男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
點解拍拖一定要做愛
樓主都係上黎呻下 呻完咪又係返去做乞兒

唔好戇鳩啦 你將扑野睇得咁重 佢反而更加唔想同你扑
逆向操作 你叫佢上黎然後你就扮柳下惠一段時間
如果純粹係你態度問題 咁佢應該會撩你
如果係佢性冷感咁你又接受唔到 咁就下個更可愛

點解拍拖一定要做愛
樓主都係上黎呻下 呻完咪又係返去做乞兒

唔好戇鳩啦 你將扑野睇得咁重 佢反而更加唔想同你扑
逆向操作 你叫佢上黎然後你就扮柳下惠一段時間
如果純粹係你態度問題 咁佢應該會撩你
如果係佢性冷感咁你又接受唔到 咁就下個更可愛

會唔會咁樣就引到女主動撩啊

條女唔夠安全感你咪俾佢囉 少少慾望都忍唔到 點做大事
做人目光長遠啲 唔係下下都即刻解決到
樓主係一直都係咁?試下坦坦白白同另一半講下

講左啦,佢咪屌返你轉頭,你個腦淨係裝依啲野,一定上你到就係做既,做其他嘢唔得既

唉 係愛既就唔會忍到 兩條友共處一室叫我做其他野

唔知阿,佢覺得一齊睇下劇以經好開心,做咩愛阿。。。
睇字都覺得慘
我女友本來乖乖女
但可能本身淫底,由1開始唔識含,依家比我調教到會主動引我,勁大食
好慶幸自己條女唔係樓主咁
睇住劇做都忍得?
負評係比上來上來上來 上嚟上嚟上嚟係咪咁難打??
港女係咁上下
離場
淫底真係好好珍惜啦 恨唔黎

岩呀 我都係比個淫底前度調教到咁大需求

第一次聽俾女人調教既男人

咁可能我本身骨子裏都係既 不過比佢激發左出黎
有無諗過係你技巧唔好條女唔舒服所以唔想同你做

我都係正正常常,對上條女都無咩投訴,係現任,真係無咩反應,淨係插佢先會叫幾聲
即飛啦 女死女還在,下個更可愛
樓主睇下我個舊post
飛l佢啦
認真你條女性冷感
我條女話m前m後都好撚想扑野
你就相反,唔係有病係咩

點開口,唔通大大聲話佢性冷感咩,就算話佢,佢都係覺得我咸濕,先咁話佢
咁不如叫雞算啦
其實樓豬都唔叫慘啦 我有時屌屌下佢無啦啦推開我叫我打飛機算 痴撚線 懷疑佢自己爽完就算on撚9 佢仲要一路同我扑 一路睇爸爸去哪兒
睇字都覺得慘
我女友本來乖乖女
但可能本身淫底,由1開始唔識含,依家比我調教到會主動引我,勁大食
好慶幸自己條女唔係樓主咁

攞景定贈慶啊

去旅行就變左第二回事
識條女係淫底真係無得輸
我明你感受
我同女朋友一齊一年
去旅行摸都唔俾摸
我已放棄左呢d諗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞