男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
樓主同條女幾歲? 一齊幾耐?

會唔會好似隔離post咁 條女唔想搞, 原來係出面俾空少餵飽左
樓主 我地係咪屌埋同一條女 我條女都係咁

佢做咩先幾多歲先
我條女又係差唔多,成日話攰唔想搞,又唔肯幫我含,又唔叫,又唔肯比我後入。
結果我咪去搵sp囉,佢逼我既。
係咪你技術喎得
樓主 我地係咪屌埋同一條女 我條女都係咁

佢做咩先幾多歲先

跟隊
好彩條女會主動搞返我轉頭
我條女又係差唔多,成日話攰唔想搞,又唔肯幫我含,又唔叫,又唔肯比我後入。
結果我咪去搵sp囉,佢逼我既。

啱呀 佢逼我嘅
講真 偷偷地落春藥

岩啊,你條女五行欠屌,需要人開發下。

加上應該冇咩家教,同枱食飯自己煲劇都冇禮貌啦
何況衣家你兩個係扑緊野喎
唉,淨係幻想下都登你心酸

唔撚識講,都唔知為咩

俾我遇到女朋友咁樣真係無撚哂mood
完全無感情咁款 扑野你仲可以做其他野 巴打仲有heart屌真係好配服

咁我都有需要,唔係可以點。。。
講真 偷偷地落春藥

岩啊,你條女五行欠屌,需要人開發下。

加上應該冇咩家教,同枱食飯自己煲劇都冇禮貌啦
何況衣家你兩個係扑緊野喎
唉,淨係幻想下都登你心酸

唔撚識講,都唔知為咩

俾我遇到女朋友咁樣真係無撚哂mood
完全無感情咁款 扑野你仲可以做其他野 巴打仲有heart屌真係好配服

咁我都有需要,唔係可以點。。。

點解唔換女?
睇字都覺得慘
我女友本來乖乖女
但可能本身淫底,由1開始唔識含,依家比我調教到會主動引我,勁大食
好慶幸自己條女唔係樓主咁

得啦,珍惜啦
我明
出去叫雞, D雞都會有專業操守喇, 扮到高潮迭起

何況做人地女朋友, 扮下野都好呀
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

我一齊幾年 都唔比扑
要求扑嘢就等於肉體先一齊?
為肉體就唔會咁耐一齊幾年啦
你都On99

樓主女友畀扑喎
同埋佢日日要 聽落係好煩咁
同埋女朋友唔多願做佢就唔叫佢上去

唔知呢 有冇試過從咀呀摷吓入手先
起有個氣氛先啦
睇樓主個語氣似係咁:

喂我好想做愛呀。得唔得呀
女友:好累唔想要呀今日
好啦嚟啦我好想要呀 我快手啲啦
女友:都話唔水要咯
:你尋日又話唔賈話攰今日又話攰 我真係好想要 成個星期喇
女友:唔要呀

設計對白 想像緊樓主嗰種煩同0氣氛

青頭就咪出聲
其實樓豬都唔叫慘啦 我有時屌屌下佢無啦啦推開我叫我打飛機算 痴撚線 懷疑佢自己爽完就算on撚9 佢仲要一路同我扑 一路睇爸爸去哪兒

佢有時都會睇爸爸去那兒,媽媽是超人
假膠味濃

但認真答下你

2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

我一齊幾年 都唔比扑
你都On99

樓主女友畀扑喎

起有個氣氛先啦
睇樓主個語氣似係咁:

青頭就咪出聲

我係絲
我明你感受
我同女朋友一齊一年
去旅行摸都唔俾摸
我已放棄左呢d諗法

係,痴撚線,唔洗諗住下次再同佢去
潮文
錄起放上YouTube
對你性冷感。。
假膠味濃

但認真答下你

因為覺得你單純為肉體

我一齊幾年 都唔比扑
你都On99

樓主女友畀扑喎

起有個氣氛先啦
睇樓主個語氣似係咁:

青頭就咪出聲

我係絲

港女嚟
好多其他post都見過佢
就算你女朋友嫁左俾你,做老婆嘅都唔係奉旨要同你扑野,性生活唔協調,不如早啲搵過個啦,你都係為左有得扑啫。
樓主 我無女係咪仲慘
假膠味濃

但認真答下你

因為覺得你單純為肉體

我一齊幾年 都唔比扑
你都On99

樓主女友畀扑喎

起有個氣氛先啦
睇樓主個語氣似係咁:

青頭就咪出聲

我係絲

如果你男友係咁request就拿拿聲飛左佢plz
有無諗過係你技巧唔好條女唔舒服所以唔想同你做

我都係正正常常,對上條女都無咩投訴,係現任,真係無咩反應,淨係插佢先會叫幾聲

真架,我自已都會諗,其實你係唔係無咁愛我/心有第二個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞