男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
條女係台妹,成日撩我扑野
性生活唔夾嘅快啲分手對大家都好
一係好好調教佢
灌輸佢 係性生活滿足唔到男人等開綠燈叫自己條仔去滾
可以試下一齊睇av 或叫佢試下著制服話佢咁穿一定好靚之類
搞唔掂asap分手唔係拖多一兩年又俾人唱你趙完鬆浪費條女青春

利申:藍絲 覺得搞野都係一齊happy仲可以同男朋友增進感情
性生活唔夾嘅快啲分手對大家都好
一係好好調教佢
灌輸佢 係性生活滿足唔到男人等開綠燈叫自己條仔去滾
可以試下一齊睇av 或叫佢試下著制服話佢咁穿一定好靚之類
搞唔掂asap分手唔係拖多一兩年又俾人唱你趙完鬆浪費條女青春

利申:藍絲 覺得搞野都係一齊happy仲可以同男朋友增進感情

咪係囉, 唔夾既, 就係唔夾

求其搵啲藉口飛柒左佢咪算,

大把正常女仔識得享受,

到時就知"甚麼叫做愛!?"喇
執到呢d真係喊三聲

😞
就黎1001,會唔會有(2)俾我地呢啲可憐蟲呻下?或者俾性生活美滿嘅巴絲曬下幸福

對唔住囉 但做愛真係好痛 每次都係
分手啦
對唔住囉 但做愛真係好痛 每次都係

做左幾多次??
一樣呀巴打,我仲要结左婚 ,有細路

生之前都好D,一星期一次,但死魚

生完之後,要求佢先一個月有二次左右,仲要攞住手機打機

依家自己搞掂算

你未結婚自己諗清楚下半世可唔可以咁過日子先
分手啦,唔係淨係得女人時間寶貴,男人都係。
就黎1001,會唔會有(2)俾我地呢啲可憐蟲呻下?或者俾性生活美滿嘅巴絲曬下幸福

最好開埋tg group
一樣呀巴打,我仲要结左婚 ,有細路

生之前都好D,一星期一次,但死魚

生完之後,要求佢先一個月有二次左右,仲要攞住手機打機

依家自己搞掂算

你未結婚自己諗清楚下半世可唔可以咁過日子先

真心一問no offence
你老婆之前俾你搞
佢有無試過enjoy

最好開埋tg group

男人都係想正正常常做下愛姐 (2)
https://lihkg.com/thread/250162/
留名
有冇諗過唔係唔想做
而係唔想同你做
I know that feel要Tum先有已經冇左啲feel
I know that feel要Tum先有已經冇左啲feel

就快爆p但都想回
我有個ex
由開頭氹左段時間先肯同我做第一次
之後變左狂做
有時佢色誘我
再之後變返每次要氹先勉強肯做
點解
係之後感情淡左
應該話同條女相處得唔好
佢已經唔再前中段咁冧我
最後都係分手收場
有冇諗過唔係唔想做
而係唔想同你做

又或者係技術問題

或者
但最主要都係條女本身唔冧/唔夠冧你
其實有無反省過自己能力?
條女唔舒服就唔想做架啦,你前戲給唔給力你條撚大唔大,好撚多方面影響到佢想唔想
可能你整痛左佢佢又唔敢同你講呢

我條女就好撚滿意同埋好多時佢唔舒服都會照講,同埋會問佢點樣佢會舒服d
拍拖唔理扑唔扑野都要溝通架啦

給你老母力咩,大陸仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞