男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
巴打有冇檢討過關唔關你size或者技術事?

唔關事,正常size, 技術唔敢講,因為佢都唔投入,自已都無咩心機
想開開心心簡簡單單同自己女朋友,同自己愛嘅人做個愛,一齊舒服吓
d女人都可以諗咁多嘢搞咁撚多嘢
巴打你起碼都屌過 我入都唔比入
有時真係好撚灰

咁你又唔好下下叫佢上嚟都叫佢同你扑
個女仔可能會覺得你只係拎佢嚟發洩性慾
但佢睇住劇嚟扑就真係

咁都正常生活,出街睇戲食野,只係間唔中,2星期上來1次,過份嗎?
巴打你起碼都屌過 我入都唔比入
有時真係好撚灰

唔撚係呀,耶撚?
忍唔住笑左 好奇梗忍左幾耐

2年
好難堪呢篇野

好多人當我吹水,我講真。。。
同我一樣
不過我好d 佢會了解我需要而大約三個月做一次
不過每次做都唔可以快 唔可以大力 一定要普通男上位
太耐話痛

用口又唔得 我奶佢又唔摸 好啦 做前戲摸下佢下面又唔得
我同ex 做搞足一日咩都玩哂
我都現任七年就乜都冇

我成日諗第時點算,你會唔會咁諗
睇撚到好撚嬲!!!
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

厄你做咩,唔信我都無野證明俾你睇
同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。

建議樓主以後一蚊都唔好洗係條女身上,呢d臭西唔教訓唔得

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
但我覺得要有一個安心(冇其他人)嘅環境先會有 mood
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先
女仔都有mood 會主動迎合

最怕一嘢揸埋嚟 其實好痛的
有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味
忍唔住笑左 好奇梗忍左幾耐

2年

我7年呀!
明呀 我女女都係

不過一年前有晚我忍左好耐 成個零月
好唔開心 半夜訓教覺得點解做男人做得咁失敗
靜靜地流馬尿
之後比女女發現

女女溫柔地問做咩事喊
我話好辛苦 朝早返工比人屌
返到屋企都係想做個愛開心下
點知都唔比 覺得好失敗

之後果晚做左成世人最有服務既一次愛
之後都keep住一個星期有一兩次

咁有愛 keep going

你女朋友真係好好 珍惜呀

試下發現下軟弱一面啦
等女女知道你有幾唔開心
如果佢係愛你 會tum返你架啦
我都係老婆大左肚

唔比我屌先搵出去溝第二條女

女人幫你生小朋友唔好咁啦,出去叫雞咪算囉,sp好易有感情
飛啦
同樓主一樣
同個ex一齊左三年
除左摸個對波外 乜春都冇做過

之後頂唔順 飛左佢
搵個台妹女朋友 朝朝自動波含醒

勸你快分手 咪晒時間

邊有咁多台妹
明呀 我女女都係

不過一年前有晚我忍左好耐 成個零月
好唔開心 半夜訓教覺得點解做男人做得咁失敗
靜靜地流馬尿
之後比女女發現

女女溫柔地問做咩事喊
我話好辛苦 朝早返工比人屌
返到屋企都係想做個愛開心下
點知都唔比 覺得好失敗

之後果晚做左成世人最有服務既一次愛
之後都keep住一個星期有一兩次

咁有愛 keep going

你女朋友真係好好 珍惜呀

試下表現下軟弱一面啦
等女女知道你有幾唔開心
如果佢係愛你 會tum返你架啦
其實如果唔係叫雞被服務
屌女本身就係麻鬼煩
都係有愛先咁好心機又捽又搓
如果條女本身都唔投入我真係彩佢都有味
打飛機仲爽
灌到佢醉小小,再同佢做,記得拍片。
你開左口就輸...你話佢想上黎咪上黎..但唔好叫佢做...由佢上hea係度
慢慢佢覺得你唔重視佢..就會想你掂佢架啦
e家你開左口...就焗住無得做...要鬥忍到邊個開口先
先開口者輸

巴打啱呀
女人真係要 reverse psychology 口是心非
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

厄你做咩,唔信我都無野證明俾你睇
同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。

建議樓主以後一蚊都唔好洗係條女身上,呢d臭西唔教訓唔得

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
但我覺得要有一個安心(冇其他人)嘅環境先會有 mood
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先
女仔都有mood 會主動迎合

最怕一嘢揸埋嚟 其實好痛的
有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

屌你老鼠!下下要人服侍你!你公主呀!又唔見你服侍男朋友!on撚9!
我明啊,但同你唔同情況。
一齊左3年,我插過啊,但我從來無射過精。因為佢話好痛,我次次插插下佢話痛,我就無癮,廢事佢痛。但相反既係 佢叫我扑
正皮一定係巴打
負皮一定係絲打
笑,明白樓主,唉。。咁樣真係好灰
其實係咪得香港女仔會係咁

唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞