【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
狗咬狗骨
好意思講高登 咁掛住高登就死撚返過去啦
改下d懶音啦聽到好銀耳
又唔識煮野 又唔係talk得 又唔係搞笑 完全唔明點會有人睇

香港人嘅口味真係好奇怪
條撚樣根本係自戀狂
On99
落少啲有咩問題 就返個人口味係好正常
日本人煮麻婆豆腐唔正宗啦 咁道餸係咪要改名呀 係咪冇資格教人煮呀
btw你話馬田改咗人哋道西班牙蝦
佢冇叫人用蒜粉 又冇叫人落少啲蒜
想問邊到改咗自己想食嘅呢?
https://youtu.be/TmHevyXRsV0

馬田大把嘢可以屌 但唔係要老屈ok?
人紅就要反?燶咗都show比你睇咪真實囉,
佢好多時都會戴返頭盔,eg.觀眾煮嘅時候就細火啲啦
每個香港藝人嘅必經階段黎

紅到咁上下就俾人擺上連登批鬥
鮮肉同牛肉都唔會架
睇片都愈黎愈頂唔順,睇親都煮到有問題又懶特別cut左個尾就算,增加條片個時間,唯一可取就係佢份食譜係試過所以比較穩陣,拎完食譜,如果煮開野有sense就唔使再睇
呢個冚家剷d片見一次就report一次

面目可憎到一個地步,已經好撚柒憎屎來姆果d,呢個冚家剷仲撚乞人憎

有冇人知佢住邊頭,好想係街當面屌佢老母
注脂牛呢喂?
演繹手法方面,我係其他回覆有回應左,我無意見。

樓主整一個content又無逼你睇,唔鍾意咪唔好回覆。你講到 馬田咁大損失,佢自己都未敢當面回應
鬥完依個到果個 悶啦屌你
香港haters係麻煩嘅
但做緊香港market呀嘛..
注脂牛呢?
我跟過馬田煮個紅酒燉牛肉 其實都幾好食

不過最唔鍾意佢比人屌完就係ig 單單打打 仲要用埋呢濕鳩比喻
好似之前個個咩老竇老母家暴個比喻心諗佢up mug 9
D人都係睇佢膠下膠下又有食譜咁啫,你估個個睇完又真係去煮咩,你要百分百成功嘅都唔會睇佢啦
係咪冇食過好食既紅酒燉牛肉

佢整個啲真係俾狗食
有次係書局聽到啲中學生話買佢本書
但老母唔肯買
最近真係少左睇馬田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞