男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
試下呢個方法
一齊訓個陣扯住咁頂下女方patpat,佢自自然然知啦掛
btw,會唔會樓主自己技術唔夠高級?
唔係串,純粹問下
我試過為左另一半性福真係睇咸片唔打丁係到學體位/前戲技巧

唔係條女唔知, 係條女明知但唔同佢扑, 你搵乜頂住佢都無用啦
做主動然後被拒絕真係好心酸 明明隔好耐冇做 條女好似完全冇需要咁 有時心灰意冷真係問都費事 自己打丁算數
留名follow
識到呢啲女仔真係喊三聲,不過香港地好多女仔都係咁
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

極同意

上面有條好樣屌7我,話我態度唔好

人手filter

精蟲上腦溝通唔到,男人要求有性行為,咁點解女人唔可以要求淨係同你喺屋企傾下計睇下戲煮下飯仔?你一日打足24小時飛機?自己解決完先叫女友上黎唔得?

上屋企一定要扑野,唔扑就唔撚可以上黎見你,呢個咩道理,女人角度黎度你咁講真係好過份,下次你拍拖之前記得同新女事先講明呀,上我屋企就一定要扑野,唔係咪撚上黎

仲有,屌你態度唔好就留意下自己d用字,乜鬼叫自己女朋友有病就睇醫生,你女友咁同你講野你都唔開心啦

咁咪一人一步囉, 上黎睇下戲煮下飯仔 同扑野,
男既滿足女既又滿足
有咩唔妥當?
心聲 post
Lm
試下呢個方法
唔係串,純粹問下

唔係條女唔知, 係條女明知但唔同佢扑, 你搵乜頂住佢都無用啦

爬左十幾頁文
比我既話我諗分左手好耐
有愛無性唔係問題
但雙方性方面唔同諗法好難行落去
因為呢啲野關係淡落去好似好無謂
其實好有謂!!
試下呢個方法
唔係串,純粹問下

爬左十幾頁文
比我既話我諗分左手好耐
有愛無性唔係問題
但雙方性方面唔同諗法好難行落去
因為呢啲野關係淡落去好似好無謂
其實好有謂!!

事實
呢啲肯定係惡性循環
你求佢, 佢唔比, 你再求佢, 佢好勉強同你扑一次, 佢就更加唔鐘意扑, 你下次又求佢, 唔比, 求佢,唔比......
我條仔只係用下面諗野,佢認佢係咸濕
我有時來到佢屋企,係女人都唔係下下想做愛架啦,佢鐘意/想做,要顧佢感受,m前又想做,m後又想做,有時自已無mood,哄我做愛,重慘過做雞起碼做雞有得揀開工時間
好啦,怕左你做啦,我追緊劇架大佬,大佬阿同你做真係好辛苦阿,又幼又要俾反應,定你性上癮,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話做,第二日又話做,第三日又話好想做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤只係洩慾工具,先同佢做,返到來之後,佢無再叫我上來佢到,我諗佢自已打飛機算,之後近排我問,做咩咁耐唔叫我上去,問佢係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔得,只係想屌,其實諗深一層上來把撚咩

之後我成日話要上去,問佢係唔係有咩唔見得人,好啦,佢講上到來又係卜野,其實上來做咩,真係純性交?佢就起曬鋼話我個腦就係抗拒做愛,一定唔做既
其實真心無得救
女仔覺得你只係想同佢扑野
你越提佢只會越反感
你仲要擺到明唔日扑野就唔上佢屋企
盞佢對性更加有隔閡
其實真心無得救
女仔覺得你只係想同佢扑野
你越提佢只會越反感
你仲要擺到明唔日扑野就唔上佢屋企
盞佢對性更加有隔閡

忍一忍唔好成日提住可能有意外收獲

耶女,定係佢有信念結婚先?

耶女我都好啲 起碼有原因 最慘佢唔係。。

佢話佢好撚純 唔中意呢啲野

但我知佢同佢條ex有扑過

佢飛機都無幫我打 點解阿[/quote]

你係咪講真?女仔唔係處但一齊三年都唔同你sex

你係真係好鍾意佢?定佢有其他優點可以cover到?
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

極同意

人手filter

精蟲上腦溝通唔到,男人要求有性行為,咁點解女人唔可以要求淨係同你喺屋企傾下計睇下戲煮下飯仔?你一日打足24小時飛機?自己解決完先叫女友上黎唔得?

上屋企一定要扑野,唔扑就唔撚可以上黎見你,呢個咩道理,女人角度黎度你咁講真係好過份,下次你拍拖之前記得同新女事先講明呀,上我屋企就一定要扑野,唔係咪撚上黎

仲有,屌你態度唔好就留意下自己d用字,乜鬼叫自己女朋友有病就睇醫生,你女友咁同你講野你都唔開心啦

男既滿足女既又滿足
有咩唔妥當?

樓主平時態度一定係hea 9佢
性上面又淨係顧自己個種
同男友扑野 正常女仔就算係扮
都會扮到好投入好滿足啦
扑野扑到要睇劇 個女仔平時應該真係好多野不滿佢
或者可能樓主技術真係差到無人有
唔解決根本問題成件事解決唔到
上面quote錯

佢飛機都無幫我打 點解阿

你係咪講真?女仔唔係處但一齊三年都唔同你sex

你係真係好鍾意佢?定佢有其他優點可以cover到?
我條仔只係用下面諗野,佢認佢係咸濕
我有時來到佢屋企,係女人都唔係下下想做愛架啦,佢鐘意/想做,要顧佢感受,m前又想做,m後又想做,有時自已無mood,哄我做愛,重慘過做雞起碼做雞有得揀開工時間
好啦,怕左你做啦,我追緊劇架大佬,大佬阿同你做真係好辛苦阿,又幼又要俾反應,定你性上癮,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話做,第二日又話做,第三日又話好想做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤只係洩慾工具,先同佢做,返到來之後,佢無再叫我上來佢到,我諗佢自已打飛機算,之後近排我問,做咩咁耐唔叫我上去,問佢係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔得,只係想屌,其實諗深一層上來把撚咩

之後我成日話要上去,問佢係唔係有咩唔見得人,好啦,佢講上到來又係卜野,其實上來做咩,真係純性交?佢就起曬鋼話我個腦就係抗拒做愛,一定唔做既

以女友角度解讀樓主意思:「唔撚扑野就唔好上黎啦,醫撚好你個病先上黎搵我啪啪啪啦」

我成日覺得啲港女發育時期成撚日話減肥咩都唔食 最後攪到又無波又無蘿 發育不良會唔會因為咁攪到性冷感
點樣可以睇住劇做?

推車果陣 除非唔係

極同意

人手filter

男既滿足女既又滿足
有咩唔妥當?

樓主平時態度一定係hea 9佢
性上面又淨係顧自己個種
同男友扑野 正常女仔就算係扮
都會扮到好投入好滿足啦
扑野扑到要睇劇 個女仔平時應該真係好多野不滿佢
或者可能樓主技術真係差到無人有

唔解決根本問題成件事解決唔到

呢樣真,一係比樓主hea到心淡,一係就本來都唔太愛樓主
好撚提子你地去旅行都叫做有搞過一次

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

利申:一齊左3年

同ex扑唔同你扑

點忍阿,有無問過點解,有無將自己同佢EX比較過

樓上有巴打話訓個陣扯起頂佢patpat 我頂撚住佢塊西都無用 佢照訓照玩手機

忍唔撚到 所以次次咪去沖涼 就一齊上床訓教教豬囉屌

有比較 佢話我又粗過ex ex係正常size 不過就係睇

唔透呢3年來都唔比我扑既原因

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

同ex扑唔同你扑

樓上有巴打話訓個陣扯起頂佢patpat 我頂撚住佢塊西都無用 佢照訓照玩手機

訓教捉住佢隻手渣落去啦,等佢feel下,再吹下氣講少少野氹下

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

同ex扑唔同你扑

訓教捉住佢隻手渣落去啦,等佢feel下,再吹下氣講少少野氹下

渣係話渣你條扯左既jer仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞