【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
好奇bob叔點解會識煮嘢食?佢有冇講過?煮嘢食呢D唔係食得多就識,佢屋企有做飲食生意?
屌,咁唔識煮既,就咪撚學人開煮野既CHANNEL
你去扮做食評都無人屌你

我記得有次聽過廚師講條撚樣自己煮人地D國家名菜係會自己改左入邊要用既料,改返自己想食野既
無記錯係整咩西班牙大蝦,真唔真我唔知 照道理做得西廚既,指得出話佢有錯都唔會係點假啦,唔通係HATER咩

不過依條友D片我就無睇過,但唔知點解YOUTUBE會彈出黎推薦比人
次次我見到都一定會檢舉
屌佢冇熱誠
連登逢紅必反是常識吧?
藍田
啲人唔鐘意個人就乜都吹出黎反鳩佢
連cctvb,愛回家呢啲垃圾都仲有人追
講好多廢話,但黃嘅廢事屌
哦,原來改改個包裝就可以洗刷污名

咁啲監犯出册去改名又一條好漢
係囉,佢研究下當中原理咪幾好
但係佢俾人質疑賣注脂牛又淨係喺ig放埋啲怨婦tag就算
點解唔自己解釋清楚張圖點解會咁樣必啲膏出嚟

2021年仲未肯正面回應賣中資廣告同注脂牛事件嘅黃色騙子 點cook guide馬田肯收皮未[2]
https://lih.kg/2348593
有睇開,但呢個黃定藍?
人哋正正常常出片都要比人追擊,質素又唔係咁差啫,都叫睇得開心喎,都叫有啲野學到
唔怪之得香港youtube做唔起,人哋台灣人邊有你哋班香港人咁恐怖
片頭估定片尾
乜比就比like
乜野就sub
次次都意想不到
咩logic
打機廢又唔可以開打機channel?
有啲人想睇鳩煮下野食又唔撚得?
個世界唔係跟你套極端主義行嫁
唔識煮嘢食出書教人煮嘢食?當人水魚?
你有冇睇過入面啲內容㗎
薯蓉俾晒心機整
放晒啲fail clip出嚟
話俾觀眾聽邊度值三星級
咁話明三星級就梗係難整㗎啦
條片自然咪長啲囉
係又屌 唔係又屌
最好全部人嘅片都10分01秒
你見到唔係嘅就開po追擊佢
連登仔不嬲逢紅必反,不過又難怪嘅,自己成隻死狗噉先得份牛工揾得個萬零,但人哋求其upload一條片已經有,咪唯一靠追擊人去平衡番個心理囉。
如果佢唔係做埋啲賤嘢我諗好多人都會隻眼開隻眼閉
例如食觀眾(SP事件),中資牛事件,仲有最離譜嘅注脂牛事件
當中以注脂牛事件最過份
馬田自己唔撚解釋清楚走去放班觀眾走去搞人哋channel
咪撚擺自己channel上嚟啦有邊個唔用adblock咁on9㗎
依家啲片感覺係重量唔重質
林鄭都無殺我全家,唔反了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞