男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既
Too long
笑,明白樓主,唉。。咁樣真係好灰
其實係咪得香港女仔會係咁
明顯性冷感
笑,明白樓主,唉。。咁樣真係好灰
其實係咪得香港女仔會係咁

我唔撚知,我只係想要個正常性生活姐
係唔係咁難,最少唔好睇撚住劇來做阿。。
明顯性冷感

又唔知點開口,叫佢睇醫生
執到呢d真係喊三聲
樓豬講得好
明顯性冷感

咁似套一路向西
搵多件啦

我諗係唔係,咁on9無我做愛,先分手,咁白痴,但一諗到日後日子都係咁,姐係迫我叫雞姐。。。
叫佢去死啦仆街
叫佢返黎現實先
呢樣野唔係得你有責任
雙方都有責任
睇住劇做交貨
死魚都話叫專心丫
執到呢d真係喊三聲

鬼知佢咩,未一齊果時,唔通問佢,你鐘唔鐘意做愛架。。
明顯性冷感

咁似套一路向西

我講真架。。。無吹水,真係咁撚樣

好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,

完全明晒
我去9日 搞左一次 日撚日都話攰
我屌 自駕揸車果個係我 我都未叫
Pmed
你條女就唔o岩啦
就算你又短又軟又無技術都要扮下野先得
平時我屌佢又鬼死咁落力演出
I know that feel bro
叫佢去死啦仆街
叫佢返黎現實先
呢樣野唔係得你有責任
雙方都有責任

佢覺得拍拖唔係要做愛,最好幾個月一次,當交工課
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞