【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
你係金主?拍乜都要睇你臉色呀傻鳩
佢中意煎燶隻蛋寫係教學都過十萬view你吹呀
睇清楚先啦 你隊友講大廚先架 龍門任你地搬啦 冇咁好氣
我成段野都無提及過馬田……
我齋講呢類片有佢嘅市場

仇utuber上腦?
你係咪回人回到傻咗
我入黎只係留咗一個言咁大把,咁又變咗“馬田啲人”

你冷靜啲先啦
佢2014年就出嚟食緊催淚彈喇
睇馬田focus on煮食質素,你係唔係傻撚咗
睇佢梗係睇煮食失敗啦,要睇成功我直接睇台灣煮食節目得啦
依家未講緊佢唔識煮野食
叫人睇其他煮食channel囉

自己hea整借食物過橋, 做啲道具出黎拍完片自己都唔食啦
仲教人用萬年油
屌你老母講極都唔撚化嘅你個柒頭
由始至終中意馬田嘅都唔係欣賞佢廚藝
受眾本來就唔同 係你個傻鳩喺度無風起浪昨
摺埋啦戇鳩仔
唔熟唔食
依家冇屈佢, 冇人身攻擊
有晒圖話佢唔識煮, 冇試過出片教人, 失敗左照出hea觀眾
馬田Fans最新風向
睇馬田唔係睇佢煮野食

你唔睇佢煮野食你既事
佢係度咁樣將啲錯既野教比人, 就會有人學左
大家可以睇下個post幾多人真係以為佢識煮野食, 用心準備教學
事實就同我頭post講野係相反既
如果係睇佢失敗做效果睇好笑
點解要出本正經教學書
點解要上正經飲食節目
點解正經教學書同正經飲食節目撻晒朵懶係整煮咁
係想騎劫人哋個節目定係點
出咗嗰本書又係唔係認真教?
其實本書邊忽搞笑咗,可唔可以貼出嚟笑下
依個真係賤到仆街,到時啲cheap精師奶學到足害死人
*懶係識煮

打錯字自膠
慢慢推啦你幾條魚毛 成功打巢馬田時記得通知聲
今日比條矮撚中出左未
其實中菜不嬲有用萬年油,而且唔係餐餐食有咩問題,其實樓主你似針對佢多啲囉…
我諗佢而家係睇整咩再決定試唔試整
因為YT要過10分鐘先收益最大化所以如果簡單嘅嘢就放多d失敗鏡頭/吹水咁
佢個三星級薯蓉有出到準備片(試咗幾隻薯仔etc)
係呀 咪話佢依家啲片愈黎愈hea囉
有啲冇試過就教人
10分鐘收益最大化, 然後條片20分鐘
個topic咪講緊佢愈黎愈走火入魔
唔係餐餐食就冇問題?
佢自己要食就好啦
kol咁樣出片教人用
所以你個論點係萬年油冇問題
注脂牛又冇問題
總之個社會唔係得依個門外漢馬田有份呼籲就冇問題

即係特登開個頻道滲透吹奏嫖賭飲吹都冇問題唔屌得
佢唔係得鏡頭失敗喎,連出嚟個完成品都全面崩潰
就好似樓主貼嗰張pancake同章魚燒
出到嚟個完成品係全部都燶撚晒
食完會生癌嘅level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞