男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
最大問題係女人根本感受唔到男人扑野果陣有幾開心
一樣野要你覺得開心先可以KEEP住做唔會厭
本質上男人覺得有性有愛係好開心 女人覺得淨係愛已經足夠
點解咁多巴打都KNOW THAT FEEL
要怪就怪點解神做人出黎果陣做到男人淨係識用碌鳩諗野而女人唔係用個閪諗野
係男女本身個本質 如果唔係點解由古代開始就有雞叫唔係有鴨叫
所以無得怪條女性欲低
如果係忍唔住的話放生左條女佢啦 因為向你人生入面得碌鳩最重要
唔好一路拖住條女一路叫雞/sp又屌條女唔俾你屌仲要向呢到大大聲講好似好威咁
你只係一個連愛都唔藉得有o既人因為你都唔明白點去愛一個人
如果仍然愛你女朋友的話請好好尊重佢
千奇唔好結婚,結在你就仆街

係阿,我成日都諗第時日子點算好,但佢完全唔明,拍拖點解要做愛....

係阿,我成日都諗第時日子點算好,但佢完全唔明,拍拖點解要做愛....

所以唔好結,結完都會離
執到呢d真係喊三聲
最大問題係女人根本感受唔到男人扑野果陣有幾開心
一樣野要你覺得開心先可以KEEP住做唔會厭
本質上男人覺得有性有愛係好開心 女人覺得淨係愛已經足夠
點解咁多巴打都KNOW THAT FEEL
要怪就怪點解神做人出黎果陣做到男人淨係識用碌鳩諗野而女人唔係用個閪諗野
係男女本身個本質 如果唔係點解由古代開始就有雞叫唔係有鴨叫
所以無得怪條女性欲低
如果係忍唔住的話放生左條女佢啦 因為向你人生入面得碌鳩最重要
唔好一路拖住條女一路叫雞/sp又屌條女唔俾你屌仲要向呢到大大聲講好似好威咁
你只係一個連愛都唔藉得有o既人因為你都唔明白點去愛一個人
如果仍然愛你女朋友的話請好好尊重佢

無搵大家幾日啦,算啦,再咁落去,同佢拍拖再去叫雞咩,好無為

樓主cun左佢 做福後人啦

佢呢個狀態 可遇不可求

所以唔好結,結完都會離

咁快撚啲分手 搵過個同你一樣鐘意扑野嘅咪得 而家只係大家都辛苦
到你食極都係處女,你反而想搵個淫娃

好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,

完全明晒
我去9日 搞左一次 日撚日都話攰
我屌 自駕揸車果個係我 我都未叫

你有冇諗過你搞過一次已經好撚幸福!
對上兩次去都撞撚岩佢黎m
誰人曾照顧過我細佬感受

條女係想要 m come都照屌啦

所以唔好結,結完都會離

咁快撚啲分手 搵過個同你一樣鐘意扑野嘅咪得 而家只係大家都辛苦

無搵幾日啦,算架啦,睇到化曬,大家目標都唔同
[quote]千奇唔好結婚,結在你就仆街

標題:陳X朗你同我入來,死仆街
內容:如果今日我返來,見唔到你咁做,你今晚死撚緊,好撚嬲

之前膠POST 吹下水姐
今次認真,唔係講笑
有無咁冷感阿
我成日撩男朋友扑野
行行下街都可以撩佢去爆房
女仔係咪應該矜持啲
利申:淨係對男朋友咁

你想留住個處既比會一生一世既男人,
依套理論只有帶入棺材你先係贏家,
你永遠都無可能確保到

你個處點樣100%肯定而有效交到比會一世既男人,
我真係好想請教你
你一係搵個信教既,一係搵個性無能唔識扯旗既

係 係無得100%肯定
80%都好丫咁
而家樓主咁樣 仲要未知其他野
20%都唔知有無喎大佬

其實你都係嬲啲仔又要屌西又要處女做老婆啫
但係樓主個 post都唔係講緊呢樣嘢
咁你係呢到嘈乜鳩呀?

又其實有幾多仔現實世界都係話老婆要處丫
上網狗up 下啫

一班害群之馬影衰哂全部男人
上網依句野講到現實個個都係咁,
而實際跟本無幾多個係咁

同人拍拖,相處,相愛,
又點會真係睇咁多野,
除左果啲一年拍幾次拖,
拍拖當食生菜既撚樣除外

老實講
係咪真係完全唔介意?
就算係女仔啊
正常好女仔其實都想一世得一個男人啦
咁點解要咁不負責任
唔對人好 又要扑野呢

肯定有人唔介意
你同佢地講拍拖冇扑過
佢當你怪獸添呀

開口埋口叫人賤女人
我好懷疑你識唔識一啲正正常常有道德標準嘅女仔

講事實都唔得?
咁你係要認先得架

仲有,你下次拍拖最好同男友講你唔扑得呀
唔好晒大家時間

係囉,我真係唔知點問得出口,同講出口

所以唔好結,結完都會離

試下叫雞,叫完唔會想再乞,可以堂堂正正抬返你個頭,做返個男人
我成日撩男朋友扑野
行行下街都可以撩佢去爆房
女仔係咪應該矜持啲
利申:淨係對男朋友咁

我對上果個,出樓有時會用個屎忽磨9我.....唉
依D情趣唔會再有

所以唔好結,結完都會離

試下叫雞,叫完唔會想再乞,可以堂堂正正抬返你個頭,做返個男人

重細,重未去到咁,拍多幾次拖先
樓主窮L

所以唔好結,結完都會離

重細,重未去到咁,拍多幾次拖先

幾多歲?
樓主窮L

係窮,等緊機會彈起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞