【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
盲反真係唔需要理由
你拎整沙律條片黎屌佢啲片長證明你冇撚睇過就反
佢前半段片都係借呢排去做其他節目既場景講下拍片要注意既野 後半先係整沙律
呢個形式已經出左幾集
佢講野係好撚慢
但佢都唔係on9到切幾粒野都出條10幾分鐘既片

同埋佢不嬲都話自己唔識煮野食
最開頭點解拍YouTube煮野食係因為想由自己試好多好多次
試到一個方法係一般人跟住整都一定整得返嗰樣野
與其話佢識唔識或者鍾唔鍾意煮野食
不如話佢當煮食同食材係研究
點可以冇代表作注脂牛
以前都有睇佢整甜品d片
但以家真係好唔掂
乜野狗屎垃圾都拍出黎
遲d可能連烚隻蛋都出一條片
不過佢d 死忠fans都唔係有心睇佢煮野架啦
最後想講 唔識整麵包唔好亂教人啦
冇睇佢啲煮食片
不過佢啲燒毀會包膠片都幾有參考價值
好似佢會買曬所有唔同牌子牛餐肉, 朱古力同你試咁
仲要唔係打手冇收錢
唔鐘意睇咪唔睇
不分化
唔鐘意咪唔好睇,人哋得罪你咩?一定要米芝連lv先可以教片或者拍片?人哋嘅風格就係好似同觀眾一齊去嘗試煮咁,屌你咁認真就唔好睇YouTube學煮嘢食啦大廚。
好記得佢講過一句好on9嘅說話話佢唔係教緊人煮嘢係一齊煮緊
個女當佢搖錢樹,不了
真係 其實人地條條片話就話有啲求其
但都有做曬功課 教煮個啲都會試煮咗
同埋佢啲片有分教學片同試煮片架
真煮個下煮衰起碼都俾你睇埋
而唔係cut走咗 同埋會講下可能衰咗啲咩

不會佢成日扮可愛真係唔係好頂得住
人地盡量簡化姐
拿拿拿.你見唔見到淡鹽水既威力.D唔好既野出晒黎
會唔會係調返轉
馬田不嬲唔識煮嘢嫁啦
淨係知佢好撚矮 講野又甩甩cutcut7下7下咁
馬田話過佢啲食譜係自己事先試過好多次先再拍,所以成功係正常
佢channel名唔係叫點 Cook Guide?
on9仔佢強迫你睇?
人地本身200萬訂喎
調味料自己加加減減喇
要認真學煮野食就唔會睇馬田
吓 你笑點都幾低
睇過佢幾條片,就覺得佢係‘’冷‘’好笑啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞