男人都係想正正常常做下愛姐

1001 回覆
1587 Like 178 Dislike
一個女仔愛你 連撚都會主動幫你含
三年無得屌。。。
不敢想像。。。
上面quote錯

耶女,定係佢有信念結婚先?

耶女我都好啲 起碼有原因 最慘佢唔係。。

佢話佢好撚純 唔中意呢啲野

但我知佢同佢條ex有扑過

佢飛機都無幫我打 點解阿

你係咪講真?女仔唔係處但一齊三年都唔同你sex

你係真係好鍾意佢?定佢有其他優點可以cover到?

我都唔知點開口同人講

有次食飯 有5對情侶加埋我同我條女

有條友問你地搞左野未 因為我個男仔fd好咸濕

我地係最後答 我個陣望一望我條女

然後對大家冷笑左一聲 就繼續食我既乾炒牛河 無答

佢地仲以為我怕醜唔敢講 但其實我點開口話

「我條女比我插一下都無阿!」

利申:我條女扮玩手機唔答。。。
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

我諗3個月至半年內唔得我諗我會放棄
有無問過佢點解比ex扑 唔比你扑。
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

咁平時相處點?
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

我諗3個月至半年內唔得我諗我會放棄

每次摸我 我都以為係有希望 點知係假
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

條女好好身材? 好好樣?
係處既值得你等,唔係處既女仔又唔比屌..
佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你係成個Post最慘既人
好撚提子你地去旅行都叫做有搞過一次

我同佢去左6個地方

一次插入都未插過。。。

飛機都未幫我打過

利申:一齊左3年

同ex扑唔同你扑

點忍阿,有無問過點解,有無將自己同佢EX比較過

樓上有巴打話訓個陣扯起頂佢patpat 我頂撚住佢塊西都無用 佢照訓照玩手機

忍唔撚到 所以次次咪去沖涼 就一齊上床訓教教豬囉屌

有比較 佢話我又粗過ex ex係正常size 不過就係睇

唔透呢3年來都唔比我扑既原因

訓教捉住佢隻手渣落去啦,等佢feel下,再吹下氣講少少野氹下

吹個陣 佢話 「唔玩阿」 就推開我了

搞到我無乜想搞佢既意欲

亦開始慢慢唔會上佢屋企

上到去唔知做乜尻 坐係到

大家玩手機 咁上下就走 因為佢屋企人返
其實真心無得救
女仔覺得你只係想同佢扑野
你越提佢只會越反感
你仲要擺到明唔日扑野就唔上佢屋企
盞佢對性更加有隔閡

忍一忍唔好成日提住可能有意外收獲

咪講左成個半月無叫佢上來囉,又係到諗你有第2個,又話你唔見得光,真係痴撚線
咁驚我有第2個,做好自己先啦

你係咪講真?女仔唔係處但一齊三年都唔同你sex

你係真係好鍾意佢?定佢有其他優點可以cover到?[/quote]

我都想知
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

岩。。。。
你條女 女神级 ?
如果中等既 屌。
我識第二個唔好。
你係青頭?幾大?
有得奶腳就得
我認我真係用下面諗野,我認我係咸濕
佢有時來到我屋企,係男人都想做愛架啦,佢唔鐘意/唔想做,要顧佢感受,m前唔想做,m後又唔想做,有時自已好需要,哄佢做愛,重難受過俾錢叫雞
好啦,有得做啦,佢就睇撚住劇同你做,大佬阿同我做係唔係真係咁辛苦阿,定你性冷感,有病去睇醫生啦,都算啦上個月去日本,諗住可以開心幾日啦,你老味第1日話攰,第二日又話攰,第三日又話攰唔做,去到第4日又係哄到成個契弟咁,覺得自已好低賤,先同我做,返到來之後,我無再叫佢上來我到,自已打飛機算,之後近排佢問,做咩咁耐唔叫佢上來,問我係唔係有第二條女,真係痴撚線,上來又唔摸得,又唔可以屌,上來把撚咩

之後成日話要上來,問我係唔係有咩唔見得人,好啦,我講上到來又唔係卜野,上來做咩,真係純交流同你睇劇?佢就起曬鋼話我個腦就係識諗依啲野,一定要做既

極同意

上面有條好樣屌7我,話我態度唔好

人手filter

精蟲上腦溝通唔到,男人要求有性行為,咁點解女人唔可以要求淨係同你喺屋企傾下計睇下戲煮下飯仔?你一日打足24小時飛機?自己解決完先叫女友上黎唔得?

上屋企一定要扑野,唔扑就唔撚可以上黎見你,呢個咩道理,女人角度黎度你咁講真係好過份,下次你拍拖之前記得同新女事先講明呀,上我屋企就一定要扑野,唔係咪撚上黎

仲有,屌你態度唔好就留意下自己d用字,乜鬼叫自己女朋友有病就睇醫生,你女友咁同你講野你都唔開心啦

咁咪一人一步囉, 上黎睇下戲煮下飯仔 同扑野,
男既滿足女既又滿足
有咩唔妥當?

樓主平時態度一定係hea 9佢
性上面又淨係顧自己個種
同男友扑野 正常女仔就算係扮
都會扮到好投入好滿足啦
扑野扑到要睇劇 個女仔平時應該真係好多野不滿佢
或者可能樓主技術真係差到無人有
唔解決根本問題成件事解決唔到

你有無追POST丁開始以經係咁,唔係1,2次,係長時間
去旅行唔扑
自駕嗰個仲慘,我自駕同條女講:扑完妳咪係架車到瞓 怕乜
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

樣 身材都係一般 亦唔係處

其實都唔係好比到安全感比我

屌又無得屌 其實最卑微既要求係幫我打個飛機

一路煲劇一路打我都肯 點解打都唔打 點解阿
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

有無問過佢同ex啲野?
可能之前ex硬上搞到佢唔想再理
認真呢 拍拖無做過愛?記得細個去仔仔屋企 第二日已經搞 戈時我勁怕羞 第一次睇男仔jj仲要食 開頭真係唔慣 同浸味 但耐左無問題
我覺得如果真愛 正常會有sex 我絲打好奇入黎
三年無得屌。。。
不敢想像。。。

其實就黎4年。。。

飛機都係自己打

佢有邊到值得你繼續?

有無問過佢咩事..

你幾大? 青頭?

小弟22歲 A3

今次係一齊最耐個個

你條件點? 靚仔?
如果條件好 搵個個啦。
條件麻麻 驚分左無幾二個
咪玩飛機杯 你係青?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞