三年都黎緊
但我地既相處,感情,令我相信佢唔會呃我。
(即使佢真係咁高招呃我咁抵輸啦)

不妨諗下自己,你睇到希望嗎?
三年,四年,的確好難分開,
我覺得攤牌講清楚好重要,
斬釘截鐵地要佢同你講依幾年都唔會,
總比迷迷糊糊地一直等一個不可能出現既機會。

真架3,4年分又唔捨得,係到拖大家時間
試下奶西 條女會舒服到震 奶西邊 奶奶下一野啜粒豆狂奶 包佢求你屌

講起依樣野,佢係唔撚鐘意

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
咪玩飛機杯 你係青?

唔會笑9你
不過你預左一定會鬧架

有時aa有時比哂
大數目會比返錢我

不過我都係驚

你等四年怕比人鬧都唔要問清楚
我唔知你點樣拍三次拖
唔知你依四年係點忍

唔太想咁直接話你ON_,
但你一定有咁上下靚仔容易有女埋身
一個女仔愛你 連撚都會主動幫你含
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

其實係咪你冇清乾淨條丁臭

次次做之前都會自動去沖左涼先
試下奶西 條女會舒服到震 奶西邊 奶奶下一野啜粒豆狂奶 包佢求你屌

性冷感😂 一路拍拖都係咁?
其實拍拖嘅時候 女人係咪有責任要俾男人扑?
如果係,咁男人又付出咗啲咩?
如果你要就要扑的話,咁同做雞有咩分別?仲要無錢收添
如果做愛唔係雙方都想的話,咁做黎又有乜意義
你俾唔夠安全感人,佢自然唔想同你扑架啦
扑完又唔知會唔會俾人飛
萬一俾你飛咗
出到去搵第二個,又俾人話係雞係公廁
大佬啊,咁到底可以點啊
上面話拍拖搵淫底 結婚搵處女嗰啲
我祝你下世做女人啊
驚你自殺都似

痴撚線,我都係想正常咁做愛拍拖姐,做咩要咁麻煩

咁你有無諗過條女嘅感受?
掉番轉 佢可能都諗
我都係想正常拍拖同條仔睇下劇姐 做咩要咁麻煩
企喺佢角度去諗都覺得麻煩
佢又點會覺得你會負責任 呢世都對佢好?
咁既然覺得你唔會負責 自然唔想同你扑

好老實講
如果真係唔理條女感受
就一早散撚左啦
你知唔知最大既矛盾係
你鍾意佢
但係無奈地你同佢性生活不協調
最後你又想扑
又要顧佢感受
又唔想散
先係最攞命

係阿,依樣係真既

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上

打圈有。。不過時間唔長 得個20幾秒
之後佢會合埋牙 同吹啲氣比我

唔知佢係玩野定點 獲獲都係咁

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上

次次咀得耐 就扑埋

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上

吹你畀你應該係無心嘅
多數係因為唔想吸入你啲氣
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包

重冷戰緊?

係阿,佢性格唔會認錯,一定要我打電話,話自己唔好,咁就會無事
今次我真係幾日無搵佢,講真我又唔係次次要你同我做愛,不過可唔可以次次都擋9我,男人老狗,次次被人拒絕,當你狗咁撚,真係好無引

最長冷戰記錄係幾時?
唔會認錯100%死港女

2日,重要我打電話去講"對唔住,係我唔好"

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
咪玩飛機杯 你係青?

唔會笑9你
不過你預左一定會鬧架

有時aa有時比哂
大數目會比返錢我

不過我都係驚

你等四年怕比人鬧都唔要問清楚
我唔知你點樣拍三次拖
唔知你依四年係點忍

唔太想咁直接話你ON_,
但你一定有咁上下靚仔容易有女埋身

可能因為中學同HD都同一班 所以好易過呢4年。。
有女埋身 但我有拒絕 亦怕我女朋友唔開心 曾經好傻咁剪過陸軍裝 唔比其他女𥄫

係阿,開頭以為女仔怕羞,點知日子長左都係咁
2年都係咁,去完日本之後,我覺得再係咁,我依世都係咁

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上

有無試過手多多,渣下?摸下妹妹?
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包

重冷戰緊?

最長冷戰記錄係幾時?
唔會認錯100%死港女

2日,重要我打電話去講"對唔住,係我唔好"

唔係好耐姐
但今日你次次都認衰仔,
依一世都

係阿,開頭以為女仔怕羞,點知日子長左都係咁
2年都係咁,去完日本之後,我覺得再係咁,我依世都係咁

佢性格好好咩?點忍到咁耐

我都唔識講,有時鍾意既野好難解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞