男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1581 Like 176 Dislike
一個字 橙
Send 左個post 俾女朋友睇
佢問我 樓主女朋友係咪好似佢
我點答好

Send個po俾佢 你expect佢有咩反應

我話樓主好慘 之後佢就問我喇
其實似架

你話
你唔似佢
但我就似樓主
有一樣嘅煩惱
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

厄你做咩,唔信我都無野證明俾你睇
同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。

建議樓主以後一蚊都唔好洗係條女身上,呢d臭西唔教訓唔得

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
但我覺得要有一個安心(冇其他人)嘅環境先會有 mood
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先
女仔都有mood 會主動迎合

最怕一嘢揸埋嚟 其實好痛的
有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

屌你老鼠!下下要人服侍你!你公主呀!又唔見你服侍男朋友!on撚9!

你又知我冇
咁你哋又講到女人好似有義務幫男仔解決性需要咁
為做愛而做咪唯有好似樓主女友咁交功囉

佢睇撚住劇咁扑呀,咁撚唔尊重呀,咩feel都冇哂啦!
我條女又係差唔多,成日話攰唔想搞,又唔肯幫我含,又唔叫,又唔肯比我後入。
結果我咪去搵sp囉,佢逼我既。

唉。。。

正 清係邊搵sp?

連登
我點答好

我話樓主好慘 之後佢就問我喇
其實似架

咁係振夫綱既時候啦
只能夠說睇你覺得做愛係咪必須,如果係,坦白講,你冇可能行落去

唔係咸唔咸濕既問題,而係兩個人係埋一齊,係大家犧牲大家去成全呢段關係

有時我都知屋企位大人唔係次次都有精神,但俾我摸得幾野,知我個日想,都肯開水喉滿足下我

我係感激大人既(雖然我覺得佢都樂在其中😂),而樓主既case,自己想清楚可唔可以忍一世
可能樓豬個樣唔夠奸
啲女同得我一齊 就算本來純情
都會好似預撚左要比我搞咁
假膠味濃

但認真答下你

2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先

有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

屌你老鼠!下下要人服侍你!你公主呀!又唔見你服侍男朋友!on撚9!

你又知我冇

咪係
依位擺明係條女嘅問題
你唔會睇住劇同自己條仔做架嘛
睇清楚d先啦小姐
係咪你成日都同佢提扑野啊 條女反感啊
女人係咁架喇 成日有嘅野就唔想要
男朋友之前都係咁 成日都想扑野 我真係覺得好撚煩所以唔想要
之後佢冇再提又冇再撩我 一個星期都冇一次
搞到我依加做左成日撩佢扑野嗰個

成日開口要求
有時覺得自己好cheap

係阿,重要自已真係有需要哄佢俾你屌,真係成個契弟咁
假膠味濃

但認真答下你

因為覺得你單純為肉體

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先

有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

你又知我冇

咪係
擺明係條女嘅問題
睇清楚d先啦小姐
on9 摸都唔比摸個d係發生緊乜撚野事
做男人做撚到咁真係想喊
冇撚癮
我點答好

比佢知道佢有咩問題
我都係老婆大左肚

唔比我屌先搵出去溝第二條女

女人幫你生小朋友唔好咁啦,出去叫雞咪算囉,sp好易有感情

有老婆仲叫雞
唔好惹病返老婆呀

你哋成日話雞好污穢同好多男人做
咁同同雞做乜間接同好多好多男人做
一樣咁污衊

其實成個post睇到嬲既唔係條女比唔比你班男人扑
而係你班男人有老婆/女朋友既情況下去叫雞
仲要係用一個「佢逼我既」黎將成件事合理化
你地永遠唔會知道個種痛有幾深
如果真係咁唔滿意咁唔該你地分手 放人走
深信總會有個人岩你地既性興趣
既然得唔到共識 一齊有咩意思
叫左雞 轉過頭同人山盟海誓有乜撚野意思
唔通你女友覺得同你扑唔舒服
就去搵sp?
到時又帽事既?
唔該你地啦
個種痛係一世架

利伸:比人扑 比足反應同服務 男友都搵sp
你開左口就輸...你話佢想上黎咪上黎..但唔好叫佢做...由佢上hea係度
慢慢佢覺得你唔重視佢..就會想你掂佢架啦
e家你開左口...就焗住無得做...要鬥忍到邊個開口先
先開口者輸

我無咁多心計去估來估去,我只係想要,正正常常,拍拖做愛,同結婚姐,都咁難,真係痴線
性冷感,冇撚用,可以掉
飛撚左去算啦依啲臭雞吊高黎賣

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先

有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

你又知我冇

咪係
擺明係條女嘅問題
睇清楚d先啦小姐

正常唔會咁囉
不過見樓主話日日要我心諗會覺得好煩囉
當你反感抗拒就會交功課咁囉

咪解釋咗畀樓就點可以有返少少氣氛囉
男仔係咪可以話
不如做愛囉就直接埋牙?
我估女仔會 appreciate 浪漫少少唔好咁猴摛
感覺到被愛先開始
其實前戲同cuddle 有時舒服過插
但話時話你扑緊佢佢睇到劇㗎咩?
我扑緊條女時佢乜都做唔到拎個電話都無力
完撚全明白
次次都話唔做,咁咪叫佢幫我打個靚丁囉
屌,打一兩分鐘又話累,又一隻手打,一隻手上fb ig睇野,我都冇心機俾佢打

我試過佢m到,叫佢幫手打丁,勁大力咁上下旭,痛撚到我,以為爛撚左

唉呀 爛撚左啊
Sorry 巴打
睇到呢句唔知點解笑左岀來
想知有乜劇好睇到享受過做
之前去日本,
我果個日日都話攰,
我已經好暗示表達,
都係話攰
最後好明確咁講先肯
你開左口就輸...你話佢想上黎咪上黎..但唔好叫佢做...由佢上hea係度
慢慢佢覺得你唔重視佢..就會想你掂佢架啦
e家你開左口...就焗住無得做...要鬥忍到邊個開口先
先開口者輸

我無咁多心計去估來估去,我只係想要,正正常常,拍拖做愛,同結婚姐,都咁難,真係痴線

好慘,我明你感受
同樓主一樣
同個ex一齊左三年
除左摸個對波外 乜春都冇做過

之後頂唔順 飛左佢
搵個台妹女朋友 朝朝自動波含醒

勸你快分手 咪晒時間

點識台妹朋友
係咪畀人餵飽左

氣氛環境好緊要的
或者有啲女仔鍾意刺激啲
唔好日日煩住話要
抱下咀下慢慢摸下先

有氣氛有安全感
同埋唔好有汗味

你又知我冇

咪係
擺明係條女嘅問題
睇清楚d先啦小姐

正常唔會咁囉
不過見樓主話日日要我心諗會覺得好煩囉
當你反感抗拒就會交功課咁囉

咪解釋咗畀樓就點可以有返少少氣氛囉
男仔係咪可以話
不如做愛囉就直接埋牙?
我估女仔會 appreciate 浪漫少少唔好咁猴摛
感覺到被愛先開始
其實前戲同cuddle 有時舒服過插

咪講撚左2星期上黎屋企一次先搞囉,係旅行先想日日搞呀!on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞