男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
睇住劇做交貨
死魚都話叫專心丫

好無引,做個雞要幾耐阿,都要咁,有時真係好無心機
呢啲女人一係搵個性冷感既男朋友
一係就預左自己男朋友/老公第時出去搵食
屋企冇得食 唔通唔叫外賣/落街食呀?
樓主係一直都係咁?試下坦坦白白同另一半講下

好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,

完全明晒
我去9日 搞左一次 日撚日都話攰
我屌 自駕揸車果個係我 我都未叫

我重要日日咩撚住d野,痴線架
我條女 m前又想要 m後更想要 基本上日日都想要 同居3年keep得到一星期3,4次 好正
你條女就唔o岩啦
就算你又短又軟又無技術都要扮下野先得
平時我屌佢又鬼死咁落力演出

我屌你啦
lm

好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,

完全明晒

我重要日日咩撚住d野,痴線架

i know that feel bro
Same here
條女長期性冷感 係叫去旅行個時好少少
慘慘
煲住劇同你扑嘢 呢段真係睇到心痛

完全明晒

你有冇諗過你搞過一次已經好撚幸福!
對上兩次去都撞撚岩佢黎m
誰人曾照顧過我細佬感受
睇住劇嚟做 一路向西入面條女
以為樓主幫我出文

完全明晒

你有冇諗過你搞過一次已經好撚幸福!
對上兩次去都撞撚岩佢黎m
誰人曾照顧過我細佬感受

有冇咁撚準呀你
你啱, 條女唔肯同你做, 係佢無理你感受, 你要堅持自己, 上黎唔係打算扑野就唔好上黎
點樣可以睇住劇做?
至少都叫有搞過嘅
利申就黎四年都⋯
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon
好sad
帽事嘅
好彩我女人醒目,一叫佢上屋企已經會著定靚內衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞