男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
樓主係一直都係咁?試下坦坦白白同另一半講下

講左啦,佢咪屌返你轉頭,你個腦淨係裝依啲野,一定上你到就係做既,做其他嘢唔得既

認真如果樓主你係自己住都叫做隨時都有機會可以搞 最撚慘係如果重係同屋企人一齊住 而屋企又冇人既機會係小之有小 叫得你上黎緊係做左啲緊要野先架啦
講真 偷偷地落春藥

岩啊,你條女五行欠屌,需要人開發下。

加上應該冇咩家教,同枱食飯自己煲劇都冇禮貌啦
何況衣家你兩個係扑緊野喎
唉,淨係幻想下都登你心酸

好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,

完全明晒
我去9日 搞左一次 日撚日都話攰
我屌 自駕揸車果個係我 我都未叫

你有冇諗過你搞過一次已經好撚幸福!
對上兩次去都撞撚岩佢黎m
誰人曾照顧過我細佬感受

果一次,佢當我乞兒炸
明你感受,好似得香港女人先會咁

原來好多都有呢個問題

成日比d八婆fd同垃圾叫春文content farm洗腦話男人愛你唔會要你同佢扑野
加上睇d死人韓劇睇到上晒腦,要d男人有d韓仔咁靚仔同溫柔體貼先可以扑佢地
樓主係一直都係咁?試下坦坦白白同另一半講下

講左啦,佢咪屌返你轉頭,你個腦淨係裝依啲野,一定上你到就係做既,做其他嘢唔得既

唉 係愛既就唔會忍到 兩條友共處一室叫我做其他野
睇住劇做好撚好笑
你啱, 條女唔肯同你做, 係佢無理你感受, 你要堅持自己, 上黎唔係打算扑野就唔好上黎

上次講完,無揾我幾日啦
有無諗過係你技巧唔好條女唔舒服所以唔想同你做
認真你條女性冷感
我條女話m前m後都好撚想扑野
你就相反,唔係有病係咩
佢地會話你唔吸引
想同條女繼續既就正正經經搵個sp解決性需要算啦,以後唔洗為呢樣野嘈
m前都會唔想做 好多女人m前勁大食

未黎M就係M前
黎左M之後就係M後
亦都係下一個既M前

M前M後都唔想做 即係唔撚洗做

講真 偷偷地落春藥

岩啊,你條女五行欠屌,需要人開發下。

加上應該冇咩家教,同枱食飯自己煲劇都冇禮貌啦
何況衣家你兩個係扑緊野喎
唉,淨係幻想下都登你心酸

可以既我都想
那呢鑊我就撐你啦巴打
係咪你搞到條女唔舒服,如果佢睇住劇黎扑即係下面乾到仆街喎。
點樣可以睇住劇做?

佢就用2個枕頭訓係到,佢有佢睇,我有我摸/奶
我覺得係樓豬唔識哄條女?

老老豆豆,我唔係第一次拍拖,真係未試過,做愛要哄,先做既女

咁咪試下學下用d技巧當學下野囉 好feel D 架

其實有冇技巧呢個都係其次 重點係如果兩個人都投入落呢件事上面 就算你一個姿勢到尾都一樣有feel
佢上黎之前高潮過又話你知咩
呢啲女人一係搵個性冷感既男朋友
一係就預左自己男朋友/老公第時出去搵食
屋企冇得食 唔通唔叫外賣/落街食呀?

精境!
至少都叫有搞過嘅
利申就黎四年都⋯

教徒, 定無地方?

婚後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞