男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
識條女係淫底真係無得輸

今晚屌鳩你
老老實實你同佢做幾耐前戲先

我講真,佢睇住劇,我就摸同揸波奶下,都無反應,自已都好無引,慢慢都變到自已出完火算
出面食飽左?
我明你感受
我同女朋友一齊一年
去旅行摸都唔俾摸
我已放棄左呢d諗法

即飛啦 當你兵咋,轉個頭就同人69毒龍乜都玩齊咁濟
有無諗過係你技巧唔好條女唔舒服所以唔想同你做

我都係正正常常,對上條女都無咩投訴,係現任,真係無咩反應,淨係插佢先會叫幾聲

港女真係好撚戇鳩
想掂佢又話你咸濕
好啦,冇癮啦,唔掂佢啦,佢又話你唔愛佢
屌你老母
玩鳩我呀依家?

愛你先會對你有慾望嘅姐,如果自己男朋友對你完全冇慾望,完全唔會來掂你嘅,你唔該檢討吓啦自己,死港女

利申 好彩女友唔係咁
港女真係好撚戇鳩
想掂佢又話你咸濕
好啦,冇癮啦,唔掂佢啦,佢又話你唔愛佢
屌你老母
玩鳩我呀依家?

愛你先會對你有慾望嘅姐,如果自己男朋友對你完全冇慾望,完全唔會掂你嘅,你唔該檢討吓啦自己,死港女

利申 好彩女友唔係咁
渣ga 你係咪牙簽定早泄
你本身會唔會有體臭口氣?屋企環境乾唔乾淨?試下沖涼噴少少香水房點下香薰,抱住佢傾下計咀2野先慢慢黎

唔洗諗,佢一來到我道,就開始揾野睇,之後上床,
我條女又係咁
一齊3年都唔比扑
上個月一齊去台東一個星期都無得扑
平時又唔多肯上我屋企
上到嚟就食飯睇劇玩狗

最近呢半年我打飛機都廢事
叫雞、樓上骨都試過
(不過咁樣做愛真係好無mood)
所以搵咗個Sp,而家識咗5個月,個個月佢自動波book酒店搵我扑嘢,仲要乜都肯做,不知幾爽

而家條女都係等飛算
渣ga 你係咪牙簽定早泄

又岩
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
我有時去到佢屋企 , 係女人都想做愛架啦 , 佢鍾意做/想做, 都要顧下我感受, 條J細, 仲要快又軟, 有時自己好需要, 都想投入, 但真係好難囉
好啦,有時比佢搞到心郁郁, 但佢真係滿足唔到我, 咁我可以點?咪睇住劇幻想佢係男主角囉, 大佬呀同佢做真係冇感覺呀, 我唔係性冷感, 佢有病又唔肯睇醫生, 都算啦上個月去日本, 諗住去旅行佢狀態會好啲, 點知我見到佢第一日就淋晒,都知黎緊幾日係會點,就扮攰算數.去到最尾一日真係頂唔順,唯有同佢做,之後佢就冇叫過我上去佢屋企,我知佢有打開飛機,我都唔mind, 但佢咁耐都唔叫我上去佢屋企唔得囉,我唔係雞呀,唔係你想扑野先上得佢屋企下嘛?
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇
我條女又係咁
一齊3年都唔比扑
上個月一齊去台東一個星期都無得扑
平時又唔多肯上我屋企
上到嚟就食飯睇劇玩狗

最近呢半年我打飛機都廢事
叫雞、樓上骨都試過
(不過咁樣做愛真係好無mood)
所以搵咗個Sp,而家識咗5個月,個個月佢自動波book酒店搵我扑嘢,仲要乜都肯做,不知幾爽

而家條女都係等飛算

想知多啲可以睇吓我平時覆開嘅post
好撚正我一直想試下同條女做而條女做其他野
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

佢訓係到,我有我由我奶,摸佢下面,佢就睇住個mon

屌真係好撚慘,btw會唔會真係你技術同大小唔掂呀,好難一邊比人屌一邊睇劇架喎。
不過佢做場戲都唔肯又衰啲既。

我諗唔關事,佢真係奶,摸下面,都唔會點叫,濕就會濕,但無反應,插果時會好少少,會叫下
我諗我係你嘅話係日本第二日已經打撚柒左佢
其實呢方面咁唔夾都可以盡早分手啦,你諗下拍落去到結左婚都仲係咁唔協調真係好慘
好多港女都係咁,覺得做愛係衰野,認真,識得有個覺得除左洞房果晚同生仔之外,係唔會比佢條仔屌

我覺得係表現愛既一種方式

我真係覺得,有做愛,同無做愛,係2種野來,感情角度
比著我條女係咁我已經冇哂性慾做落去 樓主犀利
假膠味濃

但認真答下你

1. 唔肯做就唔叫人上嚟 我會以為你同我一齊剩喺為做愛囉
2. Reverse psychology 你日日問會自然反應抗拒
因為覺得你單純為肉體
一係你就造個浪漫氣氛等佢覺得安心應該會受啲 同埋你唔似唔想要 女仔會越想要 至少我係咁
3. 聽語你你又哎又氹 應該會覺得你幾煩 有mood 都畀你搞到冇

我一齊幾年 都唔比扑
要求扑嘢就等於肉體先一齊?
為肉體就唔會咁耐一齊幾年啦
你都On99
點樣睇住劇做
有冇概念圖
後入?

重問

嘩冇睇其它回覆直接答樓主
果然個個都覺得係個女仔有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞