男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
一個女仔愛你 連撚都會主動幫你含
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

條女好好身材? 好好樣?
係處既值得你等,唔係處既女仔又唔比屌..
佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你係成個Post最慘既人

樣 身材都係一般 亦唔係處

其實都唔係好比到安全感比我

屌又無得屌 其實最卑微既要求係幫我打個飛機

一路煲劇一路打我都肯 點解打都唔打 點解阿

有無問過佢同ex啲野?
可能之前ex硬上搞到佢唔想再理

下星期仲要一齊去9日泰國
應該都無乜機會扑到一次

最後一晚都扑唔到 我去紅燈區算了
你包佢去?定aa
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

係房抽下水睇下咩反應而做唔同行動
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
條件麻麻 驚分左無幾二個
咪玩飛機杯 你係青?

我知你地實笑尻我 但好多人都話我中上樣

唔係青頭 第二個女朋友幫我破左

接近4年感情 好難決擇。。。
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

依到太多人留言,唔係太睇得哂邊個打邊個
你有無問佢點解,純粹答唔想?
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

應該都係無乜反應 9成係

接近4年 無限次假希望
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包
你包佢去?定aa

aa
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

我就係唔知點開口問 驚佢話我用下面諗野
去到咁真係就黎性冷感
我明女仔係會有時唔想黎唔想要
都唔會特登勉強佢
但經常性都係咁就真係幾惡啃

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
咪玩飛機杯 你係青?

唔會笑9你
平時去街食飯aa定你比哂?
屌 。朋友真心同你條女講下。
點解ex有得屌 你就j都唔幫打。
定係佢之前比人硬上 有陰影?
不過你預左一定會鬧架
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包

重冷戰緊?

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

應該都係無乜反應 9成係

接近4年 無限次假希望

有時用少少硬上
訓到半熟狀態,上下其手先,摸到少少濕可以入手指
之後唔會唔得掛,如果你去到呢步的話
如果每次出街都要樓住買禮物送
唔係唔出街
一定會畀男權撚屌係臭雞

所以樓主應該係臭雞蟲
女人既野,唔會因為時間長左而改變

佢四年無因由唔比你扑,就算你等六年,七年,八年,又如何?
佢唔關心,唔理解,你都只會白等。

我同女朋友都無試過,雖然拍拖只係兩年半貨仔
但佢起碼有應承過會,漏下口風佢捨得比我,
雖然講下講下,一年,兩年,三年都黎緊
但我地既相處,感情,令我相信佢唔會呃我。
(即使佢真係咁高招呃我咁抵輸啦)

不妨諗下自己,你睇到希望嗎?
三年,四年,的確好難分開,
我覺得攤牌講清楚好重要,
斬釘截鐵地要佢同你講依幾年都唔會,
總比迷迷糊糊地一直等一個不可能出現既機會。
試下奶西 條女會舒服到震 奶西邊 奶奶下一野啜粒豆狂奶 包佢求你屌
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

其實係咪你冇清乾淨條丁臭
其實拍拖嘅時候 女人係咪有責任要俾男人扑?
如果係,咁男人又付出咗啲咩?
如果你要就要扑的話,咁同做雞有咩分別?仲要無錢收添
如果做愛唔係雙方都想的話,咁做黎又有乜意義
你俾唔夠安全感人,佢自然唔想同你扑架啦
扑完又唔知會唔會俾人飛
萬一俾你飛咗
出到去搵第二個,又俾人話係雞係公廁
大佬啊,咁到底可以點啊
上面話拍拖搵淫底 結婚搵處女嗰啲
我祝你下世做女人啊
驚你自殺都似

痴撚線,我都係想正常咁做愛拍拖姐,做咩要咁麻煩

咁你有無諗過條女嘅感受?
掉番轉 佢可能都諗
我都係想正常拍拖同條仔睇下劇姐 做咩要咁麻煩
企喺佢角度去諗都覺得麻煩
佢又點會覺得你會負責任 呢世都對佢好?
咁既然覺得你唔會負責 自然唔想同你扑

好老實講
如果真係唔理條女感受
就一早散撚左啦
你知唔知最大既矛盾係
你鍾意佢
但係無奈地你同佢性生活不協調
最後你又想扑
又要顧佢感受
又唔想散
先係最攞命
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

四年如果用下體諗野早就分左手啦
點會用四年扑個普通貨

你寧願等三四年都唔問清楚,唔知佩服你定話你蠢好..

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?

應該都無乜機會扑到一次

四年如果用下體諗野早就分左手啦
點會用四年扑個普通貨

你寧願等三四年都唔問清楚,唔知佩服你定話你蠢好..

重要ex屌過又唔係處。
咁你有需要
j都唔幫你打。
想唔通
認真,我無要求日日做,只不過去完日本之後發現自已好低賤,要求佢先俾我屌
好on9,點解拍拖,拍到成個乞兒咁,可能我自尊心強啦,之後覺得如期要求佢,不如你唔好上來,免得煩,無叫佢上個半月,就成日問,你係唔係有第二個,又話我有啲唔見得光既野,講事實就話我個腦成日諗依啲野,2個人一齊淨係得做愛,唔可以有其他咩,我講喂大佬如果我出面有幾條女,我洗求你俾我屌,我有其他女,就唔洗咁低賤求你啦,由一齊到宜家你都係咁撚樣,點解唔可以變下呢,次次都係我問題,你就無問題既,之後就唔出聲,就收線,無揾我幾日

即係上黎你到就一定要俾你屌?
咁入名店你係咪一定會送手袋俾佢?
如果你喺女人身上只係要求性
咁就唔好怪個女人係你身上只係要錢

你睇左咩,係唔係回錯post, 個重點唔係一定要俾我屌,重點係唔好次次要哄要求先可以做,

同女人講道理真係好撚辛苦
屌,諗撚咗去母雷公咁遠,好難溝通呀

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
女人扑完一次 話唔定以後都無人要
我真係祝你地下世做女人

屌你而家咩年代呀
你估俾人破左處真係會以後無人要咩
你保守無問題
但係唔好做井底之蛙

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
咪玩飛機杯 你係青?

唔會笑9你
平時去街食飯aa定你比哂?
屌 。朋友真心同你條女講下。
點解ex有得屌 你就j都唔幫打。
定係佢之前比人硬上 有陰影?
不過你預左一定會鬧架

有時aa有時比哂
大數目會比返錢我

去到泰國我會用盡所有勇氣問
不過我都係驚
你包佢去?定aa

機票就AA,酒店我包

重冷戰緊?

係阿,佢性格唔會認錯,一定要我打電話,話自己唔好,咁就會無事
今次我真係幾日無搵佢,講真我又唔係次次要你同我做愛,不過可唔可以次次都擋9我,男人老狗,次次被人拒絕,當你狗咁撚,真係好無引
認真,我無要求日日做,只不過去完日本之後發現自已好低賤,要求佢先俾我屌
好on9,點解拍拖,拍到成個乞兒咁,可能我自尊心強啦,之後覺得如期要求佢,不如你唔好上來,免得煩,無叫佢上個半月,就成日問,你係唔係有第二個,又話我有啲唔見得光既野,講事實就話我個腦成日諗依啲野,2個人一齊淨係得做愛,唔可以有其他咩,我講喂大佬如果我出面有幾條女,我洗求你俾我屌,我有其他女,就唔洗咁低賤求你啦,由一齊到宜家你都係咁撚樣,點解唔可以變下呢,次次都係我問題,你就無問題既,之後就唔出聲,就收線,無揾我幾日

即係上黎你到就一定要俾你屌?
咁入名店你係咪一定會送手袋俾佢?
如果你喺女人身上只係要求性
咁就唔好怪個女人係你身上只係要錢

你睇左咩,係唔係回錯post, 個重點唔係一定要俾我屌,重點係唔好次次要哄要求先可以做,

同女人講道理真係好撚辛苦
屌,諗撚咗去母雷公咁遠,好難溝通呀

吓 好難唔諗得長遠架喎
男人扑完可以拍拍屎忽走
女人扑完一次 話唔定以後都無人要
我真係祝你地下世做女人

無人要係一定關你係唔係處女事?你活係邊個時代?

屌 而家又話唔介意
平時又係到講 非處就係雞係公廁
龍門任你擺

屌你係咪on9架
上得連登既人,諗法就會完全一樣?
你呢啲叫stereotypes呀小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞