男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1581 Like 175 Dislike
你開左口就輸...你話佢想上黎咪上黎..但唔好叫佢做...由佢上hea係度
慢慢佢覺得你唔重視佢..就會想你掂佢架啦
e家你開左口...就焗住無得做...要鬥忍到邊個開口先
先開口者輸

我無咁多心計去估來估去,我只係想要,正正常常,拍拖做愛,同結婚姐,都咁難,真係痴線

好慘,我明你感受

搵sp啦,上面有d人永遠唔會明。所以仲會屌番樓主
我都係老婆大左肚

唔比我屌先搵出去溝第二條女

女人幫你生小朋友唔好咁啦,出去叫雞咪算囉,sp好易有感情

有老婆仲叫雞
唔好惹病返老婆呀

你哋成日話雞好污穢同好多男人做
咁同同雞做乜間接同好多好多男人做
一樣咁污衊

其實成個post睇到嬲既唔係條女比唔比你班男人扑
而係你班男人有老婆/女朋友既情況下去叫雞
仲要係用一個「佢逼我既」黎將成件事合理化
你地永遠唔會知道個種痛有幾深
如果真係咁唔滿意咁唔該你地分手 放人走
深信總會有個人岩你地既性興趣
既然得唔到共識 一齊有咩意思
叫左雞 轉過頭同人山盟海誓有乜撚野意思
唔通你女友覺得同你扑唔舒服
就去搵sp?
到時又帽事既?
唔該你地啦
個種痛係一世架

利伸:比人扑 比足反應同服務 男友都搵sp

唉,又係慘既
飛啦 呢啲臭雞浪費你啲精力
好慘
Send 左個post 俾女朋友睇
佢問我 樓主女朋友係咪好似佢
我點答好

Send個po俾佢 你expect佢有咩反應

比佢知道佢有咩問題

我前排都講左,上來唔做愛,上來做咩,曬時間,之後係咁屌我咸濕,淨係諗住做愛,我同係淨係得依樣野?嘈完之後就無揾過我
比個post佢睇
分手啦 唔通你想一世都有愛無性無仔生?
聽住韓文對白咁扑野點射得出
Send 左個post 俾女朋友睇
佢問我 樓主女朋友係咪好似佢
我點答好

Send個po俾佢 你expect佢有咩反應

比佢知道佢有咩問題

我前排都講左,上來唔做愛,上來做咩,曬時間,之後係咁屌我咸濕,淨係諗住做愛,我同淨係得依樣野?嘈完之後就無揾過我
做得多咪攰囉
你開左口就輸...你話佢想上黎咪上黎..但唔好叫佢做...由佢上hea係度
慢慢佢覺得你唔重視佢..就會想你掂佢架啦
e家你開左口...就焗住無得做...要鬥忍到邊個開口先
先開口者輸

我無咁多心計去估來估去,我只係想要,正正常常,拍拖做愛,同結婚姐,都咁難,真係痴線

好慘,我明你感受

搵sp啦,上面有d人永遠唔會明。所以仲會屌番樓主

你估講咁易咩 識個女仔都難
結左婚仲慘
上屋企唔做愛不如出下街曬下太陽好過啦
同樓主差唔多 最撚慘係做撚哂前戲 捽到西水狂流 但佢爽撚完之後唔比扑 屌你老母 好彩一早飛撚左
身同感受
上屋企唔做愛不如出下街曬下太陽好過啦

岩聽,咪臭係
叫佢去死啦仆街
叫佢返黎現實先
呢樣野唔係得你有責任
雙方都有責任

佢覺得拍拖唔係要做愛,最好幾個月一次,當交工課

其實我都係咁諗
不過我係覺得上10次佢屋企 其實可以做7次姐
唔一定要做哂10次架嘛
但係佢就係想10次上佢屋企10次都做個種
除咗做 其實都可以一齊打機架姐
搵過一件啦
同樓主差唔多 最撚慘係做撚哂前戲 捽到西水狂流 但佢爽撚完之後唔比扑 屌你老母 好彩一早飛撚左

嘩屌 打緊reply 姐又跳左兩頁,睇來全香港既男人都經歷過

笑死
次次條女一上黎》入房》掉佢上床
》問我做咩 我唔撚理佢
》叫佢一分鐘後唔要你仲著著衫》之後就唔講啦
樓主條女擺明撚緊狗啦
巴打你起碼都屌過 我入都唔比入
有時真係好撚灰

唔撚係呀,耶撚?

唔係耶撚 前戲肯做既 但我話想入就想著衫走咁 玩串晒個party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞