男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
有無諗過係你技巧唔好條女唔舒服所以唔想同你做

我都係正正常常,對上條女都無咩投訴,係現任,真係無咩反應,淨係插佢先會叫幾聲

但我無迫佢既,唔想講多幾次,都係咁就算,但會唔開心囉
巴打 對多半年慣架喇
同一情況但冇你咁慘
自己上網買隻杯喇
擺多d心機落返工度 搵多D錢
得閒叫下雞
到有得屌果陣咪到你交下功課
求其扮射左就ok
呢種人唔洗比面佢 唔洗浪費時間係佢身上
我條女又係差唔多,成日話攰唔想搞,又唔肯幫我含,又唔叫,又唔肯比我後入。
結果我咪去搵sp囉,佢逼我既。

啱呀 佢逼我嘅

我真係唔明點解唔比後入,明明幾個ex都話我後入佢係最high
牙籤仔 肯定連位都屌錯屌左尿道
明呀 我女女都係

不過一年前有晚我忍左好耐 成個零月
好唔開心 半夜訓教覺得點解做男人做得咁失敗
靜靜地流馬尿
之後比女女發現

女女溫柔地問做咩事喊
我話好辛苦 朝早返工比人屌
返到屋企都係想做個愛開心下
點知都唔比 覺得好失敗

之後果晚做左成世人最有服務既一次愛
之後都keep住一個星期有一兩次
正評直線上升
牙籤仔 肯定連位都屌錯屌左尿道

Ha..
巴打 對多半年慣架喇
同一情況但冇你咁慘
自己上網買隻杯喇
擺多d心機落返工度 搵多D錢
得閒叫下雞
到有得屌果陣咪到你交下功課
求其扮射左就ok
呢種人唔洗比面佢 唔洗浪費時間係佢身上

咁做乜仲唔分手
係咪你成日都同佢提扑野啊 條女反感啊
女人係咁架喇 成日有嘅野就唔想要
男朋友之前都係咁 成日都想扑野 我真係覺得好撚煩所以唔想要
之後佢冇再提又冇再撩我 一個星期都冇一次
搞到我依加做左成日撩佢扑野嗰個
正皮情況同樓主接近
你估女人唔想架咩
有時要求得多真係灰晒機
女人都有需要架

想扑野咪提囉!你都on99
m前都會唔想做 好多女人m前勁大食

未黎M就係M前
黎左M之後就係M後
亦都係下一個既M前

M前M後都唔想做 即係唔撚洗做

來m果日做
明呀 我女女都係

靜靜地流馬尿
之後比女女發現

女女溫柔地問做咩事喊
點知都唔比 覺得好失敗

咁有愛 keep going
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

厄你做咩,唔信我都無野證明俾你睇
同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。
樓主
明呀 我女女都係

靜靜地流馬尿
之後比女女發現

女女溫柔地問做咩事喊
點知都唔比 覺得好失敗

咁有愛 keep going

你女朋友真係好好 珍惜呀
我諗我係你嘅話係日本第二日已經打撚柒左佢

打女人就唔好
其實呢方面咁唔夾都可以盡早分手啦,你諗下拍落去到結左婚都仲係咁唔協調真係好慘

係,但我真無無諗過會有依啲問題分手
佢唔愛你 你一路搞只會顯得猥瑣
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

厄你做咩,唔信我都無野證明俾你睇
同佢一齊唔係幾個月,不過個問題係,長時間咁樣,好難頂,真係痴撚線做個愛都要安排咁多野我又唔係厄蝦條,又唔係第一次同你上床,都要哄?洗定涼買定花,哄你上床,咁on9阿。。。

建議樓主以後一蚊都唔好洗係條女身上,呢d臭西唔教訓唔得

成日開口要求
有時覺得自己好cheap
你開左口就輸...你話佢想上黎咪上黎..但唔好叫佢做...由佢上hea係度
慢慢佢覺得你唔重視佢..就會想你掂佢架啦
e家你開左口...就焗住無得做...要鬥忍到邊個開口先
先開口者輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞