男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
我去到男友家一定忍唔住熱吻一番
你條女係性冷感
我唔係需求大 但都有基本慾望
但你條女.......

你地以後性事唔會夾
搵過個啦唉
講到尾

一係樓主技術唔好令唔到佢High
一係條女性冷感
一係條件唔好等跳槽

好明顯
巴打你係咪好樣衰

自問正常樣,出街都叫有女望下既

你有無份去金鐘party?

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
女人扑完一次 話唔定以後都無人要
我真係祝你地下世做女人

咪年代呀而家?
唔係處就連拖都無得拍?

咁拍完呢?

以偏概完到一個極點
總係有班撚樣會話男人又要屌又要處女做老婆
我屌你老母,呢個世界大把人唔介意老婆唔係處,
會因為你係處先要你都唔慌真係好愛你啦
會因為你唔係處又唔要你更加唔撚洗要啦

咁鐘意留住個處就入埋棺材啦
個個男人都剩係識做愛架啦,on9

都係嗰句 祝你下世做女人
俾人破完處之後俾人飛
我睇下你到時仲可唔可以咁口響

你想留住個處既比會一生一世既男人,
依套理論只有帶入棺材你先係贏家,
你永遠都無可能確保到

你個處點樣100%肯定而有效交到比會一世既男人,
我真係好想請教你
你一係搵個信教既,一係搵個性無能唔識扯旗既

係 係無得100%肯定
80%都好丫咁
而家樓主咁樣 仲要未知其他野
20%都唔知有無喎大佬

其實你都係嬲啲仔又要屌西又要處女做老婆啫
但係樓主個 post都唔係講緊呢樣嘢
咁你係呢到嘈乜鳩呀?

咪係,樓主條女一早比樓主開發過,依加個問題係床上生活唔完美wor,講撚到個處留唔留好,on撚柒尻尻未訓醒咁,我係佢就捐返入老母個閪粒卵子到咪再沖出黎柒
老婆唔俾屌,叫個雞好正常 都要俾人扲岀來屌
你幼姐
真絲 經歷過性冷感
當年ex隔住bra摸我對波會立即推開
覺得勁核突好似比人強姦咁

睇完個po好想打爆樓主
有無尊重過條囡

係我唔好,所以我放生佢,揾過第二個
老婆唔俾屌,叫個雞好正常 都要俾人扲岀來屌

黎得真合時

兩q都唔掂
渣ga

碌鳩搽咗藥水未?
家家有個難屌的閪

咪年代呀而家?
唔係處就連拖都無得拍?

咁拍完呢?

以偏概完到一個極點

俾人破完處之後俾人飛

你永遠都無可能確保到

我真係好想請教你

係 係無得100%肯定
80%都好丫咁
20%都唔知有無喎大佬

老老實實,唔試過又點知婚後性生活夾唔夾到
性生活夾唔到慘過死,對男同對女都係

我幾時講過要結咗婚先可以扑野
我係話 男人要俾到安全感條女
條女先會肯扑
而安全感唔係建基於時間 更加唔係錢(唔排除有啲人咁諗啦 不過嗰啲都唔方係咩好女仔)
係個男人嘅態度
例如好似樓主咁
成日話要扑 即使條女唔想都照扑
倒番轉 條女係你打j嗰陣逼你睇韓劇丫
你會唔會覺得條女尊重你?

點解你會幻想到我成日需要?我邊到有講過,唔好咁多幻想啦
唔係唔想做
係唔想同你做姐
每個女人都有個令佢好想扑野既男人
咁唔夾咪分手囉
睇住戲扑野真係最撚痴線
搞到鳩都縮

以偏概完到一個極點

俾人破完處之後俾人飛

你永遠都無可能確保到

我真係好想請教你

係 係無得100%肯定
80%都好丫咁
20%都唔知有無喎大佬

老老實實,唔試過又點知婚後性生活夾唔夾到
性生活夾唔到慘過死,對男同對女都係

我幾時講過要結咗婚先可以扑野
我係話 男人要俾到安全感條女
條女先會肯扑
而安全感唔係建基於時間 更加唔係錢(唔排除有啲人咁諗啦 不過嗰啲都唔方係咩好女仔)
係個男人嘅態度
例如好似樓主咁
成日話要扑 即使條女唔想都照扑
倒番轉 條女係你打j嗰陣逼你睇韓劇丫
你會唔會覺得條女尊重你?

點解你會幻想到我成日需要?我邊到有講過,唔好咁多幻想啦

你自己講架喎

2星期一次,都算成日既,可能我要求太高我錯
樓主好慘,明明係條女冇次肯做,先需要求多幾次,睇下有冇難得一次佢肯,比人講到好似痴漢咁
唔通比佢拒絕一次之後就以後都不問,食自己咩
條女肯比少少誠意,偶然滿足下佢,樓主都唔會一直欲求不滿啦

家家有個難屌的閪

點解係女朋友就要比你扑?
d男人又要處女老婆又要扑女朋友
第時比你飛左個女仔咪好冇保障
女人最中意FF自己喺咩事情上都係受害者 朴野一定係自己蝕抵咁撚樣 挑!那星仲話男女平等 係女人口中講出嚟特別有說服力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞