男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
千奇唔好結婚,結在你就仆街

係阿,我成日都諗第時日子點算好,但佢完全唔明,拍拖點解要做愛....

所以唔好結,結完都會離

咁快撚啲分手 搵過個同你一樣鐘意扑野嘅咪得 而家只係大家都辛苦

無搵幾日啦,算架啦,睇到化曬,大家目標都唔同

試下叫雞,叫完唔會想再乞,可以堂堂正正抬返你個頭,做返個男人

重細,重未去到咁,拍多幾次拖先

幾多歲?

所以唔好結,結完都會離

咁快撚啲分手 搵過個同你一樣鐘意扑野嘅咪得 而家只係大家都辛苦

試下叫雞,叫完唔會想再乞,可以堂堂正正抬返你個頭,做返個男人

幾多歲?

差唔多時候啦,精力最旺盛嘅時候

所以唔好結,結完都會離

幾多歲?

咁溝過第二個啦,大把女
我成日撩男朋友扑野
行行下街都可以撩佢去爆房
女仔係咪應該矜持啲
利申:淨係對男朋友咁

我對上果個,出樓有時會用個屎忽磨9我.....唉
依D情趣唔會再有

我未同女朋友做過佢都會用個屎忽撞下我 (我同佢都0次)
好想知做愛推屎忽係咩感覺阿媽阿
前戲有冇做足?仲有氛圍都好緊要
喺呢個post見到有部分男性只係為拍拖而拍拖 啲女屌完就飛咁既心態
我成日撩男朋友扑野
女仔係咪應該矜持啲

依D情趣唔會再有

試下啦,記得用套
前戲有冇做足?仲有氛圍都好緊要

以前都有交足,來來去去都無咩反應,我都求9奇
邊有咁多女仔性冷感
一係les 一係技術唔好 一係唔愛你
喺呢個post見到有部分男性只係為拍拖而拍拖 啲女屌完就飛咁既心態

屌你啦,咁要點先叫拍拖
邊有咁多女仔性冷感
一係les 一係技術唔好 一係唔愛你

可能我技術唔好啦

屌你啦,咁要點先叫拍拖

可能我老套啦
我覺得咁樣唔算係真正既愛情
隨隨便便溝啲女返黎覺得性事唔夾就飛之後又隨隨便便溝第件
點睇都唔係出自愛一個人 而係怕寂寞想有人陪
笑撚左 睇住劇黎扑野 咩撚野玩法 見到火都黎

屌你啦,咁要點先叫拍拖

可能我老套啦

如果愛情方面好夾,但可以足以彌補性方面嘅不足?
我成日撩男朋友扑野
女仔係咪應該矜持啲

依D情趣唔會再有

試下啦,記得用套

雖然離哂題
但用套都唔用套係咪差好遠
成日覺得第一套比個套好
不過會用既

佢比小弟上先得架 雖然差唔多了
我成日撩男朋友扑野
女仔係咪應該矜持啲

依D情趣唔會再有

試下啦,記得用套

雖然離哂題
成日覺得第一比個套好
不過會用既

柏拉圖愛情揮手區

利申拍左年半囡囡耶的

屌你啦,咁要點先叫拍拖

可能我老套啦

得啦,知你係聖人啦,可以出返去啦
睇你都未拍過拖啦
笑撚左 睇住劇黎扑野 咩撚野玩法 見到火都黎

有機會我幫你問下佢.....
我成日撩男朋友扑野
女仔係咪應該矜持啲

依D情趣唔會再有

試下啦,記得用套

雖然離哂題
成日覺得第一套比個套好
不過會用既

大家第一次,真係好緊張,唔好帶錯套
柏拉圖愛情揮手區

利申拍左年半囡囡耶的

屌過耶女,唔好信咁多,講真,開頭就咩都唔俾,之後可以摸,最尾咪可以插

屌你啦,咁要點先叫拍拖

可能我老套啦

性本來係一件可以令愛昇華到更高嘅層面嘅事
但係d女人就成日諗到性就係污穢嘅野
完全唔明性都係令一段關係維繫落去嘅其中一項所需品
而性對婚姻黎講更加唔可以缺少嘅事
所以你連拍拖都性事唔夾,你話將來結婚段關係要點維持落去?
咁提早分手唔係一種保障大家嘅方法咩
日日都想要同男朋友做
死淫西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞