男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
陰功
會唔會係女方對自己身材冇信心?
我之前唔想同男友做就係驚佢睇完唔鍾意我身材
唔要我
但試咗幾次後男友都仲好溫柔冇話唔鍾意繼續好主動
我就主動咗唔少
屌,完全明呀
日撚日都攰攰攰On9
如果我男朋友都咁咸濕就好 屌平均一個月搞得一次 仲要每次都係我主動先有得搞 唔係話做主動唔得 係有時候我都好想試下比人好強勢咁抱我上床瘋狂啪啪啪個種感覺啊仆街

唔知係咪佢之前個白癡ex唔比啪搞到佢慣咗唔搞都得 屌有時我會係到諗如果唔係條撚樣唔比啪嘅話可能我男朋友都會係一個熱愛性愛嘅咸濕仔 我就唔洗好似依家咁係依個寂莫嘅夜晚上連登同連登仔呻我男朋友唔咸濕
你就慘
我男朋友成日話我搾乾佢
我條女 m前又想要 m後更想要 基本上日日都想要 同居3年keep得到一星期3,4次 好正

係咪宜家好鬆又黑?
我就掉轉
撩極條仔都話唔想要
明明以前Netflix 三分鐘就擒住我⋯
唔中意呢種佢唔想要我既感覺
唔主動都算⋯
我主動都叫我訓教⋯
真係好down
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon

聽到都正
五年,仲係處,摷都一定要隔底褲。依家我都冇對佢冇乜興趣,自己打飛機算。

屌,一撚樣。但我六年
如果我男朋友都咁咸濕就好 屌平均一個月搞得一次 仲要每次都係我主動先有得搞 唔係話做主動唔得 係有時候我都好想試下比人好強勢咁抱我上床瘋狂啪啪啪個種感覺啊仆街

唔知係咪佢之前個白癡ex唔比啪搞到佢慣咗唔搞都得 屌有時我會係到諗如果唔係條撚樣唔比啪嘅話可能我男朋友都會係一個熱愛性愛嘅咸濕仔 我就唔洗好似依家咁係依個寂莫嘅夜晚上連登同連登仔呻我男朋友唔咸濕

Same here
想男朋友多啲主動
次次都係我主動 搞到我好似有精神病咁

香港既性觀念好撚守舊,懷疑仲守舊過大陸
咁唯有出去搵人
Hj2Q
真係賓周都損

Same here
想男朋友多啲主動

如果佢純粹一直係咁就慢慢來吧⋯

愈講愈想喊
長話短說
我男朋友係性慾好強
之前一日三四次都得(我地都係對方第一個
之後佢有第二個(我地LD
我發現左之後冇分手
後尾機緣巧合我仲過埋去 依家一齊住
初初到埗都有搞
但之後就冇
我就一直諗到底係咪我唔好
佢唔想要我
我以為你都想要我所以我黎到個陣你都好似以前咁熱情咁要
但點解依家咁⋯
性生活唔夾對男女關係真係死症
就算點忍耐,但總會有個限度
就算比你宜家忍到,但將來呢?要忍受呢種好似上司下屬關係一世?
成日有好多傻仔話結婚要處,你結婚前唔摸清大家性需要
結婚後對方祟尚無性婚姻或者開發失敗咪玩死自己?
古時都可以納妾,現代可以點?
離婚?講就口響,但真係要做有幾多手尾要跟,同set個陷阱比自己踩有咩分別
M前M後都唔想要就好有問題喇!

不過算數啦事既。
你就慘
我男朋友成日話我搾乾佢

咁都會攰既
係咪我唔好
係咪我太主動要⋯係咪我太唔錫身⋯
好似怨婦好多野亂諗好唔開心⋯
會唔會係女方對自己身材冇信心?
我之前唔想同男友做就係驚佢睇完唔鍾意我身材
唔要我
但試咗幾次後男友都仲好溫柔冇話唔鍾意繼續好主動
我就主動咗唔少

或者佢身材好好個男友成日好猴擒郁手郁腳
久而久之對做愛反感
係咪我唔好

可能唔夠靚唔夠好身材
我肯撚定你條女遲早會出軌或已經出緊軌

利申:過來人
我就掉轉
撩極條仔都話唔想要
明明以前Netflix 三分鐘就擒住我⋯
唔中意呢種佢唔想要我既感覺
唔主動都算⋯
我主動都叫我訓教⋯
真係好down

有無有時借D意用屎忽頂下佢,2人共處著少D布,,,,
係咪我唔好

女人都會有呢種感覺?
我會覺得係我唔夠愛佢, 佢先唔想俾我

Same here
想男朋友多啲主動

做左痴女未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞